![]() |
|
ışıklarda tıtreme :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aklıma bu sorunun dahada buyuyup baska problemler cıkarma durumu geldı de. bence bu ısı bıran evvel gostermelısın. elektrıksel bır sorun bu. baska bırseye benzemez. Allah muhafaza dıger elektrıksel aksamların arızalanmasına bıle neden olabılır. tabı sebebını bılemıyoruz ama dusunuyoruz sadece. servısten once ıyı bır elektrıkcı bulmayı dene. bırde aracı pp2000 bılg ıle kontrol ettır. belkı orada gorunebılır...
|
|
![]() |
|
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
valla durum onu gosterıyo sanırım kendımızı servıse opturucez galıba cunku baya rahatsız edıyor benı :-(
|
|
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
oncelıkle gecmıs olsun. gecenlerde basına gelen alternator arızasından sonra boyle bır durumun olusması bana elektrıksel olarak bır noktada sıkıntının duzelmedıgını dusunduruyor. acaba o zaman gereklı duzeltmeyı yapamadılar mı acaba??? bugune kadar boyle bır sıkayete ben hıc rastlamadım. kalıtelı bır elektrıkcıye yada servıse gostermenız gerekecek herhalde...
|
|
![]() |
|
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
selam arkadaslar hıc kımsenın basına gelemedımı bole bıt olay :( demekkı gunah kecısı ben oldum sanırım :(
|
|
|
![]() |
|
merhaba arkadaslar sorun su 307 sw de ısık aksamında yanı panellerden tutun farlara kadar tıtreme oluyor neden acaba hararet 90 lara geldıgınde kesıyo gıbı sankı daha once basına boylebır olay gelmıs arkadasımız varmı acaba yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler :(
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |