![]() |
|
polisin yanında yanlıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 02:28 |
|
buna şimdi parası çok ceza umrunda değilmi demek lazım ? yoksa magandalıkmı ?siz karar verin..
ama hoşuma gitmedi de değil söylemeden edemicem:) |
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
=) bence burda ılk goz yumuyo sampıyonluk kutlamaları oldugu ıcın ardından motorlu polıs ceza yazmaya koşturuyooo gıbıme geldı iyi niyeti süistimal edince
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bu adamın yaptığı düpedüz şerefsizlikdir. Adamın iyi niyetini suistimal ettiği için daha sonra millet de başlıyacak polise aynı şekilde davranmaya.
Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Sevinmenin de bir sınırı olmalı.Bu tüm aile değerlerini hürmetsizce andığımın fırlatmaları,geçen konusu açılan Honda S2000 de olan fırlatmalar.Ben olsam onu o camdan almış,ağzına ağzına demirle vurmuştum.İnsan hayatını tehlikeye atacak şekilde araç kullananlara sinir oluyorum.Bunun yeri cadde ve sokaklar değil,pistlerdir.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
nekbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
o gün maalesfe dışardaydım ve maç bittiktensonra 1. köprüyü kullanmak zorunda kaldım.. köprünün "üstünde" yolu parsellemiş, zigzaglar çizegerek ilerliyorlardı.. dar çaplı bir zigzag.. 3 arabadan biri ayarı kaçırsa, o an dikkatleri dağılsa..herşey olabilir.. ve köprünün üstünde bir tane polis yok.. o şekilde yavaş yavaş ilerlemek zorunda kaldık ve korkarak tabiki.. Allah insanı şampiyonluk maçı sonrası yolda bırakmasın..
şampiyonluğu o şekilde kutlayıp, etrafına korku salalark ve başkasına zarar verme ihtimaliyle kutlayan herkesin o kupa bir yerine girsin.. lanet olsun sizin gibilere.. |
||
2004 206cc 1.6
|
||
![]() |
||
|
ben böyle olacağını tahmin ettiğim için yoldayken baktım maçın bitimine 8 dakka var biraz daha hızlandım tam mahalleye girerken holiganlar yavaş yavaş anırarark yola çıkmaya başlamışlardı son anda attım eve kendimi. :D
|
||
||
![]() |
||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
altında S2000 de olsa motorlu polisten kaçamaz. cezayı kesin yemiştir. hem de katmerli.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
haktır bunlara yesinler cezaları...kardeşim git trafiğe kapalı alanda yap artisliğini..ersin artizliğe karşı
![]() |
||
![]() |
||
|
Bence adamda polisin önünde böyle serserilik yapacak kadar makat varsa eğer o cezayıda yediğini pek sanmıyorum, polis gitti peşinden ama hani polis iplemedi demesinler diye tahmin ediyorum.
|
||
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
bu s 2000 tayfası örgüt gibi bişey ya geçenlerde bi videolarını paylaşmıştım var bi numara bu tiplerde....
gereksiz hareketlere karşıyız...
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
bence bunlara para cezasu tırıs gelir adamların altındaki arabalara baksanıza hem onu yapan ceza yemeyide kabullenmiş demektir
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
aslında çok aşırı fiyatları yokki bu araçların..40-50 bin liralık araçlar..zengin şahini bunlar.. |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Burada polisin yapabileceği ancak ceza kesmek yani, herhangi bir caydırıcılığı yok.Bunların ehliyetini iptal edicek bir yasa lazım.O da olmadığına göre benim çözümüm daha mantıklı.İndirip döveceksin bunun başka yolu yok.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
polisin son söylediğini anlayan varmı??? videonun sonundaki..
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
gereksiz hareketler. almış alcanı zaten yemiştir cezayı alkolsuz biri yapmaz bunları alkol çıktıysa ehliyetsiz biner arabaya bundan sona
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar zenginliği görüyomusunuz gibi bişey diyo sanırım..ben öyle anladım:D |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şu an düşünüldüğünde gereksiz gibi geliyor o an ki ruh haline göre değişir :) değişik bir kutlama tarzı :))
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |