![]() |
|
Adam Gibi Servis |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Herköşeden sıkıştırmışınız acer üyemizi. İnsan bazen karşıdakinin ne dediğini anlamakta güçlük çekebiliyor. Burada da buna benzer durum oluşmuş. Yeni üyelik de yeni evlilik gibidir; eksikleri bir anda bitmez. Ben bu hale gelene kadar 10 kez profilimi güncellemişimdir. Herkes sizin gibi usta mı bu konularda
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
||
Teşekkür ederim dostlar =)
Yardımlarınızla daha layik bir insan olacağım kısmetse.
Ama profile bir baktım. Zaten msn vs. hiç kullanmıyorum. Bölgeye de "istanbul / göztepe" sığmıyor.
Ee zaten saklanmaya çalışsam web sitemi yazmam. Orada benimle ilgili gerekli gereksiz bir çok şey var zaten.
Site için eksiklerimi en kısa zamanda tamamlarım.
|
|||
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|||
![]() |
|||
||
:) abi tamam sıkıntı yok .... benimkide sığmıyordu esenler/ist yazdım... bu şekil yapabilirsin..
|
|||
![]() |
|||
||
Msn vs cok onemlı degıl. Varsa gırersın yoksa bos bırakır gecersın :)) Bak ben senın yerıne, İST, Göztepe yazdım oldu bıttı :))
Imzanada aracın yılını modelını donanımını motorunu yakıtını vs yazarsan tam olacak. Mesela benımkı gıbı
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi kendini örnek gösterme imza konusunda yoksa tuncay abi kaçar (:
düşünsene seni örnek aldığını benim yağın markası neydi ya dur lastiklerin modeline bakayım geleyim falan
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
dostum öncelikle hoşgeldin vede geçmiş olsun. artık 180tl vermişsin yapacak birşey yok. arıza tespitleri çoğu yerde üccretsiz bazı yerlerde 20 tl alıyolar ki bu durum bursa için geçerli. yağ,yağ filtresi hava filtresinin maliyeti taş çatlasın 80-100tl arası bişey tutar. aracı life koyum değişimide 80 tl saymış baya bi paranı almış. olsun tecrübe sonuçta. umarım güzel bir servis ilgili bir usta bulursun kendine
saygılar
|
|||
![]() |
|||
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
||
Valla ben de işte güzel bir servis önerisi almak için başvurdum. İstanbul içinde adam gibi servis olduğu sürece ayağına kadar giderim benim için sorun değil. Yeterki adam gibi adam olsun yaa.
Bu tip kişileri de bence sitede belli yerlere yazmalıyız. Mesela "önerdiklerim" ve "önermediklerim" gibi başlıklar açılabilir. Belki de vardır =) |
|||
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|||
![]() |
|||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
hocam ben würth yağ koydurmuştum 4 ltresi 80 tl idi, yağ,hava,polen filtreside 50 tl tuttu 130 tlye yaptırmıştım.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bence güzel olur ama misal benim güzel dediğim usta benim tavsiyem üzerine gittiğinde mmenun kalmayabilir ozaman sıkıntı olur.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
||
Yapılan işçilik ne kadar kaliteli ondan emin olamayız ancak fiyat/performans + müşteri ilişkileri + aynı sorunun tekrar etmesi gibi durumlar değerlendirilerek bir kanıya varılabilir. Bak mesela burada en fazla 130 tl tutar denen işe 180TL verdim. Abi bana dokunan bu 180 TL değil açıkçası. Bana dokunan pazarlık yapmak istediğimde "Vallahi işçilik ücreti bile almıyorum neredeyse, hepsi parça parası" demesi. Bu adamdan hayır beklenir mi sizin taktiriniz.Belki o açılacak bölümlere direk netice değil de olayları yazmak daha doğru olur. Kimin ne olduğuna okuyan karar verir. Olayın karşı tarafı da internet medeniyetinden haberdarsa ve gerçekten peugeot ustasıysa zaten savunmasını yapacaktır.
|
|||
İstanbul / Göztepe |
|||
![]() |
|||
||
bence bugün ak dediğin usta ayağın alıştığında kara olabiliyor. bu sebeple aracı iyi araştırıp iyi tanımanızı, orjinal parçayı murat abiden alıp sonuçda araştırdığınız için bildiğiniz sıkıntıyı ustanın başında durarak hallettirmek en iyisi. Bu sebeple konuya hakim olduğunuz için usta kıvıramaz, parçayıda otjinal ve ucuz aldığınız için hem en uygun fiyata hemde kafanız rahat bir şekilde onarımını gerçekleştirebilirsiniz.
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |