![]() |
|
Aracı bakıma sokuyorm sizce fiyatlar uygunmu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 20:04 |
|
Merhaba arkadslar iyi forumlar herkese
Ustanın soyledigi parçalar fiyatlar Pahalimi acaba ya da kalitesiz olanları varsa sizin tavsiyenizle. Değiştireyim Salıncak sag sol : 190 4 buji: 60 tl dedi bosh yazıyor :@ Ateşleme bobini dedi zayıfms: 175 tl Hararette sorun vardı durdugu yerde yukseliyordu fan devreye giriyordu Musur degistirmistk cozum olmadi.devirdaim ile termostati değiştirelim Hic sorun kalmaz dedi Devirdaim:150 Termostati:40 Balatalar Trv marka 100 tl on arka takım. TRV NE MARKASİYSA baskı balata degistirmistm gecen sene Baska bır usta adam gibi yapamadı kecelerden sanzuman Yağı kaçırıyordu. Krank mili arkasındaki aks kecelerknden kaçırıyor sanzuman inmesi lazım dedi 100 tl. Amortisor gazli gelmiş orjinal dedi. Bende çıkan amortisoler neden yagli dedim. Onlar orjinal Değildir o zaman dedi. İkinci sahibi oldugum için Cvp veremedim Değerli arkadaslarm bilgisi deneyimi olanlar yardım ederlerse Cok sevinirm. Marmaris küçük bır yer alternatifi olmadıgı için bile bile kaziklaniyrm belkide |
||
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Valla ne desem yalan olur aracın 2000 motor Sponsorumuz Şahin peugeottan fiyat almadan yaptırma derim.
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
devir daim orjinal parça fiyatı 50 tl
termostat orjinal parça fiyatı 40 tl
bujiler bosch taktırma orjinalini taktırmanı tavsiye ederim 30 tl
saygılarımla.
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
hararet sorununda devir daimden kaynaklanıyor büyük bi ihtimalle devir daimin pervanesinin ucu fiberden yapılmış zamanla eriyor ve suyu çekemez oluyo bu yüzden hararet artıyor.ben değiştirdim sorun ortadan kaltı.saygılarımla.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
boşuna kazıklanma çok daha uygun fiyatlara alabilirsin, sen murat abiyi ara (şahin peugeot) yada mesaj at hem orjinal hemde daha uygun fiyata sana kargo ile gönderir bence pişman olmazsın.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Selam,bence sen ustanı değiştir seni bayağı bir kazıklama niyetinde
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Kulak Verin Bu Söze Arkadaşlar Şahin-peugeot Murat Abimizden Fiyat Almadan Parça Almayınız.
![]() |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
selam,
fiyatlarda yanlışın var ya orjinal değil yada başka bir araçtan bahsediyorsunuz yanlış bilgilendirmiyelim lütfen
kolay gelsin
|
||
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
|
Bu Fiyatlara Yan Sanayi Bile Bulabileceğini Sanmıyorum Semih Kardeşim Çok Enteresan ![]() |
||
![]() |
||
|
fiyatlar yüksek arkadaşım.en basiti trv balatalara kalkıpta 100tl verme sakın!!!
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
TRW balata kaliteli balatadır,peugeot montajda çoğu kez TRW yi kullanır,
|
||
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
murat abi bunların sendeki fiyatı nedir arkadaşa yardımcı olalım.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
trw balatalara kalitesiz demedim ama sadece balatalara o para çok |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
trw balatalara kalitesiz demedim ama sadece balatalara o para çok Banada o listede sadece balataların fiyatı normail gelmişti :) diğerlerini yüksek söylemiş zaten, ön ve arkadan bahsediyoruz dimi
|
||
||
![]() |
||
|
ben sadece önlerden bahsettim arada yanlış anlaşılma oldu o halde arka kısma hiç girmedim. 50*2 100tl normal ozmn
![]() |
||
![]() |
||
|
ama ben valeo marka ön disk ve balataları aldım 130 tlye geldi
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Alemsin kardeş
![]() |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
fiyat normal,ama aklında olsun balatada pek valeo ya girme,valeo balatada eski valeo değil artık,
yine piyasadaki çoğu balatadan çok çok güle güle eskit :)
|
||
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
Yağ filtresini ne kadara değiştiriyorlar ?
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |