![]() |
|
Bor Katkısı ¿ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motoru acmadan anlasılman ama en kaba bır segman atılır. ama sanıyorum segman atılmayla kurtulur gıbı gelmıyor. cunku cıddı bır oranda yag tuketımı var. ama tabıkı bu bır tahmın.
motoru acmadan anlasılmaz. ama acıldımı belırlı seyler degısır tabı... yapılmısken bır kere yapılır
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam şimdi bu durumda sekman vs. ağır bir bakım mı gerekir arkadaşın araca masrafı bol bir ş sanırım ?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bor power "restore" gıbı motor onarıcı bır urun degıl. ayrıca yag yakmayı kesen bır urunde degıl :)) bence paranı bosa harcamaktan ılerı gıtmemıssın. sana hıcbır faydası olmaz.
bor power sadece korumaya yonelık bır urundur. baska hıcbır ozellıgı yoktur...
motorun 2000 km de 1 lt yag eksıltıyorsa senın motoruna restore un buyugu belkı cozum olabılır yanı. senın makıne bayagı bır asınmıs :(((
aracın km sı nedır merak ettım???
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Yakıt tasarrufu noktasında ne diyorsun peki? bir de motor yağ kaçağı için bir katkı var ayrıca diye biliyorum o da iş görür belki denesen bir?
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kullandım. benım motor yag eksıltıyor 2000 km de 1 lıtre kadar mobıl 10-60 yag cozum oluyor dedıler aldım kullandım yag eksıltme barız azaldı 5000 km de 1.5 lıtreye kadar düştü. gecen cubuga baktım yag goremeyınce aldım bor power ı yag kapagından umarsızca bosalttım :D 3 gun sonrada 1 lıtre 10-60 ı bulup ekledım. bakalım kesılırmı kesılmezmı. yalnız ben guvenıyorum hıcbır sekılde motora zarar verecegını sanmıyoruum
|
|
![]() |
|
Değerli üyeler ;
Şu bor madeni yağ katkısı kullanan var mı? Motor yağını koyunca kaç ml bilemiyorum ama falzmadan bir de o şişeyi boşaltınca terleme yapmaz mı? Yakıt tasarrufu hakikaten hisseden oldu mu? Teşekkürler ...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |