Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aracı bakıma sokuyorm sizce fiyatlar uygunmu ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aracı bakıma sokuyorm sizce fiyatlar uygunmu ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
shadow_okan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shadow_okan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aracı bakıma sokuyorm sizce fiyatlar uygunmu ?
    Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 20:04
Merhaba arkadslar iyi forumlar herkese

Ustanın soyledigi parçalar fiyatlar Pahalimi acaba ya da kalitesiz olanları varsa sizin tavsiyenizle. Değiştireyim

Salıncak sag sol : 190
4 buji: 60 tl dedi bosh yazıyor :@
Ateşleme bobini dedi zayıfms: 175 tl
Hararette sorun vardı durdugu yerde yukseliyordu fan devreye giriyordu
Musur degistirmistk cozum olmadi.devirdaim ile termostati değiştirelim Hic sorun kalmaz dedi
Devirdaim:150
Termostati:40
Balatalar Trv marka 100 tl on arka takım. TRV NE MARKASİYSA
baskı balata degistirmistm gecen sene Baska bır usta adam gibi yapamadı kecelerden sanzuman
Yağı kaçırıyordu. Krank mili arkasındaki aks kecelerknden kaçırıyor sanzuman inmesi lazım dedi
100 tl.
Amortisor gazli gelmiş orjinal dedi. Bende çıkan amortisoler neden yagli dedim. Onlar orjinal
Değildir o zaman dedi. İkinci sahibi oldugum için Cvp veremedim

Değerli arkadaslarm bilgisi deneyimi olanlar yardım ederlerse Cok sevinirm. Marmaris küçük bır yer alternatifi olmadıgı için bile bile kaziklaniyrm belkide
307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 20:11
Valla ne desem yalan olur aracın 2000 motor Sponsorumuz Şahin peugeottan fiyat almadan yaptırma derim.
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 22:21
devir daim orjinal parça fiyatı 50 tl
termostat orjinal parça fiyatı  40 tl
bujiler bosch taktırma orjinalini taktırmanı tavsiye ederim 30 tl
 saygılarımla.
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 22:23
hararet sorununda devir daimden kaynaklanıyor büyük bi ihtimalle devir daimin pervanesinin ucu fiberden yapılmış zamanla eriyor ve suyu çekemez oluyo bu yüzden hararet artıyor.ben değiştirdim sorun ortadan kaltı.saygılarımla.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:02
Orjinalini yazan: shadow_okan shadow_okan Yazdı:

Ustanın soyledigi parçalar fiyatlar Pahalimi acaba ya da kalitesiz olanları varsa sizin tavsiyenizle. Değiştireyim

Musur degistirmistk cozum olmadi.devirdaim ile termostati değiştirelim Hic sorun kalmaz dedi
Devirdaim:150  (60 TL )
Termostati:40   (25 TL)
baskı balata degistirmistm gecen sene Baska bır usta adam gibi yapamadı kecelerden sanzuman
Yağı kaçırıyordu. Krank mili arkasındaki aks kecelerknden kaçırıyor sanzuman inmesi lazım dedi
100 tl.
Amortisor gazli gelmiş orjinal dedi. Bende çıkan amortisoler neden yagli dedim. Onlar orjinal
Değildir o zaman dedi. İkinci sahibi oldugum için Cvp veremedim  (orjinalleri gazlıdır çukurlarda fıst fıst ses yapar. yağlılar daha konforludur ses de yapmaz ama içindeki yağın zamanla köpürdüğünü söylüyorlar o yüzden en iyisi gazlı taktırman.)

Değerli arkadaslarm bilgisi deneyimi olanlar yardım ederlerse Cok sevinirm. Marmaris küçük bır yer alternatifi olmadıgı için bile bile kaziklaniyrm belkide

boşuna kazıklanma çok daha uygun fiyatlara alabilirsin, sen murat abiyi ara (şahin peugeot) yada mesaj at hem orjinal hemde daha uygun fiyata sana kargo ile gönderir bence pişman olmazsın.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
sahin-peugeot Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sahin-peugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:29
Orjinalini yazan: shadow_okan shadow_okan Yazdı:

Devirdaim:150
Termostati:40
100 tl.
Değildir o zaman dedi. İkinci sahibi oldugum için Cvp veremedim

Selam,bence sen ustanı değiştir seni bayağı bir kazıklama niyetinde
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:30
Kulak Verin Bu Söze Arkadaşlar  Şahin-peugeot Murat Abimizden Fiyat Almadan Parça Almayınız.Göz Kırpma
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sahin-peugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:33
Orjinalini yazan: semih semih Yazdı:

saygılarımla.
selam,
fiyatlarda yanlışın var ya orjinal değil yada başka bir araçtan bahsediyorsunuz yanlış bilgilendirmiyelim lütfen

kolay gelsin

İstanbul/Ümraniye
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:34
Orjinalini yazan: semih semih Yazdı:

saygılarımla.

Bu Fiyatlara Yan Sanayi Bile Bulabileceğini Sanmıyorum Semih Kardeşim Çok EnteresanShocked
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:37
fiyatlar yüksek arkadaşım.en basiti trv balatalara kalkıpta 100tl verme sakın!!!
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sahin-peugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:46
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

fiyatlar yüksek arkadaşım.en basiti trv balatalara kalkıpta 100tl verme sakın!!!

TRW balata  kaliteli balatadır,peugeot montajda çoğu kez TRW yi kullanır,

İstanbul/Ümraniye
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:48
murat abi bunların sendeki fiyatı nedir arkadaşa yardımcı olalım.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:49
Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

trw balatalara kalitesiz demedim ama sadece balatalara o para çok
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sahin-peugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:53

Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

[QUOTE=pugti]fiyatlar yüksek arkadaşım.en basiti trv balatalara kalkıpta 100tl verme sakın!!!

trw balatalara kalitesiz demedim ama sadece balatalara o para çok

Banada o listede sadece balataların fiyatı normail gelmişti :) diğerlerini yüksek söylemiş zaten, ön ve arkadan bahsediyoruz dimi

İstanbul/Ümraniye
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:54
ben sadece önlerden bahsettim arada yanlış anlaşılma oldu o halde arka kısma hiç girmedim. 50*2 100tl normal ozmnGülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:57
ama ben valeo marka ön disk ve balataları aldım 130 tlye geldi
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sahin-peugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 23:59

ben sadece önlerden bahsettim arada yanlış anlaşılma oldu o halde arka kısma hiç girmedim. 50*2 100tl normal ozmnGülme

Alemsin kardeş Sırıtma  tahmin ettim sadece önleri zannettiğini

İstanbul/Ümraniye
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sahin-peugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2011 Saat 00:05

ama ben valeo marka ön disk ve balataları aldım 130 tlye geldi

fiyat normal,ama aklında olsun balatada pek valeo ya girme,valeo balatada eski valeo değil artık,
yine piyasadaki çoğu balatadan çok çok güle güle eskit :)

İstanbul/Ümraniye
Yukarı Dön
anil307 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı anil307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2011 Saat 00:08
Yağ filtresini ne kadara değiştiriyorlar ?
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2011 Saat 00:09
teşekkür ederim Thumbs Up  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 806 9 Saramago
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 527 0 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 17935 7 konfor
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 1500 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 996 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 827 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1117 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6810 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2627 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1234 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7961 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1239 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1407 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 4238 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 6462 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 511 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 2021 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5063 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40746 12 Ebulfeth
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Onlinewolf 5
Saramago 5
konfor 1
engintunbel 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English