![]() |
|
206 arıyorum gören söylesin.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
14,000 tl 2002 model için üst sınır bence sunroof şart diyorsan al. yok sunroof önemli değil dersen hiç bulaşma bu araca. geçen gün 2003 kırmızı renkte benmkinin aynısını 18,000e verdiler 130,000kmde otomatik xt sunrooflu
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam bence fiyat fena değil. çok iyi demiyorum ama... gerçi sunroof falan dolu bir araç. resimlerden de temiz gibi duruyor. bence anlayan biriyle sağlam bir incelemeden sonra içine sinerse al gitsin. ben de 2000 modelini aldım 10 gün kadar önce 13bin tl'ye. allaha şükür memnunum. eğer araca iyi davranırsan o da seni üzmez. ayrıca dışarıdan küçük gibi görünmesine rağmen içi geniş ve ferah. hele sunroofla daha da ferah olur. velhasıl kelam alırsan hayrını görürsün inşallah :)
|
||
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
iLginiz için teşekkur ederım yarın araça bakacam umarım aLırım SızınLede payLasırım yinede eLınde sunroof Lu 206 - 307 oLan varsa ıLgıLenebıLırım iyi akşamLar
|
||
![]() |
||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
kardeş bi bak derim satmayı düşünmüyorum ama istediğim rakamı veren olursa okeylerim araç206 xt 110 hp full olup ....devir satini 7000 e dayayanlardan :D:D bu işin şakası tabiki...........
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Fiyatı Çok Pahalı Bencede Ama Verilecek En Maksiumum Değer 11 Binlira Daha Fazla Etmez
|
||
![]() |
||
|
arkadaşım bende 206 bakıyorum. hatta dün topikte bende açtım konuyu.
ama ben 2004 2005 model hemde max 70 bin km de olan araçlara bakıyorum. ve 30 ilan var 60 a yakın ilan var bu kriterlerde ve istenilen rakam max 15 bin tl. o arac hem 113 binde hemde 10 yaşında çok para. inan onun edeceği 13
|
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
arkadaşım bu araç 206nın en full modeli.. ben 2004 x-line model aracı 14800 aldım. bence kaçırma 15000 bile uygun bu araç için..
|
||
![]() |
||
|
extradan full olarak x line nazaran sunroof abs var. yine de etmez diyorum ben bu benim fikrim tabiki.
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
bu kdar acımasız olmaylm ta araç kndmzn olsa veriimydnz peki 11 mlyara arkdaşlar.bide 307 xt premium var onlar nekdar 21 istyo birisi
|
||
![]() |
||
|
kaç binde araba kaç km de felan fiyat ne istyosun biraz anlatsan usta
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
bomboş modellerle full modeller arasında 1,00tl fark mı var yani arkadaşlar yapmayın lütfen.
+airbag sayısı (genelde 4 adet) +abs (4 tekerden disk fren sistemi) +elektrikli sunroof +elektrikli dikiz aynaları +3 satır yol bilgisayarı +kadife koltuk ve arka başlıklar +110hp 16v motor tüm bu aklıma ilk gelen farklar için xline modelinin üstüne 3,000 bile verilir bence. hele de otomatik vites olursa. boş modellere para vermektense üste 2-3 koyup feline veya xt almak çok mantıklı bence. herkesin araçtan beklentisi farklı tabi ki ama dolu bir araç sürücüye her zaman keyif verir :)
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
İlgilenirsen;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-en-temizinden-full-3-0-7-47182861/detay/ 307 xt... |
||
![]() |
||
|
İlgilenirsen;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-en-temizinden-full-3-0-7-47182861/detay/ 307 xt... saol kardeş adana çevresi olursa iyi olur.
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Peki umarım sağlam ve gönlüne göre bir araç bulursun
![]() |
||
![]() |
||
|
katılıyorum gerçekten araç ful yani ama böle dedinz aklım karıştı biraz acaba çokmu fiyat diye acaba 307 mi dönsem :(
|
||
![]() |
||
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
|
temiz ve sorunsuz bir araç için 3-5 çok önemli değil. tabi gidip kazık yiyelim demiyorum ama sonradan 4-5 bin masraf yapacağına şimdi 1000 1500 fazla verip baş ağırıtmayacak bir şey almak yeğdir diye düşünüyorum ben... burada esas olay şu: bulunduğun bölgenin piyasası nedir. biz istanbulda ya da ankara da olanlar için fazla gelen fiyat adana çevresi için normal olabilir. bu yüzden karşılaştırmayı yaparken yakın çevrene göre yap bence... |
||
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
||
![]() |
||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
10 11 mılyar dıenler kendı araçlarını kaca satacaklar ?? pejonun pıyasası bellı van araçlar 10 11 mılyar aracın fıyatı normaldir
|
||
![]() |
||
|
vaybe demek okadar ediyor bu arabalar .
|
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
sunroofda sorun yoksa bence 13000 e al,hayırlısı olsun
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
![]() |
||
|
feline al sunrooflu için rahat etsin
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |