|
Parça Fiyatları Sizce Nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
sahin-peugeot
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
....En ucuz parça orjinal parça....:)
Bazı kalemlerde orjinal parça kullanmakta fayda vardır,yağ ve mazot filtresi mesela orjinali ile yan sanayisi arasında fiyat farkı yok denecek kadar az,triger,devirdaim,alternatör rulmanları ve kayışı,keçeler,contalar torsiyon rulmanları,porya rulmanları ve her türlü rulman grubu bu gibi önem taşıyan parçaların orjinal kullanılması gerekir,fiyatlarıda yan sanayi fiyatlarından pek fark yok,örnek olarak debriyaj orjinal debriyaj yan sanayiden daha ucuz ,bazı satıcılar dürüst olmadığı için orjinalin adı pahalıya çıkıyor,
eskiden orjinal parça pahalıydı,bunun çok mücadelesini verdik sonuçlarını son bir yıldır almaya başladık,bazı parçalar gerçekten yan sanayi fiyatlarıyla rakabet edecek seviyeye geldi,
Ama fren balatası,disk ve ön takım parçalarında peugeotun fiyatları yüksek kalıyor,bunlarında makul değerlere inmesi için baskılarımız sürüyor inşallah sonuç alırız,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inşallah olur herkezin yüzü güler. zaten pahalı satan 1 kere satar uygun fiyata satan herzaman satar. dolayısı ile sürümden kazanacakları için daha çok kâr ederler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyatlar gercekten cok uygun ben gates sete 207 euro verdim devirdaim dahil peugeot un orjinal triger seti dayco magzadan yada elden alacaksan tek tek markalarini kontrol etmeni oneririm ama internet uzerinden alacaksan saticinin gecmisini bir arastir dedigin fiyata internetten bulma imkanin var
|
|
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bazı yan sanayiler berbat. Özellikle peugeot yan sanayi örneğin orjinal aks 450tl yan sanayisi 170tl arkadaiım yan sanayiden olanı taktırdı pişman sağa sola dönüşlerde tıkır tıkır ediyor sonuç onlar çöpe yeni orjinal alacak. ben orjinal aldım 450tl den 338tl ye %25 indirimle taktırdım en ufak bir sorun yok kafam rahat. Tanınmış yan sanayiler olur elbet ama ben orjinalinden yanayım.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar şimdi konuştum triger ve devirdaim orjinal diyor. fren balatası valeo. ön diskler trw dedi. valeo istersen 85tl dedi..sonuçta kutularında menşeisi yazmıyor ki kandırılma durumu söz konusu olursa geri iade bildiriminde bulunurum olmadı..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |