![]() |
|
307 SW LPG Dönüşümü Başladı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
metınım ben "bır sorun var" demek ıstemıstım. bıre yazmısım :)
|
||||
![]() |
||||
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
|||
merhaba arkadaslar mesela motorda ne gıbı bır sıkıntı olabılır motor daha 68,000 de |
||||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
||||
![]() |
||||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
|||
metin abi benim arabada otomatik ![]() |
||||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
abi okadar bakıyorum alıntılara da bakıyorum bir yazıyor nerde bire yazmış benmi yanlış anladım diye düşünüyorum sabahdan ßeri. meğer benim mesajıma gizlice girip oradan da değiştirmişsin kapıya yazdım okadar izinsiz girilmez diye ama neyssse.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
imzana yazsana kardeşim ben imzana baktım otomatik yazmıyor diye yorumyaptım bilgilerinizi eksiksiz ve güzel bir şekilde paylaşırsanız yanlış anlamalar olmaz daha iyi olur.
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
|||
tamamdır abi otomatik yazmayı düşünemedim kusura bakma
![]() |
||||
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||||
![]() |
||||
|||
kaan bide bişey sormak istiyorum bu değerler hız sabitleyici taktıkdan sonraki değerlermi yoksa takmadan önceki değerlermi merak ettim.
benim aracım şehir içi değerleri 28 ile 30 kuruş arası değişiyor sizin orayıda istanbul trafiği kadar yoğun olamdığını ve hız sabitleyici açtığını düşünürsek değerinin normal olduğunu varsayıyorum.
bide söylermisin hız sabitleyici takmadan önceki benzin ve lpg tüketimin ile hız sabitleyici taktıkdan sonraki benzin ve lpg tüketim değerlerin nedir.
|
||||
||||
![]() |
||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|||
ya bendede otomatik 307 var korktum şimdi...
|
||||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||||
![]() |
||||
|||
sakin ol korkacak bişey yok. bu konularda aldığın yakıtın kaliteside önemli.
misal lukoilden ucuz olduğu için alıyordum 20 tl ile 60-65 km zor yapıyordum bir gün denedim shell den 20 tl lik aldım pahalı olduğu için litre olarak daha az gaz almama rağmen 75 km yaptım yakıtın kaliteside önemlidir.
|
||||
||||
![]() |
||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|||
metin sen atikerden nasipse 2hafta sonra taktırıyorum..
hafta sonu aydından-kuşadasına gittim.. 150km yol yapmısımdır 50liralık benzin almıştım ışık yanıyordu. eve geldigimde ısık yanmadı |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
abi açık söyleyim hız sabitleyiciyi pek şehir içinde kullanmam yani okul çıkışında sakin sakin giderken belki bi 10 12km kadarlık bölümde arada açıyorum trafik ışıkları falan olunca pek bişey anlamıyorum zaten şehir içinde yakıt değerleri normal yani pek bi değişim olmadı fakat bir kaç hafta önce mersine gittim ereğli üzerinden otoban yoldan sürekli hız sabitleyici aktifdi 20-30tl daha fazla yaktı diyebilirm çünkü en ufacık bi rampada bile vites düşürüp fazla yüksek devirle gitmek zorunda kalıyodum bu yüzden rampalı yollarda daha fazla yaktığı aşikar...birde geçen hafta ankaraya gittim malum en ufacık bi rampa yok konya ankara arası 95tl lpg aldım 490km ankara şehir içi dahil yol yaptım...düz yolda çok faydası var hız sabitleyicinin... ayrıca hız sabitleyiciyi benzinde hiç denemedim...benzin tüketimi konusunda bişey diyemem... Düzenleyen kaan__ - 31 Mayıs 2011 Saat 21:09 |
||||
||||
![]() |
||||
|||
anladım. yani demek istediğim aracın yakıtı hız sabitleyici takınca nekadar değişti, evet rampada çok yakar çünki sabitlenen hızı yakalamak için gerekirse dip gaz yapar buda yakıtı etkiler. normal şartlarda benim aracım şehir içi 10,7 benzinde, 12 ile 12,5 litrede lpg de yakıyor bu değerler nekadar düşer onun araştırmasındayım.
yakıta nekadar kaç litre kadar faydası oluyor,
|
||||
||||
![]() |
||||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|||
kardeş ben onu bunu bilmem.kim ne derse desşn bu araçlara lpg ol-mu-yor uymuyor.taktıranlar başta hevesle alıyor kullanıyor seviniyor.daha sonra bir bir arızalar baş gösteriyor.bunu pug servisindeki ustalar diyor.bu arçlara özellikle otomatik şanzumanlara gaz sistemi uyuşmuyor.arkadaşım vardı adı ercan.geri söktürdü şu an arabası zımba gibi.umarım sorunların hallolur. ![]() |
||||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||||
![]() |
||||
|||
bora ben 10.000 km den fazladır kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim. sıkıntı gördüklerimde lpg den değil adam gibi bir ustanın montaj yapmamasından kaynaklanıyor.
Pug servisindeki ustalar der hepsi diyor, bilmeni isterim ki bu bug servislerinden biri yada birkaçı lpg de takıyor. Olmuyor ayar tutmuyor diyen ustaların hepsinin sebebi, lpg ile çalışan parçalara müdahale edemiyorlar yani arızayı kendine usta dediği halde arıza tespit cihazına bağlayarak bakıyor ve benzinle ve lpg ile çalışan parçalar doğru hata kodunu veremiyor usta dediğin adamları da yanıltıyor bu yüzden istemiyorlar.
|
||||
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
metine aynen katılıyorum ben özellikle peugeot yetkili servisine taktırdım hemde atiker çok memnunum hiç problem yok eğer uyumlu olmasa yetkili servisteki (göral ankara) ustalar takmaz değilmi
|
||||
![]() |
||||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|||
aynen bende göralda taktırdım bır sorun yok ya takılan sey motor ya hepsınde aynı nasıl olmuyormus anlamıyorum bızlerde motor degıl baska bırseymı var yapamıyorlar o yuzden mıs gıbıde olur sehır efsanesı bunlar takmayın boyle seylerı kafanıza
|
||||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||||
![]() |
||||
|||
metin müdür senin otomatigin kayıt degerleri nedir lpgde bende tüplencem yakında da bileyim diorum |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
meandros kayıt değerleri derken yakıt değerlerinden mi bahsediyorsun.
|
||||
||||
![]() |
||||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|||
Yüzdeliğe vurduğumuz zaman taktıranların %25 memnun.ya diğerleri zamanla bu forumlara arızalarını yazıyorlar.Umarım yanılırım arkadaşlar.ama galiba yine haklı çıkacağım.yine bu forumda lpg arızası başlıklı yeni konular açarsanız bu günleri hatırlatırım daha önceki arkadaşlara hatırlattığım gibi.sevgiyle kalın,aracınızın motorunu orijinalliğini bozmayın..
![]() |
||||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||||
![]() |
||||
|||
evet evet yakıt değerleri |
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |