![]() |
|
xcarlink duyan varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 78910> |
Yazar | |
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xcarlink,cadence,dmc,audiosystem var bi kaç tane daha var. sizce en kaliteli olanı hangisi yoksa bunlar aynı sistem mi hani olurya. a marka ile b marka aynı ürün herşey aynı ismi farkliı buda böle bişeymi acaba ?
|
|
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evt aynı cihazlar fakat kalite farkı var..
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
peki bunların en kalitelisi hangisi
|
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
kalite farkı vardır elbet ama bana bunlar arasında en kaliteli olanı lazım arkadaşlar
|
|
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
yok mu kalite bilgisi olan ? emre senin kısmetin cadence galiba :)
|
|
![]() |
|
valla haklısın.galiba öyle olacak.hadi hayırlısı bakalım kimsenin bilgisi yok galiba .s
|
|
|
|
![]() |
|
xcarlink kullandım diyen arkadaşlarda bi mesaj yazıp çekiliyolar kenara bi daha ses soluk çıkmıyor. xcarlink hakkında bilgi please :) |
|
![]() |
|
yok yok emre bu bi işaret bence sana alalım benimkinden :)
|
|
![]() |
|
haklısın bi işaret yok xcarlink yavaş yavaş kendini benden soğutuyor :)
|
|
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
xcarlınk te 206 ya uyan modeli kalmadığı için audıosystem kullanıyorum gayet iyi tavsiy ederim. Cd lerden kurtuldum. yaklaşık 594 adet parça çalabiliyorsunuz. ??? |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
kalite bakımından nasıl sence taskin arkadaşım biraz bahsedebilirmisin :)
|
|
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
ses kalitesi kendi bilğisayarımdan hazırladıgımdan iyi fakat ojinal cd yı pek yakalamıyor gibi geldi bana. nedeni de mp3 sıkıştırılmış format oldugu için ses kalıtesi bir miktar düşüyor.
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
ses kalitesi düşüyor mu :( ama teyp bunu cd changer gibi gördüğü için düşememesi lazım diye biliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
orjinal bir cd 320 kbps ve khz çok yüksektir. Fakat mp3 lerde bu oran 128 kbps ve 44 khz ye düşer bu oran düşmesinin nedeni sıkıştırılmış bır ses formatıdır. Benım aracımda cd çalar vardı ilave audıosystem aldım aynı parçayı bir cd de dınledım bırde usb den orjınal ses cd oldugu için bıraz daha kalıtelı geldı ama öyle bazır değil bazıları anlamaz bile .. Fakat muzık çalarımı bağladıgımda ses harıka .. Çalışması çok hızlı + orjınal kumandayı kullanıyorsun + cd çöplüğü olmuyor o yüzden düşünenlere kesınlıkle tavsıye ediyorum. xcarlık 100 dolar dı audiosystem 130 tl ..
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
peki sesi yüksek açınca her hangi bir bozulma oluyormu ?
|
|
|
|
![]() |
|
kesinlikle olmuyor fakat alırken iyi belirt aracın modelını bazı modellerde 8 pın bazı modeller 12 pınlı fiş var.xcarlıkte usb + 3,5 mm jac girişi var. audıosystemde usb + 3,5 mm jac girişi + sd kart okuyucuda var. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
benim araç 307 kasetçalarlı 8 pin galiba.xcarlink te kart okuyucu yokmu yani ?
|
|
|
|
![]() |
|
8 pınlı olması muhtemel. Card okuyucu xcarlınkte yok fakat pek ihtiyacın olmaz.... 8 pınlı modelı ellerınde yoktu bende o zaman audıosystem ı aldım çok farklı urunler değil. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
ben istiyorum ki en kalitelisi olsun sonuçta bir kez alacam ben ses kalitesine cok önem veririm cok yüksek seste müzik dinlerim o yüzden benide anlayın :)
|
|
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
ya bilgi bilgi diyosunuz? ne soruyosunuz anlamadımki? habire bilgi bilgi... özelden sorun tek tek anlatayım... chat yapar gibi ileti giriyosunuz, ne insanlar takip edebiliyor, ne de konunun merkezinde kalabiliyoruz... bu arada mesleğim ve yıllardır bu işin içinde olduğumdan iddia ediyorum, orjinal cd ve mp3 ün kbps ve khz değerlerini normal bir insan kulağının tespit etmesinin imkanı yoktur. ve yükseste ses kalitesinin düşmesi tamamen aracın cd çalarının, çıkış gücünün, kablolarının ve hoparlörlerinin kalitesiyle doğru orantılıdır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 78910> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |