![]() |
|
airbag sorunu yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 Saat 00:00 |
arkadaslar airbag ışığı yanıp sonuyor sonduremediler bi türlü naapmalıyım sizce?müşürünü çıkarsak nasıl olur muyaneye gıdıcem terslıktır ya vaktımde yok lütfen yardım
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muayene ile airbag'in bir alakasi oldugunu dusunmuyorum. Yanlista biliyor olabilirim ama nice airbagsiz araba var onlar da muayene oluyorlar.
|
|
![]() |
|
ADM ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
emnıyet kemerıne tokasının kablolarına bak
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
alakası var abıcım olmaz mı yaa
aırbagı olan aracın aırbag arıza ısıgı yanmaması lazım. mantık sudur. bır aracın orjınalden aırbagı varsa calısır durumda olacak.
mısal olarak katalıtık konvertorde aynı sekılde. sokup gıttıgınde gecırmıyorlar...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben Turkiye'deki kanunu bilmeden akil yuruterek yazdim. Tabiki yanmamasi lazim ama bakacaklarini dusunmuyorum. Ozellikle uyguladiklari prosedurde bunlara bakiliyorsa onu da yeni ogrenmis olacagim. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
koliva muayedekilerin amacı seyir halinde giderken senin can güvenliğini tehdit edicek arıza kusur vb gibi şeyler varsa geçirmiyorlar. bu yüzden airbag' lerin lambasının yanması arızalı olduğu düşünülerek muayeneden geçmez. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
gösterge panelinde ki herhangi bi lambanın yanması araçta problem olduğunu gösterrir ve pek geçireceklerini sanmıyorum(tabi gözden kaçmaz ise)
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
bu olay benimde basima gelmisdi arabayi temizlerken koltugun altindaki priz cikmis, arkadasa gittim bilgisayara baglattim hangisinden kaynaklandigini soyledi sonra prizi tekrar taktim duzeldi.
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
koltuğu hareket ettiğinde çıkar.koltuğu altındaki kabloları elinle kımıldat. sonra kontağı kapatıp aç. kesilirise, emmiyet kemerine giden kablolarında kırıklık vardır.
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun com2000 den oluyor onada baktırın derim
Düzenleyen VEDATDINC - 02 Mayıs 2011 Saat 17:58 |
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
geçen hafta muayeneye girdim..airbag lambam direk yanıyodu hiç bi sorun teşkil etmedi..tabii heryerde aynı olmayabilir bilemem..
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Airbag arızası olan aracı geçirmeyecekleri düşüncesindeyim
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
geçmiyormuş arkadaşlar napcam bilmiyorum makina bulamıyor.servis halleder ancak vaktımde kısıtlı artık servis de kalabalık dior en az 4 gun sonra yapabılırz dediler.
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
ben nası geçtim hayret!! demekki şükretmem lazım..
|
|
![]() |
|
arkadaşım sen bi git muayeneye..sorun çıkarsa tekrar gidebiliyosun para ödemeden nasılsa..ben öyle yaptım..tek tek uğraşçağıma gittim muayeneye hiçbi masrafa girmeden..bitek farım kırık diye kaldım..onuda yaptır gel dediler.aracın üstünde abarth egzoz bile var söktürmedim.angel far sipariş ettim cuma günü muayenem biticek kısmetse..airbag lambam direk yanıyodu..o konuda bişey demediler çok şükür..
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
servis 4 gün dediyse çok kafana takılıyosa ramazan ustaya git cihaz var onda o halleder
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Muayneye gireli 1,5 ay oldu airbag lambası arasıra yanıyordu,şans bu ya muayneye gireceği anda da yandı hafif kusur olarak geçti araç. Sonrasında serviste bilgisayara bağlattım, sağ yolcu koltuğu tetiklemesi arıza vermiş,sorun soketlerinden çıktı.Soketleri spreylediler şuan için bir sorun yok.
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun Düzenleyen pugti - 03 Mayıs 2011 Saat 09:39 |
|
![]() |
|
qentr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
99" 106 gti var... benim de momo direksiyon taktığımdan beri hep yanıyor :D ve o şekilde muayeneden geçti ama direksiyon orjinal değil diye hafif kusur işlediler... direksiyonun altında airbag kablolarına soket takarak mı ya da direnç mi ne takıp söndürüyorlarmış şahsen gerek görmediğim için yaptırmadım... bi şansınızı deneyin derim...
|
|
peugeot 106 gti 99 model şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
benim de yanıp sönüyor. soket falan araştırdım yok nafile serviste pc ye bağladılar sorun com 2000 de çıktı. Zaten yeni farkettim sinyal verdiğim de yanıyor sola döndüğüm de yanıyor. Nedir bu com 2000 ler ne olacak bütün pug lar da aynı sorun. Fransız mühendisler öyle bi ayarlamış ki com 2000 i arıza yapmayan pejo yok. Fiyatını soruyosun 700 tl, çıkması yarı fiyatına bile vermiyolar hadi çıkma com 2000 taktık ne kadar sağlam olacak. Tamir edelim desek o temasızlığı yapan kağıt parçasına (makara)ulaşamıyosun etrafı kapalı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |