![]() |
|
Chıp yaptırmaya karar verdım.Ne dersınız ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
35kz829 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tigerland aracına 13-59 tak ondan sonra vts veya 106 gti kısada nasıl alıyorsun gör derim sana aracında yazılım varmı bilmiyorum ama ?
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motorda herhangi bi oynama yok sadece superchip 51lik duz boru magnum supersprint monza hava filtresi 151 goofy motorsport dyno 151 hp ama hic denemedim kac yapar kimi gecer :) ole kendi capimda takilirim :)
|
|
![]() |
|
35kz829 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
vtecle yürürsün belli bi yere kadar :D top speed düşer 20-30km kadar ama kısada saplayamayacağın arac pek kalmaz
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Gti bammbaşka bir araç, arkadaşlar gerçekten stok bir Gti 8.2 sn gibi kısa bir kalkış yapan bi araç, her ne kadar söylentiler lehinde olumsuz olsada kullanınca diyorsunuzki anlatılmaz yaşanır... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sen o kadar kısa oran kullanırsan tabı serı kalkarsın. 2 ve 3 le kac goruyorsun???
ayrıca e36 3.25 stock 170bg dır 3.28 193 bg dır. onunda m.teknık sanzumanı olsa bıraz zor yaparsın o ısı bana kalırsa...
sen sımdı bu kadar kısa oran kullandıgın ıcın cok daha serı olman dogal ama aynı oran gtı a da takınca ne olur????????????
ayrıca sen bu sekılde cokta yakıt tuketırsınnn.. arac vıteslerde surat yapmazkı ![]() Düzenleyen CeCoLi - 07 Mayıs 2011 Saat 09:01 |
|
![]() |
|
_VTI_LOVER_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _VTI_LOVER_
merhabalar arkadaşlar bende 2010 206 plus var 1.4 75 hp benzinli hiç yetmiyo performansı chip ile ne kadar bir artış olur ve fiyatı konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&PID=105511&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz#105511 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |