Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil yardım lütfenn
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

acil yardım lütfenn

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özkan206xs Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı özkan206xs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acil yardım lütfenn
    Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 16:40
merhaba arkadaşlar bugün bu sayfaya yeni üye oldum öncelikle herkese merhabalar.peugeot 206 xs 1999 1.6 benzinli arabam var motoru zımba gibi yağ yakması vs yok ama bi sorunu var bulamıyoruz.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..araç yeni çalıştığında diilde çalıştıktan yaklaşık 5 dk sonra düşük devirde yani 2 -3 bin devir arasında sabit devirde giderken birden bire benzin bitmiş gibi sönüyo ve hemen ardından marş basınca çalışmıyo yaklaşık 10 - 15 saniye bekleyince çalışıyo onun dışında yüksek devirlerde bu sorunu yapmıyo.en çok kırmızı ışıklarda bu konudan muzdaripim.benzin pompası yada  benzin filitresindenmidir acaba.bide soğuk yada sıcakken tek marşta gaza basmadan çalışıyo bazıları siboptandır dedide zannetmiyorum.benzin çekmediğini düşünüyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim
mantığı salla hissettiğini yaşa ..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 16:42

Hosgeldın... Fakat forum kuralları geregı oncelıkle kendını tanıtman gerekır...

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı özkan206xs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 16:58
tanıttım kendimi Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:00
o zaman aramıza hoş geldin..keyifli ve aktif forumlar geçirmen dileklerimizle..
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı özkan206xs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:05
hoşbuldum.mesajımı okuyup yardımcı olabilirmisiniz ?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:06
Orjinalini yazan: özkan206xs özkan206xs Yazdı:

hoşbuldum.mesajımı okuyup yardımcı olabilirmisiniz ?

mutlaka sitede bir çok arkadaşımız size yardımcı olacaktır .. merak etmeyin..konuyu takip edin..
Yukarı Dön
extremex16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı extremex16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:07
Yakıt sisteminden kaynaklanıyor sanırım anlatmalarınız onu işaret ediyor. Benzin filitresini değiştirerek başlayın derim.Geçmiş olsun.
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı özkan206xs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:11
çok teşekkür ederim.evvela benzin filtresini değiştireyim..
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:12
Orjinalini yazan: özkan206xs özkan206xs Yazdı:

merhaba arkadaşlar bugün bu sayfaya yeni üye oldum öncelikle herkese merhabalar.peugeot 206 xs 1999 1.6 benzinli arabam var motoru zımba gibi yağ yakması vs yok ama bi sorunu var bulamıyoruz.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..araç yeni çalıştığında diilde çalıştıktan yaklaşık 5 dk sonra düşük devirde yani 2 -3 bin devir arasında sabit devirde giderken birden bire benzin bitmiş gibi sönüyo ve hemen ardından marş basınca çalışmıyo yaklaşık 10 - 15 saniye bekleyince çalışıyo onun dışında yüksek devirlerde bu sorunu yapmıyo.en çok kırmızı ışıklarda bu konudan muzdaripim.benzin pompası yada  benzin filitresindenmidir acaba.bide soğuk yada sıcakken tek marşta gaza basmadan çalışıyo bazıları siboptandır dedide zannetmiyorum.benzin çekmediğini düşünüyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim

Benzin pompasi olma olasiligi var. Hatta sadece rolesi bile bozulmus olabilir.
Aracinizda karburator var mi?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı özkan206xs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:14
 1999 model 16. 8v  206 xs benzinli  yani enjeksiyonluda bazıları yarı enjeksiyonlu diyo çok anlamıyorumShocked
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı özkan206xs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:19
evet sanırım o şekilde bulcaz.ya birde hava filtresi yok arabada yani 99 modelinki iki ayrı kutudan oluşuyo yani enjektörlerden çıkan boru ve bir kutusu var devamındada büyük bi kutusu daha var ve içine filtre konuyo o ikinci kutusu yok ve benzin inanılmaz yakıyo atıyorum 70 km ye 40 tl benzin yakıyo filtresizlik bu kadar fark edermi acaba başka arızasımı var ?
Yukarı Dön
extremex16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı extremex16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:26
Araçta hava filitresisin olmaması kadar baş ağrıtacak parça olamaz.Yakıt sarfiyatı artar,silindirlere giden yakıt hava karışımı içinde toz partikülleri ve daha ne ararsan bulunur silindirler bu yabancı maddeler karşısında çizilirler yanma odası aşırı carbon birikimine yol açar ilerleyen safhalarda detansyon yani vuruntu yapmaya başlar yani senin anlıycan senaryo böyle kötüye gider.Filitreni taktır.Benzin filitreni yenile enjektörlerinede baktırsan iyi olur.
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:30
mutlaka hava filtresi vardır bi yerlerde, açık hava filtresi takılmış olabilir. Sorununuza gelince, deneyerek bulunacak bir sorun arkadaşların da dediği gibi, benzin pompası yeterli benzin göndermiyor gibi görünüyor, benzin filtreniz tıkanmış olabilir, benzin pompanızın basınç sensörü bozulmuş olabilir, benzin pompanızın motor bozulmuş olabilir. Benzin pompanızın basıncını ölçtürerek başlayın bence, basınç düşükse ona göre yorum yaparız, basınç normalse muhtemelen benzin filtreniz tıkanmıştır.
206 Quik
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı özkan206xs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 17:36

yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.yarın sanayiyi ziyaret ediyim :)

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 18:36
iniallah en kısa sürede halledersin işlerini dostum.
Yukarı Dön
teknikerrr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı teknikerrr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 20:18
Isınınca yapıyosa röle ve benzeri elektronik ve elektro mekanik parçalardan olma olasılığını arttırır.İnsallah seni fazla üzmez.
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon P0238 veya P0069 hatası alıyorum son mesaja git 2770 1 Yollcu28
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 5311 2 Emre 308 2016
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 3570 3 ukooku
konu icon peugeot 2008 teyp kodu son mesaja git 270 0 sercan52
konu icon Aux Aktifleştirme son mesaja git 21118 38 Oguz12
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 40478 164 cruise05
konu icon Lastik ebatları son mesaja git 710 0 Yusuf gördük
konu icon Turbo tamiri hakkında son mesaja git 787 0 Sinan Kantas
konu icon 107 pejo mmt şanzuman son mesaja git 726 0 Nihat sarpaşan
konu icon Peugeot 206 son mesaja git 315 0 Can18
konu icon Multimedya Montajı son mesaja git 8 0 Berok
konu icon Peugeot 308 2009 benzin manuel son mesaja git 1017 0 Mertkaplan790
konu icon Kol dayama son mesaja git 892 0 shoesman
konu icon Selamlar son mesaja git 2 0 Avangers
konu icon Motor arıza ve ESP ışığı yanıyor. son mesaja git 774 2 ulas55
konu icon Peugeot 307 kronik arızaları çok mu son mesaja git 1726 0 kapadok
konu icon Multimedya son mesaja git 677 0 macar10
konu icon Peugeot 206 elektrik sorunu son mesaja git 1256 2 Abdurrahmankara
konu icon Stop etme son mesaja git 1160 1 CagatayM
konu icon 2008 1.5BlueHdi Hakkında Yardım. son mesaja git 1455 0 burakbb57
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JANUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ucemcskn 3
ulas55 2
wallcan07 2
Enesberk 2
Esat46 2
Emrei 1
pejodoktoru61 1
Avangers 1
Sayokan 1
shoesman 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English