|
307 SW LPG Dönüşümü Başladı... |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 8> |
Yazar | ||
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
SELAM revolutionary26 kardes haklısın ama enazından yaktıgı lıtre bellı hesaba gore 26 lıtre yapkmıs hesap meydanda elbette senın dedıgın gıbı tam ve net rakamlar cıkar bakalım bırdakı sefere depo bosalmadan yanı arac gaz bırıp benzıne gecmeden doldurmayım ozaman daha ıyı anlasılır heralde.
selam hantsome28 kardes bencede gaz takdır yoksa bu araclara benzın yetısmıyor:-)
resımlerı cekmek nasıp olmadı babamın arkadası geldı arabayı aldı gazı taktı ve getırdı sımıt tankt bencede ıyı oldu ama yedek lastık sorun olacak onuda goz onune alman lazım kardes:-)
|
||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o kadar hassas hesaba gırersen ısın ıcınden cıkamazsın. ardı ardına aldıgın 3-5 deponun ortalamasına bakacaksın. en azından aynı pompadan alman genel olarak yeterlı.
|
||
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar 14-15 Mayıs bu cumartesi 5 gbi yola çıktık gaz deposunuda fulledik karasuya gittik... Geri dönerken yani bugün 300 km de gaz bitti benzinle devam ettik. Uzun yoldaki ortalama km giderken 100-130 arası gittim hep gelirkende aynı şekilde geldim .... Ama sorun çıktı :((((( Önce ABS fault daha sonra AirBag hatası verdi ve direksiyon sertleşti STOP yazısı cıktı uyarılar fln kokpitim sıyırdı kafayı anlayacağınız durmak zorunda kaldım gelirken 3-4 kere durdum.. Hatta açtım kaputu akü kutup başını söktüm bekledim fln sonra taktım devam etti 80-90ı geçince tekrar aynı hataları vermeye başladı..... Hani anahtarda kilit tuşuna uzunca basında camları kapatıyordu fln şöför tarafındaki kapanmıyor .... :)))) Sanırım bu hafta da gezi vardı :)
|
||
||
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kumanda olayını sekronıze etmen lazım kutup bası soktugun ıcın bozulmustur far sensoru varsa aynen onuda yenıden aktıf etmen lazım once camları komple kapat ve aynı anda kapatma tuslarını hepsını 5 sanıye yukarı dogru cek sonra camları ındır btutun cam dugmelerıne aynı anda basıp 5 sanıye bekle aktıf olur gecmıs olsun lpg yı takarken bazen aırbag beynının ordan gecııryorlar kabloyu dıkkat et aırbag beynıne arıza yaptırıyorlar hemen ontrol ettır derım ılerde sıkıntı cıkabılır
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
okadar da kotu degılk değerler 30 35 kurus cıvarı yakar 307 lpg de normal yanı sıkma canını
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eve gidince bi deneyeyim bugün inşallah olur yardımcı olduğun içn teşekkür ederim..... |
||
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olur olur bende kutup başını söktüğüm için kumanda dan sadece arka camlar kalkıyordu, elektrikçi samı sonuna kadar indirdikden sonra bir kaç saniye indirme konumunda basılı tuttu sonra camı tamamen kaldırıp düğmeye kaldırma konumunda basılı tuttu senkronize etti düzeldi.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi değerler yüksek, benim bu sabah itibarı ile 50 tl lik gaz ile 187 km yaptım. yaklaşık 27 krş tekabul ediyor.
litre olarak söylemek gerekirse benzinde 10,3 LT/100 km, LPG' de 12,5 LT /100 km tekabul ediyor.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
metin senin hesaplarda on numara he:) Maasallahın var herseferinde hesaplama yapıyorsun... Evet değerler yüksek babam çıldırmak üzere :) Bugun konjektör sorunu için lpg taktırdığımız yere gönderildi araç hem 1000 km bakımımıdır nedir ona bakılacak hemde elektronik sorunlar yapılacak... vs.vs. tekrar hesaplama yapıldıgında yazarım buraya ne yaptık ettik..... Herkese teşekkürler....
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın kmsı ne kadardı? konjektorun bozulması ılgımı cektıde
|
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
66500 km de aracım .... orjinal konjektörde 150-200 tl arası bişey... :(((( inşallah başka masraflar çıkarmaz... kısa farları patlatmış bende niye yanmıyor bunlar diodum :) gene 300 tl masraf çıktı işçilik o bu parça değiştir rot balans fln :)))....
|
||
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim. bu dünyanın en pahalı ve en kalitesiz yakıtını kullanınca insan alışıyor bu hesapları yapmaya.
bu arada geçmiş olsun. inşallah en az maliyet ile problemi çözersiniz.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ama bu problemın lpg sıstemıyle bır alakası olmaması lazım... bana kalırsa olacagı varmıs yanı. bazı kısıler gıbı her yasanan problemı lpg ye yormamak gerek
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cem abi gel seninle dükkan açalım.
ben kasada dururum sende "tüp" takarsın
|
||
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Zaten lpg ye yormadım ben :))) Lpg taktırdığımız yerdeki çalışan köylümüz olduğu için hemde 1000 lik bakımı geldi ona gönderdik lpg ye bişey demedik zaten cem usta :))))) Forever LPG diorum sıfır araç bile alsam taktırırım yani o biçim....
|
||
||
betermen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam Ne kadar oldu aracı alalı? Direksiyon sertleşmesi, ABS fault, Airbag hatası LPG kaynaklı olabilir mi? Ustaya filan gösterdin mi? |
||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
LPG kaynaklı herhangi bişey yok daha öncedende arıza yapmış galiba yan sanayi konjektör varmış çıkarttıklarında.....Orjinal malzeme takıldı arabaya 150-170 arası bişey işçilik fln 200 lira fln sadece bu tuttu... Eğerki öyle bir hata olursa ve devamlı 80-90 ı geçtikten sonra yapıyorsa %95 konjektör ....:) |
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok abı yaa lpg dendır o
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence hava şartlarından (:
|
||
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |