![]() |
|
206 Tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hosgeldın arkadasım benım fazla bır bılgım yok bu konuda.ama arkadaslar bırazdan gelırler ve yardımcı olurlar aynı zamanda asagıdakı mesajı yazacaklar sana
![]() Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. |
|
![]() |
|
kadir_arikan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: ist/bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir_arikan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle s.a. 2003 model 1,4 benzinli 206 x-lie aracım var. arabamda 3 gündür motorda tekleme sorunu yaşıyorum servise götürdüm beyne bağladılar arıza ateşleme olarak görünüyor bilgisayarda 3 tane sıfır ateşleme bobini denendi 3 çift buji denendi arıza düzelmedi araçta motor arıza lambası sabit yanıyor arıza lambası sabit yanarken arada bi araba normale dönüyor ama arıza lambası yanıp sönmeye başladığı ve uyarı sesi verdiği zaman düzelmiyor ayrıca aracı yarım saat dinlendirip ilk çalıştırınca 1-2 dakika kadar motor normal çalışıyor sitedeki bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum inanın çok bunaldım arabanın arızalarından lütfen yardım edin şimdiden tşkler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |