![]() |
|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 56789 11> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
palioyoyu sattım. yeni arabaya bakarken bir tanıdık şu an kullandığım arabayı tavsiye etti. internette arabayı ve fiyatını araştırırke sitenizi buldum ve üye oldum. bu sayede arabayı da almış oldum.
|
|
![]() |
|
BENDE YENİ 106 ALMIŞTIM TESADÜFEN İNTERNETTE GÖRDÜM VE ÜYE OLDUM ARKADAŞLIK ORTAMIMIZ ÇOK ÇOK İYİ YANLIZ İZMİR İÇİN ŞU STİCKER OLAYINI HALLEDE BİLİRSEK ÇOK DAHA FAZLA PEJO CULARA UALŞABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM..
ÇÜNKÜ ARABALARIMIZDA STİCKER OLMAYINCA PEK REKLAM YAPAMIYORUZ.YARDIMCI OLURSANIZ EN KISA ZAMAN DA ÇOK SEWİNİRİZ İZMİR ADINA....
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
skodam.com adresinde takılıyordum ben fakat orada sorunlarıma cevap kısmen bulabiliyordum onlarda bu siteyi tavsiye ettiler ordada vardı 1-2 peugeotcu şimdi hem buraya hem oraya takılıyorum 2 ailem oldu :)
|
|
![]() |
|
emaftermath ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emaftermath
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk arabam Peugeot oldu...Yolum buraya düştü...
İyiki almışım,iyi ki de bu foruma üyeyim...
![]() |
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arabayı alınca dedim bpejo forumlarına üye olim bir kaçına üye oldum ama
en sağlam site p.t. oldu benim için
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
206 ımı alır almaz detayları hakkında bilgiye ulaşma çabasındayken bir anda bu siteye rastladım iyikide rastlamışım....
|
|
![]() |
|
Melek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: İst. Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
peugeot arabaları her zaman çok sevmişimdir albaydemircan arkadaşımın ısrarı üzerine siteye kayıt olma gereğini duydum çok sıcak ortam herkes gayet kibar ve iyiniyetli teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Emrah abi sağolsun . Bu siteyle tanıştırdı beni ve uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım (: .
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
benim makinanın(206 1,6 roland carros) özelliklerini öğrenmek için internette dolaşırken foruma rastladım sorunlarıma çözüm buldum yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürederim iyikide rastlamışım..
|
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
206 gti tamponu ariyordum, o ara buldum siteyi ;)
|
|
![]() |
|
qw12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
80li yılların sonu 90ların başıydı o zamanlar P.T yoktu-tabi internet de...
ama benim pug 305 otomobilim vardı üstelik dizel üstelik de şıbidaklıydı (sunroof un metal olanı).
o sıralarda pug sevgisi vardı. 404 ve 504 ler beğeni ile kullanılırdı...
artık sene 2010 olmuş ve internet çıkmıştı. sahibinden com da eşim için bir otomobil bakarken bir ilan gördüm 307sw 2006model 30binde ve boyasızdı.
pug sevgisi yeniden doğdu ve yine internette dolaşırken pug forumları içerisinde en kapsamlısı olan P. T üyeliği ile bu sevgi taçlanmış oldu...
|
|
![]() |
|
rolanti valfi yada hava filtre kutusuydu sanırım tam hatırlayamadım....sonuç olarak kader ağlarını ördü :) ve burdayım :) |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
eski sattıgım aracın (otomatikvitesti) vites geçişlerinde takılma oluyordu sanayide gösterdiğim bir cahilin şanzuman sökülüp ankaraya gönderilecek orda bakılacak masrafı sordugumda belli olmaz diyip ortalama sordugumda 1500 lira demesi üzerine aractan soğumama neden oldugunda birde internetten araştırayım derken bu siteye rastladım ve bu sitede birisinin fren müşürü değiştirdiğini okudugumda ertesi gün müşürü değiştirdiğimde vites geçişlerin düzelmesiyle oldu tanışmamız. Müşürü 10 TL ye değiştiğimde aracıma tekrar ısındım (:
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
aracımı aldığımda arka camında www.peugeotturkey.com yazıyordu ve aldığım kişi mehmet1965 ben üyeyim sende üye ol vs dedi ben başta ne yalan söyliyim pek tınlamadım. sonraları merak edip daldım siteye baktım ortam güzel ve burlardayım :)
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
internette peugeot hakkında araştırma yaparken siteyi buldum iyikide bulmuşum burda olmaktan çok mutluyum...
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
Arabayı almaya karar verdiğimde hakkında bilgi edinmek için nette gezinirken buldum ve üye oldum.
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bir peugeot alışım ve sorunlaraa çözüm bulma çabamla araştırdıgım sonucundada buldugum bır sıte =)
![]() ![]() ![]() |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
HaRuNGöK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
internette 106 lara bakarken araştırırken denk geldiğim bi site
![]() |
|
106
|
|
![]() |
|
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Aracımın jant ve lastiklerini yenileme öncesi tavsiyeleri okumak için girdiğimde tanıştım forumla..
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
aracım peugeot olduğu için ve özelliklerini tam öğrenmek birazda merak
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 56789 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |