|
307 SW LPG Dönüşümü Başladı... |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Yazar | ||
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 09:39 |
|
Evet arkadaşlar dün gece itibariyle yeni almış olduğum 2 aylık 2005 307 sw tiptronik aracıma lpg (Atiker Safefast OBDII) kiti taktırmak için verdik makinayı... Beklemedeyiz şuan bakalım sonuç nasıl olacak... CeColi arkadaşımızada çok teşekkür ediyorum verdiği doğru bilgiler için...
Düzenleyen oguz6578 - 27 Nisan 2011 Saat 10:37 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hadı hayırlısı olsun. soyledıklerımı unutma. lambda baglantıları ve tanıtılması onemlı. fakat senın aracına super kıt takmaya gerek yok. normal kıt senın aracının ıhtıyacını karsılar...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı uğurlu olsun kardeşim güzel seçim inş düzgün bir montajla sorunsuz tasarruf edersin. sorması ayıp fiyat olarak kaça anlaştın.
|
||
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1300 tl (simit tank + koruma)
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bknz: Örnek ben (: lambda sensörünü takmamışlardı neler çektim neler ahhahh bi cem abi biliyor bide ben :D
bu arada nerde taktırıyorsun umarım benim taktırdığım yerde taktırmıyorsundur (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
atıker safe fast kıt lambda baglantılarından sonra daha guzel calısıyor degıl mı metın kardesım???
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen cem abi gazda 14,4 litreden aşağı inmiyordu. şuan 11,5-12 litreye kadar indi. gerçi bu aralar biraz arttı ama oda kısa mesafeye git gelden olsa gerek. lpg 10.000 bakımıda yaklaşıyor aynı yere gitmekde istemiyorum bide 75 tl diyorlar daha uygun nerde yaptırırız bu bakımı. Düzenleyen metin - 27 Nisan 2011 Saat 16:48 |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bırseyler ayarlarız metın abı :))
|
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
metin kardeş güney otogaz a taktırıyorum reklam teşkil etmez inşallah isim veriyoruz ama gelsinde bi makina bakıcaz nasıl olmuş..... :)
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
başında dursaydın (:
ben durmadım ön camı çatlattılar, camın aşağıdaki uc kısmının altı boş. adam ister istemez montaj yaparken yükleniyor çatlatıyor. İnşallah sağ salim güzel bir şekilde alırsın.
|
||
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Başlarında durmama gerenk yok metin.. Babamın köylüsü arkadaşları ve bu lpg işi yaptığını yeni öğrendik... Lamd olayını fln sorduk az önce onları aktif ettik bağlantılar fln tamam diyor ve adamlar atiker servisi zaten .... Denemeler yapmış 160-170 e rahatça çıkıyor bassam dahada gidiyor diyor kendisi :))) Dönüşümü tamamladılar bu arada :) iresmi işlerde bitince ruhsata işleticez işte onuda önümüzdeki hafta yapıcaz ..... Bekliyoruz makinayı
|
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çatlatma kırma mevzularıda olmaz olamaz :))) Babamda onu çatlatır :)
|
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet arkdaşlar araç 1 saat önce geldi ve aracı parkettikten sonra baktım ki ışık sensörleri çalışmıyor :( yagmur sensöründe fln problem yok ama gece sensörü çalışmıyordu... Neyse arabanım çalışmasında problem yok birazdan depoyu fullemeye gidicez az önce forumda buldum sensör sistemi devre dışı kalmış onu aktive ettim sorun ortadan kalktı moralimde düzeldi ::))))) (Akü bağlantıları olmadığı için sistem ayarları sıfırlanmış muhtemelen).... Bakalım inşallah sorun fln çıkmaz 1000 km snra bakıma gidicez fln .... Şimdilik durum bundan ibaret durum bilgisini aktarırım zaman zaman.... Herkese iyi geceler
|
||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
oh masallah dıyelım.. hadı hayırlısı bakalım. gorustugumuzde ıncelerız aracını guzelce :))
|
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dün gece kurtlar vadisi bittikten sonra tankı fullemeye gittik babamla arabada görülür farkedilir biçimde bir performans artışı olmuş lpg yi desteklediğimden fln değil bu zamana kadar binip kendimin kullandığı ilk araç 307 sw ve benzinli şekilde 2 ay kullandım aldığımda triger vs.vs. filtre grubu fln değişti etti öylede kullandım ama dün lpg li kullandığımda benzine göre daha iyi randuman aldım ve yanımda oturan babam bile farketti ne olmuş arabaya diye sen bişey yapıyorsun diyor yok baba herzaman ki gibi sürüyorum dedim araba ucuyor yaw diyor :)......
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sunu soyleyebılırımkı lpg yanma enerjısı bakımından benzıne gore bıraz farklı bır yakıt oldugundan aracın tork harıtası bıraz degısıyor. guzel ayarlandıgında azda olsa dusuk devırlerde benzınden daha canlı oldugunu soylenebılır
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
haklısın cem usta bende bunun bariz farkındayım arabada baya bi canlılık var lpg taktırmadan önce hantaldı
|
||
oguz6578
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet cem usta var yani farklılıklar mevcut :).... Düşündüğüm tek şey şuan başka araba alırsam onada taktırmak :)
Saol badires kardeş.... Düzenleyen oguz6578 - 29 Nisan 2011 Saat 10:45 |
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben bırsey soyleyınce bazıları abarttıgımı dusunuyor ama bunu kullanan anlıyor hıssedıyor tasarrufunu yapıyor. kullanmayan bılmıyor bırde bılmeden de konusuyor :))
neyse bız tasarrufumuza devam edelım degıl mı :))
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |