|
307 SW otomatik vites sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1011121314 17> |
Yazar | |||
GANDALF
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sana tavsiyem servislere goturup çok fazla many bayılma iyi bir ozel serviste yarısı fiyatından daha aşağı yaptırırsın ve ne yapıldığınıda başında gorursun serviste kendi arabanın başında bile bekleyemiyorsun bence bana garip şeffaf olmaları gerekmiyormu
|
|||
2006 sw 1.6 16 valf otomatik
|
|||
GANDALF
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynı zamanda bugün bolluk oto yu aradım yarına randevu da aldım hız sabitleyiciyi yarın taktırıyorum inş.
|
|||
|
|||
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla sıfır konvertör bant takımı fln takıcaklar ordakıler benm arkadasım ıscılık fıyatını dusuolar orjınal olsun garantılı olsun dıe orda yaptırıorum yarın oburgun bısey oldugunda gıder ordakı sorumluların kafasına atarım
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
GANDALF
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
değerli arkadaşlar soylede bir durum var ford dizel otomatik olsun toyota 1.4 d otomatik olsun opel in 1.3 esytronikleri olsun aşırı ısınmada belirgin bir vuruntu oluyor ama bu düz yola cıkınca belli bir rahatlama olunca motorda geciyor muş forumlarda ki okuduklarıma göre.. bu bizim arabalarda da biraz normal ama yinede can sıkıyor ... ve ufak bir dipnot benim gibi pimpirik olmayın bence araba sizi goturdüğü yere kadar gotursun yani nezaman tekerlekler donmuyor o zaman tamirciye ...geçenlerde yazmıştım serviste beklerken bir zatı muhterm selonoidleri değiştiryordu onun la biraz sohbet ettim üç dört yıl arızalı şekilde bindim arıza uyarısı veriyordu sağa cekip kontak aç kapa sonra devam peki niye yaptırıyorsun satacam bu yüzden dedi .. bence mantıklı
|
|||
|
|||
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla benımkı artık son noktadaydı konvertör doldurma yapmıyodu cok dık bı yousta araba kalkmıyodu actık baktık konvertorun ıcı dagılmıs artık bıraz mecburıyetten
|
|||
|
|||
berk2309
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bişey sorucam tirbün 2.elmi taktırayım 0 mı siz nedersınız
|
|||
|
|||
GANDALF
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geçmiş olsun umarım berk2309 umarım en kısan zamanda aslanın eski sağlığına kavuşur
|
|||
|
|||
berk2309
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
saol teşekkür ederim GANDALF sence konvertörü saglam bulup 2. el alsam sorun cıkarırmı
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu gün tokat serviste değişimi yaptırttım. Çıkan yağ resmen simsiyahtı. Araçta performans bariz fark etti. Ara vitesleri artık ben de görüyorum. Ancak kafama takılan bir soru var? Acaba Mobil LT 71141 dex3 mü değil mi diye? Sanırım cevabı da buldum Ürün Tanımı Düzenleyen kapagan - 06 Temmuz 2011 Saat 00:20 |
|||
GANDALF
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ikinci el biraz şans işi şanzıman gibi önemli bir parçadada bence iş şansa pek bırakılmaz gibime geliyor ama yinede sen bilirsin
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gandalf ve diğer arkadaşlar sizler yağ değişiminde mobil lt 71141 mi koydurdunuz yoksa dextron 3 standardı mı kullandınız? Kafam acayip derecede karıştı. Servis dextron2 diyor özel ustalar dextron3 kullanmalısınız diyor? Sizler ne yaptınız? Hangi yağı kullandınız?
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evet sponsorumuz murat abide 120 tl ye satıyor fakat servisin dışında taktırmak çok riskli ve serviste yaklaşık 108 tl alıyor tanesine. fren müşürünü 1 ay önce değiştirdim eskisi ile aynıydı sallamasınlar boşu boşuna kablo vs hikaye sadece başındaki beyaz müşür değişiyor okadar.
yazılımı servisin dışında kimse atamıyor, o atanlar sadece güncelleme yapıyor ben komple silinip baştan yeni selenoidlere göre yazılım ayarlar vs baştan yapılmasını kasdettim. Neyse halletmişsiniz geçmiş olsun.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla dexron 2 yada 3 bilmem ama bizim şanzımanlara uygun olan türkiyedeki en iyi marka ve yağ mobil LT71141 olduğunu iyi biliyorum.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Durup dururken başımıza iş çıkarmayalım diye söylüyorum. Sapasağlam şanzımana yanlış yağ koydurup da telef etmeyelim. Harbiden kafam karışık. Başka bir forumda bir usta en kısa zamanda yağı değiştirtmemi tavsiye etti. :( Şimdi servise mi inanayım ustaya mı? Çoğu servisin şanzıman konusunda ustalarla anlaşmalı olduklarını da varsayarsak hepten kafa karışıyor. Yani servis yanlış yağ koymaz ama usta da onun dex2 olduğunu söylüyor. Hangisine inanacağız. Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu? Aslında viteslerim çok rahatladı. Araç akıp gidiyor resmen. Yalnız servisten çıktıktan 50km kadar sonra manuele alayım dedim. Sonuç D de takılı kaldı. 4. Vitese geçmemeye başladı kar moduna aldığımda 4. vitese geçti ama kar modundan çıkar çıkmaz 3. vitese geri dönüyordu. Bir müddet kar modunda kullandım yaklaşık 5km kadar. Sonra düzeldi. Şu anda hiçbir sıkıntı yok. Akıp gidiyor. Sadece vites küçültürken arada nadir de olsa 3 ten 2 ye düşerken çok az sarsıntı oluyor. |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
o sarsıntılar bende de oluyor manuel aracın bile olsa yolda viteş düşürüp ayağını devriyajdan çeksen o bile sarsılıyor bunlara takılma.
Eğer aracında mobil Lt71141 varsa korkma hiç güle güle kullan. 50 km de arızaya geçmesinin sebebinin yağ seviyesinin yüksek olmasından ısındığında genleşmesi sonucu arızaya geçmesinden olduğunu düşünüyorum. Seviyen tam mı kontrol ettirdin mi
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Metin kardeşim, Yağ değişimi yetkili serviste yapıldığı için kontrol edilmiştir diye düşünüyorum. 3 litre kadar eski yağ çıktı. 3 litre de yeni yağ koydular. Tek bildiğim bu. Sanırım dediğiniz doğru, O bahsettiğim 50 km nin büyük bir bölümünde S modunda gelmiştim . Yani yağ ısındığı için olabilir. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler. |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
rica ederim. İnşallah başka bir sıkıntısı yokdur.
|
|||
|||
GANDALF
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
mobil lt71141 konuldu litresine 20 tl verdim sarı yağdır .. dextron 3 tipi olan kırmızı yağdır aslında her ikiside konur daha oncede kırmızı yağdan koydurmuştum problem yok
|
|||
|
|||
GANDALF
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
metin bey; benim arabaya hız sabitleyici olmadı nedense müşürüde değiştirmiştim.. bolluk oto cumartesi yine denedi fakat olmadı limitor çalışıyor sabitleyici çalışmıyor en son ustada limitorsuz siparişi verelip birde o şekilde deneyelim dedi ... kısmet değilmiş bize cc
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kardeş bu hız sabitleme işi bende de hayat memat meselesi olmuştu. Benim araç BSI dan sürekli olarka frene basılıyormuş gibi algılıyordu. 3-4 tane servis gezdim olmadı. En sonunda SAmsunda iyi bir elektrikçi bulduk o halletti. Bana BSI değişecek demişlerdi. Şu anda gayet güzel çalışıyor. İşinin ehli bir otoelektrik-elektronik ustası bulmak lazım. Servislerle olacak iş değil. |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1011121314 17> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |