![]() |
|
Araç içi tavan temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 6> |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet arkadaşlar Loc denen konsantre ürünü nette ararken işyerinde bir abimiz satıyormuş öğrendim. Sadece tavanda değiş bütün yüzeylerde işe yarıyormuş. 17 tl ye yarın geliyor inşallah.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sonucu bekliyorum ...merakla :) memnun kalırsan 4 kapı içine giricem bende
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sunu bir izleyin
|
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
koliva nedir bu ilaç?
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Iste soylenilen L.O.C.'un bir tanitimi. LOC=Legacy of Clean'in bas harflerinden turetilmis. |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11205&KW=leke+%E7%F6z&title=araclarmzn-i-temizlii
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yunus paylaşımına baktım. merak ettiğim şey sonuçda suyu yiyen tavan döşemesinin içindeki süngerin zamanla çürüyüp döşeme kumaşını yani tavandaki kumaşın sarkması gibi birşey oldumu hiç?
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kışın yaptığım halde öyle bir sonuçla karşılaşmadım.fotolarda da görülüyordur ben yaptığım zaman arabanın üzerinde kar vardı.ben nasıl cesaret etmişim şimdi şaşıyorum ama çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı.temizlik farkı da çok net görülüyordur temizlenen ve temizlenmeyen kısım arasında
|
|
![]() |
|
sole solım arkadaslar tam olarak markasını hatırlamıyorum ama pratıkerlerde carrefourda bahaus ta sonaxlar var fıyatlarda uygun aslında
|
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
metin loc ulaştımı eline?_
|
|
|
|
![]() |
|
evet gayet net gözüküyor du. bakalım bende bişeyler yapcam inşallah yüzümüze gözümüze bulaşmaz
|
|
|
![]() |
|
meandros loc elime ulaşmadı daha doğrusu eşime anlattım da zaten onlar biliyormuş kayınvalide de varmış bende boşuna para vermiyim dedim zaten getircek olan arkadaş unutmuş bende iptal ettim. cumartesi burdura pazar günü denizliye gidicem orada kayınçoyla yapcaz ozaman oradan haber vericem inşallah..
|
|
|
![]() |
|
denizliden sonra aydına gecersin.. benim aslanada bakarız bi
|
|
|
|
![]() |
|
Siparis ettigim L.O.C. urunu elime ulasti. Aslinda ulasmasi biraz zor oldu cunku once bulundugum yerdeki distributore ulasmam gerekti ama adres falan bulamadim. Bende amway.com adresinden sirketle iletisime gectim ve yardimci olmalarini istedim. Dun distributor bizzat telefon etti ve evime ulastirdi. 9 Euro 60 Cent tuttu. 1 litrelik kapta geliyor ama herhalde bir omur boyu yeter cunku 4 litrelik suya 30 ml koymak gerekiyormus. Durulama gerektirmiyormus. Deneyip gorecegiz.
|
|
![]() |
|
koliva işlemin sonucu bekliyoruzzzz
|
|
|
|
![]() |
|
Evet sayın moderatör, sonuçlar ve fotoğraflar lütfen.
|
|
![]() |
|
Gunesli ve bos bir gun yakalamam lazim. Bu pazar gunu 26 derece ve gunesli olacakmis (aman bulusmacilar duymasin ![]() |
|
![]() |
|
Tamam o zaman Pazara kadar bekliyoruz. İnşallah beklediğin gibi bir sonuç alırsın da biz de yaparız.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar ben pazartesi günü loc u denedim.
5 lt kovanın içerisine özel pompasıyla 7-8 defa sıktım. aldım bezi bi güzel kovanın içine daldır.sık...
bezi elime alıp tavana söyle bir sürttüm inanamazsınız. bezde 5 parmağımın izi simsiyah çıktı.
manyak bişi bu loc. tavan tertemiz oldu.
güneşte yaptım bu uygulamayı. sıra sıra yaptım. bir tarafı yaparken diğer tarafın pencersini actım kurusun diye.
|
|
![]() |
|
Ellerinin kiridir o ![]() ![]() Namini cok duydum bende. Bir aksilik cikmazsa pazar deniyeyim ben de yazacagim sonuclarimi. Benimkinde pompa felan yok. 4 litreye 30 ml(sanirim bir kapak) dokecegim artik. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |