Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kumanda çalışmıyor.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16332
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 04:37
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: kumanda çalışmıyor.
Mesajı Yazan: alikocer
Konu: kumanda çalışmıyor.
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 13:27
     S.a 2001 206 arabamın anahtarının yenisini yaptırdım. kumandasız olarak tabiki. eski anahtardaki kumanda kilitlerken kapıları tekrar açıyor. ben bir sefer basıyorum kilitleri kapatıp tekrar açıyor. bende anahtarla kilitliyorum. kumandamı nasıl düzeltebilirim ?

-------------
3008 2012 allure

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 13:40
sana yardımcı olabilmemiz için ilk önce profil bilgilerini doldurmalısın.

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 14:25
profilim dolu ne istiyorsunuzki ? sorumla ne ilgisi var bunun ?.........

-------------
3008 2012 allure

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 14:28
Yanlis anlamiyorsam yeni yaptirdiginiz anahtain bu olayla bi ilgisi yok. Eski kumandanizdan araci kilitleyince kapanip aciliyor oyle mi?

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 14:46
   evt yeni kumandanın alakası yok heralde. eski kumandanın içini söküp geri takmıştım. sorun eski kumanda da kilitliyorum aynı anda açılıyor.

-------------
3008 2012 allure

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 14:48
bütün kapı ve bagajın tam olarak kapalı olduğundan eminmisiniz? tam kapanmamışsa o şekilde yapıyor ama kapalysa bilemem :(

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 14:51
Muhtemelen bir kapi acik kaliyor ya da acik olup olmadigini kontrol eden anahtar bozulmus veya kablolarinda sikinti var.Peki bu olay kumandanin icini acip kapattiktan sonra mi basladi. Yani acip kapattiniz ve birdaha da calismadi?

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 14:58
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Muhtemelen bir kapi acik kaliyor ya da acik olup olmadigini kontrol eden anahtar bozulmus veya kablolarinda sikinti var.Peki bu olay kumandanin icini acip kapattiktan sonra mi basladi. Yani acip kapattiniz ve birdaha da calismadi?
    Teşekkürler bazen de araç içi tavan lambası kapılar kapalı olduğu halde açık gibi yanıp sönüyor. sorun herhalde kapı sensörlerinde .

-------------
3008 2012 allure

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 15:00
Orjinalini yazan: alikocer alikocer Yazdı:

Teşekkürler bazen de araç içi tavan lambası kapılar kapalı olduğu halde açık gibi yanıp sönüyor. sorun herhalde kapı sensörlerinde .

O halde kesin kapi sensorlerinden.

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 15:07

koliva ozaman anahtarla da kitlenmez öyle değilmi. arkadaşın anahtar ile kitleniyormuş

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: bitli__pire
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 15:14
dostum aynı sorun benm arabada oldu. kumanda ile alakalı değil kapı kilidi mekanızması ile alakalı .. ama hangi kapı kılıdı ön 2 , arka kapı 2 , bagaj 1 dahil olmak üzere 5 tane kılıt mekanızması var.. çıkmacıdan aldım ben kendim taktım 50 tl ye hallettim. 

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 16:28
BENCEDE kilitlerden ama burda çıkmacı yok .işim kül yani  :((((

-------------
3008 2012 allure

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 16:34

Sponsorumuz Cıkmacı Efe ıle baglantıya gecersen sana yardımcı olacaktır. Cıkma noktasında sıkıntın olmaz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net