|
307 ye cruise control |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Yazar | |||
hantsome28
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
nerde taktırdınız ...fiyat nedir.
|
|||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ankara peugeot göral serviste herşey dahil 200 tl ye
|
|||
hantsome28
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
||
çok ii olmuş...LPG fark etmiyor değilmi
|
|||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
||
200 tl çok fazla bence parçası 120 tl şahin pejo sponsorumuzda oradan alınsa hadi 20 tl de yazılım olsa 140 tl max.
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
hantsome28
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
||
200 TL. bu rahatlık ve konfor için kendi kanaatime göre çok değil.10-20 fazla olur ama olsun yeterki...
|
|||
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bugün gittim cc kol yokmuş :(
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
||
hadi ya üzüldüm gelecekmiymiş peki ama diğer fiyat için yüksek bence 200 tl yazılım yükleyip aktif etmek için 80 tl vall ii para :) zaten yakında leptopa o proğramı yükleyim bağlantı kablosunuda alıcağım kendim yapacağım :)
|
|||
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şanzıman arıza kodu veriyormu diye planet2000 de bağlattık murat abide gelmişti, hazır bağlamışken ustaya sordum nasıl yaparız diye açtı cihazı bunu aktif yapcaz okadar dedi peki dedim kaça yaparsınn pek bişey tutmaz dedi murat abide parça ucuz ayrca çevresindeki ustalarla samimiyeti dolayısı ile uygun işçilik yapıyorlar.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
||
ya dediğin gibi üstad o proğram olsun ki bulması kolay sanırım internetten bulunabilir ve ara kablosu bağlantı için tamam gerisi zevle yapılır ki mesela ben aracın hareket eder etmez kağıları otom.kitlemesini istiyordum servise sordum oooo uzun iş bağlayacaz baya bir uğraşacaz felan eee dedim maliyet 50 tl gibi bişe demişti :) salak var sanıyorlar karşılarında ooo baya bir uğraşacaz felan dedi alt üstü proğrama gircek aktif et diyecek bittti :)komedi gibi :)
|
|||
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
istedikleri kadar uğraşsınlar olmuyor. tek yapman gereken kontağı yarım açacan içerden kapıları kitleme düğmesine 3-5 saniye bascan okadar.
ben çok uğraştım olmuyor yazılımsalmı bilmiyorum, sponsor ECU TUNED bile uğraştı olmadı. yanlız bişey farkettim 2004 307 lerde olmuyor ama 2005 kullananlarda oluyor. seninde 2004 sanırım kitleme düğmesine basılı tut olmazsa boşa uğraşma.
cc koluna gelince. şahin peugeottan 120 tl alcan 20 tl de ustaya vercen tamamdır.
|
|||
|||
naksi
2. Vites 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
metin kardeş kim 20 tl ye takıyor ya adres tel verde gidek taktırak
|
|||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
||
onu misal olarak söyledim kapı kilitlenmeden vazgeçtim 2004 benimki :) cc içinde şahin pejodan alıcan oradada taktıracaksın malitey 140 tl felan en fazla :)
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
servisin dediğine göre zaten o kolun servise maliyeti 165 tl imiş nasıl oluyorda 140 tl ye malediyosunuz .(maliyeti söyleyende servisteki çok samimi bir arkadaşım)
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
naksi düzetlme yapayım da yanlış olmasın sonra 20 dedin 50 verdik demeyin.
usta nasıl olduğunu gösterdi bende dedim kolu alıp getirip takayım aktif yap nekadara yaparsın diye, oda bişeyler atarsın dedi. belki 10 tl belki 20 tl belkide 50 tl ama bana göre en fazla 20 ye halleder o yüzden öyle yazmıştım düzeltiyorum.
taktırmak için de sponsor şahin peugeot murat abiyi ara, elinde yokdu getirtince ümraniyedeki fati sanayi sitesine git murat abiden hem kolu alırsın hemde o ustasına seni götürür taktırırsın. Düzenleyen metin - 16 Mayıs 2011 Saat 16:12 |
|||
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ose servis satış fiyatı 140 tl + 1 saat işçilik 60 tl alıyorlar 200 tl tamam ama yasak olduğu için takmıyorlar.
murat abide şuan fiyatı 120 tl ama artar yada azalır bilemem. kolu aldıkdan sonra taktıracağın ustaya artık 20 mi verirsin 50 mi verirsin o senin ve ustan arasındaki pazarlığa bağlı.
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yasak olmasının sebebi ne metin ben taktırdım yasak falan demediler
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
doğrudur ama burada gittiğim servisler takmıyorlar farnsadan yasak geldiği için diyorlar,
aslında işlerine gelmiyor, ergin abinin dediği gibi aracı sıfır alırken 600 tl fark alıyorlar ama sonradan kendin takarsan en fazla 200 tl ye geliyor bunlarda sonradan takılan hız sabitleyicileri yasak bahanesi altında takmıyorlar.
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla ben dün kullandım ankara-konya arası hiç sorun yaşamadım süper bi rahatlık ya sadece direksiyonu kontrol ediyorum..yakında direksiyon kontrol sisteminide çıkarırlarsa hiç şaşırmam :::))))
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
direksiyon kontrol sisteminden ziyade park yardım sistemi var sen direksiyonu bırakıyorsun gaza dokunuyorsun araç direksiyonu kendi çevirerek park ediyor (:
bu arada uzun yolda hız sabitleyici açıkken yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimin kaçtı? Düzenleyen metin - 16 Mayıs 2011 Saat 16:10 |
|||
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |