![]() |
|
Pert kayitli arac |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
plaka ile igili asla olmaz mutlaka mekanik hasarından pert olmuştur alırken keşke kaportacı yerine sigortacıya baktırsaydın
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
plaka ıle alakalı olabılır bence de
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ama airbag ler açılmamış açılsa dahi 23000 nasıl bi hasar onu anlamak zor peki nasıl bi kaza olduğunu nasıl öğrenebiliriz fotolarını nerden görebiliriz herhangi bi sigorta şirketinden durumu öğrenebilirmiyiz.
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. bu durumda hakan arkadaşımızın söylediği doğru yüksek ihimalle öyle bir kaza olmuştur..
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
plaka ıle alakalı olabılır onu arastır ıstersen... |
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
pert kaydi hicbir sekilde silinmez eger arac kaldirima falan cikip alttan darbe aldiysa airbag acip motorda yenilendiyse ancak bu sekilde kaput harici degiseni olmadan perte cikar gecmis olsun
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
slm arkadaşlar 3 gün önce aldığım arabanın maalesef bu gün pert kaydı olduğunu tramer sms servisinden öğrendim.aracı aldığım kişininde bundan haberi yokmuş onun aldığı kişiye ulaştık kesinlikle öle bişi yok dedi aracı gösterdiğim ustalarda ön kaputta tek boya var dediler değişen yok dediler adam plakanın daha önce başka araçta olduğunu o aracın kazalı olduğunu söledi şase nodan sorguladım gene pert kaydı çıktı tramerden kaza sorgusu yaptığımda bu plakanın kaza kaydı yok dedi ne yapacam bilmiyorum servisi aradım aracın 6 ay önce gelip 8000 tl bakım yaptığını söledi bakımlarda torbu değişmiş motor yenilenmiş ve aracın sigortasıda var bugün aksa sigortaya gittim sigorta yapacam dedim fiyat çıkardı ama pertten falan bahsetmedi tramerde 1 hasar yazıyor,pert,23000 tl yazıyor 23000 tllik ne kaza yapılmış olabilirki arabada şu an hiç bir sorun yok arabayı alırken adamla aramızda protokol imzaladık arabayla ilgili aldığım tarihe kadar olan borçları bana aittir diye şimdi yasal yollardan hakkımı arayabilirmiyim yada pert kaydını net nerden öğrenebilirim veya pert kaydı silinirmi sigortacı arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun bütün birikimimi bu arabaya yatırdım
Düzenleyen koliva - 29 Nisan 2011 Saat 11:02 |
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |