|
acil yardım lütfenn |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
özkan206xs
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özkan206xs
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 16:40 |
merhaba arkadaşlar bugün bu sayfaya yeni üye oldum öncelikle herkese merhabalar.peugeot 206 xs 1999 1.6 benzinli arabam var motoru zımba gibi yağ yakması vs yok ama bi sorunu var bulamıyoruz.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..araç yeni çalıştığında diilde çalıştıktan yaklaşık 5 dk sonra düşük devirde yani 2 -3 bin devir arasında sabit devirde giderken birden bire benzin bitmiş gibi sönüyo ve hemen ardından marş basınca çalışmıyo yaklaşık 10 - 15 saniye bekleyince çalışıyo onun dışında yüksek devirlerde bu sorunu yapmıyo.en çok kırmızı ışıklarda bu konudan muzdaripim.benzin pompası yada benzin filitresindenmidir acaba.bide soğuk yada sıcakken tek marşta gaza basmadan çalışıyo bazıları siboptandır dedide zannetmiyorum.benzin çekmediğini düşünüyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim
|
|
mantığı salla hissettiğini yaşa ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hosgeldın... Fakat forum kuralları geregı oncelıkle kendını tanıtman gerekır... Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
özkan206xs
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özkan206xs
|
tanıttım kendimi
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zaman aramıza hoş geldin..keyifli ve aktif forumlar geçirmen dileklerimizle..
|
|
özkan206xs
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özkan206xs
|
hoşbuldum.mesajımı okuyup yardımcı olabilirmisiniz ?
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mutlaka sitede bir çok arkadaşımız size yardımcı olacaktır .. merak etmeyin..konuyu takip edin.. |
|
extremex16
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: BURSA-Yenişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı extremex16
|
Yakıt sisteminden kaynaklanıyor sanırım anlatmalarınız onu işaret ediyor. Benzin filitresini değiştirerek başlayın derim.Geçmiş olsun.
|
|
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
|
|
özkan206xs
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özkan206xs
|
çok teşekkür ederim.evvela benzin filtresini değiştireyim..
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benzin pompasi olma olasiligi var. Hatta sadece rolesi bile bozulmus olabilir. Aracinizda karburator var mi? |
|
özkan206xs
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özkan206xs
|
1999 model 16. 8v 206 xs benzinli yani enjeksiyonluda bazıları yarı enjeksiyonlu diyo çok anlamıyorum
|
|
|
|
özkan206xs
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özkan206xs
|
evet sanırım o şekilde bulcaz.ya birde hava filtresi yok arabada yani 99 modelinki iki ayrı kutudan oluşuyo yani enjektörlerden çıkan boru ve bir kutusu var devamındada büyük bi kutusu daha var ve içine filtre konuyo o ikinci kutusu yok ve benzin inanılmaz yakıyo atıyorum 70 km ye 40 tl benzin yakıyo filtresizlik bu kadar fark edermi acaba başka arızasımı var ?
|
|
|
|
extremex16
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: BURSA-Yenişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı extremex16
|
Araçta hava filitresisin olmaması kadar baş ağrıtacak parça olamaz.Yakıt sarfiyatı artar,silindirlere giden yakıt hava karışımı içinde toz partikülleri ve daha ne ararsan bulunur silindirler bu yabancı maddeler karşısında çizilirler yanma odası aşırı carbon birikimine yol açar ilerleyen safhalarda detansyon yani vuruntu yapmaya başlar yani senin anlıycan senaryo böyle kötüye gider.Filitreni taktır.Benzin filitreni yenile enjektörlerinede baktırsan iyi olur.
|
|
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
|
|
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mutlaka hava filtresi vardır bi yerlerde, açık hava filtresi takılmış olabilir. Sorununuza gelince, deneyerek bulunacak bir sorun arkadaşların da dediği gibi, benzin pompası yeterli benzin göndermiyor gibi görünüyor, benzin filtreniz tıkanmış olabilir, benzin pompanızın basınç sensörü bozulmuş olabilir, benzin pompanızın motor bozulmuş olabilir. Benzin pompanızın basıncını ölçtürerek başlayın bence, basınç düşükse ona göre yorum yaparız, basınç normalse muhtemelen benzin filtreniz tıkanmıştır.
|
|
206 Quik
|
|
özkan206xs
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özkan206xs
|
yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.yarın sanayiyi ziyaret ediyim :) |
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iniallah en kısa sürede halledersin işlerini dostum.
|
|
teknikerrr
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
|
Isınınca yapıyosa röle ve benzeri elektronik ve elektro mekanik parçalardan olma olasılığını arttırır.İnsallah seni fazla üzmez.
|
|
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |