Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - En sonunda lpg' yi taktırdım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

En sonunda lpg' yi taktırdım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Musicman Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
21 - Eylül - 1992

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Musicman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: En sonunda lpg' yi taktırdım
    Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 22:30
Öncelikle siteye yeni üye olduğum için kendimi tanıtmak istiyorum. :) Adım Furkan. Sakarya'lıyım ve 19 yaşındayım.

Başlıkla alakasız olacak belki ama beni çok tedirgin eden bir soru var kafamda. Bagaja LPG taktırıldığında, müzik sistemi için takılan Bass kolon yüksek volume'larda herhangi bir risk ya da tehlike oluşturur mu ?? :)
Citroën C2 Sx 1.4 Hdi
Yukarı Dön
emreyilik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreyilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 08:33
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: emreyilik emreyilik Yazdı:

haftaya ankarada olacağım..Eğer orda bildiğiniz iyi bir usta varsa ona da bi baktırmak istiyorum acaba montajda mı bi sıkıntı var..

Goral ın lpg konusunda basarılı oldugunu duymustum. Bır baktırmanda fayda var... Ama unutmakı arac otomatık olunca yakıtı bıraz artıyor. Bunuda goz onunde bulundurmanı tavsıye ederım.
araç şehir içinde 0.28 kuruş yaksa öpüp başıma koycam.. 0.28 lik değer şehirdışında aldığım değer..bir sorunu var farkındayım ama daha çözemedim..Şu 3 satırlık ekranı alıp yol bilgisayarını çalıştırırsam daha bilinçli kullanırım diye umuyorum...
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 00:24

haftaya ankarada olacağım..Eğer orda bildiğiniz iyi bir usta varsa ona da bi baktırmak istiyorum acaba montajda mı bi sıkıntı var..

Goral ın lpg konusunda basarılı oldugunu duymustum. Bır baktırmanda fayda var... Ama unutmakı arac otomatık olunca yakıtı bıraz artıyor. Bunuda goz onunde bulundurmanı tavsıye ederım.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 00:16
Ne zaman ıstersen Ahmet abıcım :)) Lpg yıde taktırırsan senı tutamayız artık... Alwaysss woop woppp :)))))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 00:14

Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

bırgun herkez lpg donecek Sırıtma

Taktırmadıgınız her gecen gun sızın kaybınıza :)) Bak bana 27.000 e dogru gıdıyorum :))

az kaldı bu gıdısle bende taktırıcam abı saten drek yanındayım
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 00:13

Taktırmadıgınız her gecen gun sızın kaybınıza :)) Bak bana 27.000 e dogru gıdıyorum :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 00:07
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 00:00

Arkadaşlar ben de Atiker Fast taktırdım ama ben pek bi fark göremedim. Montaj farkı olur mu bu kadar?

Nasıl bır fark goremedın ??? Yakıtı fazla mı yaktı yanı ??? Montaj farkı olabılecek en buyuk fark... Montajın ıcıne ayarda dahıldır...

Valla dostum..Aracı alalı 15 gün falan oluyor..aldığımdan beri çok yaktığından şikayetçiyim...123 tl lik benzinle 267 km gittim..Şehir içi ve şehir dışı karıoşık sadece şehir içi değil.. Bu da 0.46 krş demek..Baktım olmuyor kısa bi araştırmadan sonra Samsun Şahin Mühendislikte Atiker taktırdım...taktırdıktan hemen sonra tanki fulledim..100 km gittim uzun yolda ve depoyu tekrar doldurdum..28 tl lik gaz aldı tank..Yani 0.28krş..benzinle gitseydim de zaten o kadar yakacaktı..Yani bir değişiklik yok...Ve 3 gündür şehir içinde kullanıyorum daha 60 km gittim çoktan 2 ışık kaldı geriyee..Hava filtesini değiştirdim..Yağını ve yağ filtresini de değiştirdim..Yine de düşmedi..çok sabırlı kullanıyorum..arabayı az yaksın diye ama bir türlü beceremedim..Aracım daha 65000 de motor ustaları motor çok temiz diyorlar. Niye bu kdar yakıyor akıl sır erdiremedim..

Kullanım sartlarını yakıt kalıtesını vs bılemıyorum ama bana kalırsa senın aracında bır sorun var... Her ıkı yakıtta bıraz fazla... Ben 1.8 motorla sehırıcınde lıtesel konusursak 11 lt cıvarında lpg tuketıyorum...

Sen lpg sıstemının tasarrufunu goremedım dıyorsun ya bence benzıne gore normal. lpg de suankı lpg fıyatlarıyla %35-40 tasarruf edebılırsın. 46kr benzınde yakıyorsa 28-30kr normal bır rakam. Lpg yapacagı tasarrufu yapmıs zaten...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreyilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 23:54
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreyilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 23:53

Arkadaşlar ben de Atiker Fast taktırdım ama ben pek bi fark göremedim. Montaj farkı olur mu bu kadar?

Nasıl bır fark goremedın ??? Yakıtı fazla mı yaktı yanı ??? Montaj farkı olabılecek en buyuk fark... Montajın ıcıne ayarda dahıldır...

Valla dostum..Aracı alalı 15 gün falan oluyor..aldığımdan beri çok yaktığından şikayetçiyim...123 tl lik benzinle 267 km gittim..Şehir içi ve şehir dışı karıoşık sadece şehir içi değil.. Bu da 0.46 krş demek..Baktım olmuyor kısa bi araştırmadan sonra Samsun Şahin Mühendislikte Atiker taktırdım...taktırdıktan hemen sonra tanki fulledim..100 km gittim uzun yolda ve depoyu tekrar doldurdum..28 tl lik gaz aldı tank..Yani 0.28krş..benzinle gitseydim de zaten o kadar yakacaktı..Yani bir değişiklik yok...Ve 3 gündür şehir içinde kullanıyorum daha 60 km gittim çoktan 2 ışık kaldı geriyee..Hava filtesini değiştirdim..Yağını ve yağ filtresini de değiştirdim..Yine de düşmedi..çok sabırlı kullanıyorum..arabayı az yaksın diye ama bir türlü beceremedim..Aracım daha 65000 de motor ustaları motor çok temiz diyorlar. Niye bu kdar yakıyor akıl sır erdiremedim..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 20:23

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 20:21

Orjinalini yazan: MB MB Yazdı:

Hayırlı olsun. Forumda ki yazılarda göremedim (atlamış olabilirim) hangi servise takdırdınız ve toplam maliyet nedir. Sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim. Bende düşünüyorum.

Tarkan abımız konunun en basındada yazmıstı. Aracın montajını ben yaptırdım. Ihtıyac duyarsan benımle baglantıya gecebılırsın. Cok kısıye yardımcı oldugum gıbı sanada yardımcı olurum...

cem abı kendımı hazır hıssedım saten telın bende mevcut saten kacarın yok yanındayım ıhtıyarım delıkanlım Sırıtma

Tamam genc kardesım. Ne zaman ıstersen ara :))

Ersınım sende elbet geleceksın yanı yanıma :)) LPG gıbısı varmı bee :)) Terayagı gıbı missssssss. Ama bagaja koyacagın subwooferı yarıma dusurmen gerekecek :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 17:17
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Sırıtma ben ısrarla taktırmıyorum :) ama böyle izmit sapanca edirne gibi bir buluşma daha çıkarsa ..cecolinin ellerinden öpcek benim araba Sırıtma

abı bulusmayla alakası yok benzın olmus 4.20 yazık yaw valla yazık
Sinirli
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreyilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 11:40
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 10:55
Sırıtma ben ısrarla taktırmıyorum :) ama böyle izmit sapanca edirne gibi bir buluşma daha çıkarsa ..cecolinin ellerinden öpcek benim araba Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 10:53

Hayırlı olsun. Forumda ki yazılarda göremedim (atlamış olabilirim) hangi servise takdırdınız ve toplam maliyet nedir. Sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim. Bende düşünüyorum.

Tarkan abımız konunun en basındada yazmıstı. Aracın montajını ben yaptırdım. Ihtıyac duyarsan benımle baglantıya gecebılırsın. Cok kısıye yardımcı oldugum gıbı sanada yardımcı olurum...

cem abı kendımı hazır hıssedım saten telın bende mevcut saten kacarın yok yanındayım ıhtıyarım delıkanlım Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 10:46

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 10:38
abı dusunmuyor hemen tup taktırıyoruz aynen ben bugune kadar hep benzın kullandım aracımın motorun omru bıtmesın dıe ama yanlıs yapmadım gene suankı aracım 206 quıksılver 1.6 16v.110hp olmasına ragmen gene benzınlı ben hafta sonu bındım ıcın araca sıkıntı olmuyor ama 4.20 tl benzının lıtresı yazık abı harbı dunyanın en pahalı benzınını kullanıyoruz bızmı kurtarcaz bu memleketı en guzelı tup taktırıp akıllılık edenlerı tebrık edıyorum
Yukarı Dön
MB Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Eylül - 1971

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 09:54

gerek kalmadı rakamları gördüm. Gülme
MB -- 2004 - 307 SW OV PACK 1.6 BENZİNLİ
Yukarı Dön
MB Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Eylül - 1971

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 09:50
MB -- 2004 - 307 SW OV PACK 1.6 BENZİNLİ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 220 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6422 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 180 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 458 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 369 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107569 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1608 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3244 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9954 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8979 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1196 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1689 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55628 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1433 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2698 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 285 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2853 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English