Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1.4 motor 206 otomatik vites
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

1.4 motor 206 otomatik vites

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
UGuRs Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Ocak - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı UGuRs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 17:45
cok fazla işte 60 gördüğüm dakika gözlerim parlıyor tüpüde daha 1 93 ten alıyorum
KahramanKentli...
Yukarı Dön
Sedat Yıldırım Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 Saat 20:01
Esselamunaleykum ve Rahmetullah.
Merhaba arkadaşlar.
Bir ay önce 2002 model Peugeot 206 benzinli otomatik vites araba aldım.
Arabam Kilometre de 500 Kuruş yakıyor,mümkün olduğunca aracı sıkıştırmadan
kullanmaya çalıştığım halde.Tekerleri 15R  195/85'ti.Bu hafta orijinal
lastik aldım ve taktım. 14R 175/65 100 TL benzin koydum bakalım yakıt düşecek mi,
ya da ne kadar düşecek.500TL yakması normal mi acaba?
Yakıtı düşürmek için neler yapmama gerekir,yardımcı olabilirmisiniz?
Teşekkürler.

Düzenleyen Sedat Yıldırım - 13 Nisan 2011 Saat 20:03
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Gerçek dost ancak O'dur...
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 Saat 21:40
lastik değişimi iyi yapmışsın yakıtın tabiki düşecek .. kelebeği kontrol ettirtip güze temizletmen gerek. hava filitresini benzin filitresini ve bujilerini elden gecirmelesin..
ben tam dolu depoyla benzin bitene kadar cok cidiytim arkadaslar 670 km gittim bunun yarısı uzun yol.. 100 110 km hızda. aracım lpg kit yok. 1,4 8v otomatik 206 lastiklerim orjinal ebatta ve bakımalrım tam..
Yukarı Dön
sedatdatse Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedatdatse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 Saat 21:52
arkadaşlar hiç boşuna zorlamayın
ben aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım
100 tl benzine taş çatlasın  230 km yapar şehir içi
ama uzun yolda olay farklı 200 tl benzine 800 km yol yapar 
bu kadarda acayip bir motor

2001 1.4 xr 206
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle
Yukarı Dön
motoberk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı motoberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 Saat 22:34
Arkadaşlar bendede 1.4 8 valf otomatik vites 206 var aracın ne kadar yakıt tükettiği tamamen sizin kullanımınıza bağlıdır. Normalde düz vites tercihimdir fakat arabamı tanıdığımdan temiz olduğu için aldım.
İlk başta lpg yoktu benzinle kuruş hesabına göre (Aslında bu hesaba karşıyım) 33 (8,25lt) kuruşun altına inemiyordum hatta 35(8,75) kuruş olduğunu bile biliyorum(aynı benzin fiyatı, aynı benzinlik). Otomatik araba ilk defa kullandığımdan nasıl daha az yakıt tüketilir konusunu araştırdım. Uzmantv'de ileri sürüş teknikleri uzmanı birisinin videoları var, onları uyguladım ve arabayada alışınca tüketim 28 kuruşa kadar düştü (7lt).
Kullanımımda birinci ve ikinci vitesi hemen atlattırıyorum araçta yani biraz daha seri kullanıyorum, şehir içi 90 ı geçmiyorum, mümkün olduğunca düz yolları kullanıyorum vs. bildiğiniz şeyler.
Şimdi aracımda lpg var ve 2300km yol yaptım. Ne arıza lambası yandı nede başka bi sorun. Tüketim km'de 18-20 kuruş(9,05lt-10,05) arasında değişiyor.
Değerlerin hepsi şehir içi kullanımdır.

Düzenleyen motoberk - 13 Nisan 2011 Saat 22:35
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 00:21
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

lastik değişimi iyi yapmışsın yakıtın tabiki düşecek .. kelebeği kontrol ettirtip güze temizletmen gerek. hava filitresini benzin filitresini ve bujilerini elden gecirmelesin..
ben tam dolu depoyla benzin bitene kadar cok cidiytim arkadaslar 670 km gittim bunun yarısı uzun yol.. 100 110 km hızda. aracım lpg kit yok. 1,4 8v otomatik 206 lastiklerim orjinal ebatta ve bakımalrım tam..

Çok teşekkür ederim kardeşim,sağol.Dediklerini uygulayacağım İnşaAllah.
Rab'bime emanet olun.Selam ve Dua ile.
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
onur1980 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Haziran - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı onur1980 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 00:55
bende lpg de cok yakıyor diye ayarlatmaya gıdıcektım yorumları okuyunca vaz gectım gıtmekten :) bendede xs var 1.6 8v lastıklerım 195 50 16 . yeni bakım yaptırdım. bakımdan once 250-260 kurus cıvarı yakıyordu. şimdi yenı yag konuldu fılıtreler bujiler falan degıstı. birazda havalar ısınmaya basladı. bakalım nekadar yakıcak.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 08:52
Orjinalini yazan: UGuRs UGuRs Yazdı:

cok fazla işte 60 gördüğüm dakika gözlerim parlıyor tüpüde daha 1 93 ten alıyorum

aldığın yerin yakıtıda önemli. ben lukoilden 2,076 tl den gaz alıyordum 20 tl ye 20:2,076 = 9,63 LT alıyordum ve 60 km yapabiliyordum.

şimdi shellden alıyorum 2,30 tl den 20 tl ye 20:2,3=8,7 litre alıyor. 20 tl ye lukoile göre shellden yaklaşık 1 litre daha az almış oılmama rağmen 78 km yaptım

anlıcan ucuz almakdansa iyi alınca aynı paraya daha fazla gidebiliyorsun. sende farklı yerlerden alarak denemelisin.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 08:54
Bilgiler için teşekkürler.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 19:13
2002-206-Otomatik benzinli aracıma 95 Oktanlı benzin koyuyorum,
98 Oktanlı benzin daha pahalı diye.Acaba hangisini kullanmamız
gerekir,95 Oktanlı benzin mi 95 Oktanlı benzin mi?
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
tarkankarabas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Haziran - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarkankarabas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:50
arabamda ki benzin deposu dolmama sorunundan dolayı yakıtını ölçemiyordum. nihayet tanıdık bir pompacı sayesinde depoda ki havayı alıp benzinle fulleyebildim. sonrasında 120 km yol yaptım ve 41tl yakıt daha aldım. istasyon bp, aynı pompa ve aynı pompacı... benzinin lt'si 4.2 tl ki bence makul bir tüketim gibi.
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 16:20
ışık yandı 100tl'lik benzin aldım 250km gittim daha 25km rahat gider yol bilgisayarına göre istanbul trafiğindeyim sürekli. hatta dün e5'te eve gelirken yol bilgisayarı 90 km sabit hızla 4,3lt anlık tüketim yazdı inanamadım gözlerime :) 
yakıt tüketimini düşürmek için
- buji değişimi
- filtre değişimi
- benzin filtresi değişimi
- enjektör temizliği
- manifold ve kelebek temizliği
- egzoz temizliği yapılmalı
ayrıca sürüşte gereksiz gaz basmalardan kaçının otomatik araç zaten kendisi ivmelenir gider bir miktar. tabi motor 1,4 olursa 1,6dan fazla yakabilir dur kalklarda özellikle.
yani sürüş şekli en önemli etken...
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Haziran - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarkankarabas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 19:37
Orjinalini yazan: fearmutlu fearmutlu Yazdı:

ışık yandı 100tl'lik benzin aldım 250km gittim daha 25km rahat gider yol bilgisayarına göre istanbul trafiğindeyim sürekli. hatta dün e5'te eve gelirken yol bilgisayarı 90 km sabit hızla 4,3lt anlık tüketim yazdı inanamadım gözlerime :) 
yakıt tüketimini düşürmek için
- buji değişimi
- filtre değişimi
- benzin filtresi değişimi
- enjektör temizliği
- manifold ve kelebek temizliği
- egzoz temizliği yapılmalı
ayrıca sürüşte gereksiz gaz basmalardan kaçının otomatik araç zaten kendisi ivmelenir gider bir miktar. tabi motor 1,4 olursa 1,6dan fazla yakabilir dur kalklarda özellikle.
yani sürüş şekli en önemli etken...

hocam size aynen katılıyorum. otomatik aracı manueller gibi kullanmamak lazım. 206nın otomatik vites dökümanını incelemek lazım. orada ayrıntılı olarak anlatılıyor. gazı köklerseniz araba uygun hıza geldiğinde değil maksimum devirde vites yükseltiyor. ama 2500 devir civarı sabit gaz verirseniz uygun hıza geldiğinde 2500 devirde bile düzgün bir vites büyütme yapıyor. bu sayede gereksiz devir vermeden daha az yakıtla vites büyütülebiliyor. yani aslında otomatik vites çok yakıyor yorumu yerine otomatik vites yanlış kullanılıyor demek daha doğru olur.
birde araç en üst viteste olunca gaz ve devir kadranı aynı açıyı yaptığı anda en optimum yakıt tüketimi yapıyor ki bu da yaklaşık 2700 devir ve 90 km civarı oluyor. daha önce dobloda da böyleydi. 3000 devir 100 km oluyordu. bunu deneyin bence. ben bunu doblo kangoo spring gibi araçlarda test ettim ve genelde iyi tüketimler elde ettim. şimdide 206da makul bir tüketim gördüm.
atiker fast lpg
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 20:11
koldan amerikan dahil birkaç otomatik araba kullanmışlığım var şunu anladım gaza köklemeye gerek yok sabit gaz ile kendi ivmelenip gidiyor ki en konforlu ve ekonomik otomatik vites sürüş şekli de bu.
manuel araba gibi bas çek bas çek yaparsanız boşa yer yakıtı haliyle.
ben iddia ediyorum kendi aracımla manuelden az yaktığına hele ki istanbul trafiğinde :)
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
mehmetugur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmetugur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 21:03
O ZAMAN ARKADAŞLAR BENİM ARAÇ GAYET İYİ 307 XT OTM.. ATİKER MARKA TÜP TAKLI 20 TL ALIYORUM ŞEHİR İÇİ 80 KM DİYOR DİT DİT DİT Gülme UZUN YOLDA İSE 105 KM GİDİYOR YANLIZ KIŞIN DAHA AZ GİDİYOR ..... MAŞALLAH YAKIT  ÇOK İYİ BENİM .. 
HER GÜZELİN BİR KUSURU VARDIR....
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 21:34
Orjinalini yazan: mehmetugur mehmetugur Yazdı:

O ZAMAN ARKADAŞLAR BENİM ARAÇ GAYET İYİ 307 XT OTM.. ATİKER MARKA TÜP TAKLI 20 TL ALIYORUM ŞEHİR İÇİ 80 KM DİYOR DİT DİT DİT Gülme UZUN YOLDA İSE 105 KM GİDİYOR YANLIZ KIŞIN DAHA AZ GİDİYOR ..... MAŞALLAH YAKIT  ÇOK İYİ BENİM .. 
kokluyo kokluyo maşallah :)) bende takıcam da.. patlamaz patlamaz bende patlar şans yok bizde :S
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Haziran - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarkankarabas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 22:37
düşük vitesleri hızlıca geçip yola en uygun vitese gelmek ve orada olabildiğince düşük devirde seyretmek tasarrufludur. bunun içinde gazı köklerim ve uygun devirde vitesi büyütürüm. ancak otomatik viteste gazı köklersek vites olması gerektiğinden daha uzun sürede büyüyor. bu da boşuna yakıt demek. kendi adıma söylemem gerekirse manuel vites kadar yakarak çok daha rahat araba kullanıyorum. mümkün olduğunca sakin gidiyorum. düz yol ve yokuş aşağı olayını çözdüm. ancak yokuş yukarı çıkışlarda hala doğru devri bulmada sorunum var. bunuda şimdilik manuel olarak 2 ve 3 kademeleriyle çözebilirim gibi geliyor. sanılanın aksine otomatik vites bas gaza git bas frene dur demek değil. gazı doğru kullanarak arabayı doğru zamanlamayla vites geçişleri yapmaya yönlendirmek gerekiyor. en az manuel vites kadar dikkat istiyor. ha ben yakıtı umursamam dersen o zaman bas gaza köküne kadar araba kafasına göre vites atsın tamam...
atiker fast lpg
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 00:39
S.A.
Merhaba değerli arkadaşlar.
Daha önce bahsetmiştim 2002 206 XR Otomatik araba aldım,3 ay oldu.
Kilometre de 500 TL benzin yakıyor demiştim.Aracı aldığım zaman altında,
195 85 15 cant ve lastikler vardı sıfır takılmış.
Ben lastikçiye gittim,orijinal olan 175 65 14 cant lastik taktırdım ancak,
yakıtta düşme olmadı.Bunun sebebi,lastiklerin araca verdiği zorluk aynı olmasıydı.
Önceki cant büyük fakat lastiklerin yüksekliği düşüktü.Şimdi aldığım lastik ise,önceki lastiğe göre
yüksek,yani aynı seviye hesabı olmuş oldu.Gittim oto elektrikçide orijinal olmak şartı ile bujilerini
değiştittirdim,hava filitresini değiştirdim.Yakıtta düşme olmadı.50 TL benzinle 70-75 Km'e yol yapıyor.
Egsozun arka susturucu dibinden halka şeklinde kırılmış,egsozcu egsozun dolmuş,değişmesi lazım dedi.
Fiyatına da 130 TL dedi,bende de para yoktu o an,kırılan yeri kaynak yaptırdım ve arabanın sesi çok değişti rahatladı resmen.Ama yakıt yine değişmedi.Peki eksozun kesin değişip değişmemesi konusunda,eksozcular yüzde yüz bilebilir mi,bunu ben anlayabilirmiyim?her hangi bir
deneme yöntemi var mı? Malum dürüst esnaf bulmak çok çok zor,sağlam da olsa,bozuk deyip değiştiriyorlar.Son bir sorum da,atiker marka tüp taktırsam,araç çekişten düşer mi? ve araç kM'de
ne kadar yakar acaba? İlgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Selam ve Dua ile.
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
emrnl Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Ağustos - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emrnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 02:59
1.4 lpg manuel. 50 tl lpg ile 290 km ortalama olarak 170 180 arası yani
206 colorline 2001
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Haziran - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarkankarabas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 12:12
Orjinalini yazan: Sedat Yıldırım Sedat Yıldırım Yazdı:

S.A.
Merhaba değerli arkadaşlar.
Daha önce bahsetmiştim 2002 206 XR Otomatik araba aldım,3 ay oldu.
Kilometre de 500 TL benzin yakıyor demiştim.Aracı aldığım zaman altında,
195 85 15 cant ve lastikler vardı sıfır takılmış.
Ben lastikçiye gittim,orijinal olan 175 65 14 cant lastik taktırdım ancak,
yakıtta düşme olmadı.Bunun sebebi,lastiklerin araca verdiği zorluk aynı olmasıydı.
Önceki cant büyük fakat lastiklerin yüksekliği düşüktü.Şimdi aldığım lastik ise,önceki lastiğe göre
yüksek,yani aynı seviye hesabı olmuş oldu.Gittim oto elektrikçide orijinal olmak şartı ile bujilerini
değiştittirdim,hava filitresini değiştirdim.Yakıtta düşme olmadı.50 TL benzinle 70-75 Km'e yol yapıyor.
Egsozun arka susturucu dibinden halka şeklinde kırılmış,egsozcu egsozun dolmuş,değişmesi lazım dedi.
Fiyatına da 130 TL dedi,bende de para yoktu o an,kırılan yeri kaynak yaptırdım ve arabanın sesi çok değişti rahatladı resmen.Ama yakıt yine değişmedi.Peki eksozun kesin değişip değişmemesi konusunda,eksozcular yüzde yüz bilebilir mi,bunu ben anlayabilirmiyim?her hangi bir
deneme yöntemi var mı? Malum dürüst esnaf bulmak çok çok zor,sağlam da olsa,bozuk deyip değiştiriyorlar.Son bir sorum da,atiker marka tüp taktırsam,araç çekişten düşer mi? ve araç kM'de
ne kadar yakar acaba? İlgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Selam ve Dua ile.

yeni model sıralı sistemlerde lpg akışını aracın beyninden gelen benzin ihtiyacı bilgilerine göre otomatik ayarlayan bir sistem mevcut. bu da aracın değişen yakıt ihtiyacına göre optimum lpg vererek karşılıyor. sonuç olarak çekişte düşme olmaz. tabi ilk taktırdığında bir miktar ayarsızlık normal olabilir. bunuda zaten lpg ustası ilerleyen kullanımda ki verilere göre kalibre eder. velhasıl kelam sıralı yeni nesil lpg sistemlerinde lpgde çekiş sorunu olmaz.
atiker fast lpg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5845 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1041 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 231 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3569 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49196 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 472 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 290 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 510 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1741 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 985 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28754 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3675 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26070 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English