![]() |
|
FK 5cm spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 21:19 |
arkadaşlar fk marka 5cm spor yay var elımde ürün sıfır kesinlikle kullanılmadı alacak yerıne aldım isteyen olursa kargolarım fiyatı 120 lira pazarlık yok teşekkür ederrim
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
100e gönder bana uyarsa
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
100 tl güzel fiyat satanada alanada hayırlı olsun....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok kardeşim 100 olmaz istersen son fiyat ikimizin ortası 110 olur isterseniz 5cm eibach da war oda 150 olur ama o 1 aylık
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
zaten nette 110 lira sen bide indirimli kargoya veremıcen bi anlamı kalmıcak ucuza gelcekki biraz farkın olsun:) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
bunu zaten alacak yerıne aldım cok buyuk zarardayım bendede 206 war dursun ozaman ne yapayım hemde bedavaya weremem nettekıde sıfır buda oyle karar senın kardeşim
|
|
![]() |
|
valla senden bedavaya bişey isteyen olmadı dostum dursun satma o zaman dogru dıyosn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
yani doğru diyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |