![]() |
|
polisin yanında yanlıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 16:17 |
|
Vay be tabi bunu polisin önünde yapan sonuçlarına katlanmayı göze almıştır (gerçi onlara birşey olacağını sanmam da) ama adam şampiyonluğun tadını -takdir etmesemde- çıkarmış...
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
atilla zenginliği görüyormusun'' diyor polis. şahsen bende taktir ettim ne yalan söliyim..
o polis ki gerek konusmalarında gerek bize yaklaşımlarında sucumuz olsun olmasın aynı o s2000 gibi yan yan yamuluyorlar.. hakettmiş iide yapmış cocuklar.. ki kutlama anı o ortam o caddede oan için bu duruma bence müsait.. cocuk yok coluk yok zaten trafik te yogun.. ama bu benim görüşüm saygılar
Düzenleyen dinoco - 26 Mayıs 2011 Saat 15:45 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
eskişehir'de olsa hele fb kutlaması için dayağın kralını yerde yıkılmayan tek kale ESKİŞEHİR. |
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
metinle aynı fikirdeyim. zaten alkolsüz yapılacak hareketler değil. kontrolü kaybetse etrafdakilerinin canını tehlikeye atar. hatta motosikletli polis bile frenledi 2. driftte.
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
bunlara ceza yazsan nolur. arabalara baksanıza arkadaşlar. döwecen bunları :))
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
knockout ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2010 Konum: İST PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
hemfikiriz :) ama bazen insan çılgınca şeyler yapmak ister buda öyle bişey.hangimiz yapmadiki.ben mesala ışıklarda polisi gaza getirdim resmi polis arabası megane. bi kapıştık ama yalandan kaybettimmm.:))
|
||
PEUGEOT 306 XT 1,8
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hoşuna gidebilir, belkide izlerken keyifde alabilir ama "görevi gereği" bunu engellemek ve gerekli işlemleri yapmak zorunda.
misal bu iyiniyeti gören herkez polisi iplemeden bu şekilde hareketler yaparak trafikde giden araçları ve yol kenarındaki yayaları tehlikeye atabilirler.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
knockout ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2010 Konum: İST PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
çok güzel hareketler bunlar
koptum valla:)):) boş arazide herkes lastik yakar.polisin önünde heryiğidin harcı değil.bakmayın siz polise onunda hoşuna gitti:):):)
|
||
PEUGEOT 306 XT 1,8
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
burbo sadığı diyorsan şahinin arkasınan giderken ulan şerefsiz diye bağarıyordu ilk videoyu ses kartım olmadığı için dinleyemedim ikinci videoyu eskiden biliyorum.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
yemıstır cezayı ama koymaz kı kendi çapında eglenıyo işde polisin önünde yapmanın ne mantıgı varsa artık |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
şu an düşünüldüğünde gereksiz gibi geliyor o an ki ruh haline göre değişir :) değişik bir kutlama tarzı :))
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
arkadaşlar zenginliği görüyomusunuz gibi bişey diyo sanırım..ben öyle anladım:D |
||
![]() |
||
|
gereksiz hareketler. almış alcanı zaten yemiştir cezayı alkolsuz biri yapmaz bunları alkol çıktıysa ehliyetsiz biner arabaya bundan sona
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
polisin son söylediğini anlayan varmı??? videonun sonundaki..
|
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Burada polisin yapabileceği ancak ceza kesmek yani, herhangi bir caydırıcılığı yok.Bunların ehliyetini iptal edicek bir yasa lazım.O da olmadığına göre benim çözümüm daha mantıklı.İndirip döveceksin bunun başka yolu yok.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
aslında çok aşırı fiyatları yokki bu araçların..40-50 bin liralık araçlar..zengin şahini bunlar.. |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
bence bunlara para cezasu tırıs gelir adamların altındaki arabalara baksanıza hem onu yapan ceza yemeyide kabullenmiş demektir
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
bu s 2000 tayfası örgüt gibi bişey ya geçenlerde bi videolarını paylaşmıştım var bi numara bu tiplerde....
gereksiz hareketlere karşıyız...
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |