![]() |
|
206'ların kronik arıza-sorunları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
okankaZMD95 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okankaZMD95
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar 2001 66.1 kw 1.6 benzinli 206 var bnde uzun yolda 30 kurus faln yakıo shr ıcı 35_40 gıbı normal mı ya. kalkıslarda 1 e takarkn sankı zor gecıo gıbı zorlamak ıstemıyorm kafama takılıyo son olarak motor sogumamıs olsada calıstıgı zaman en ufak manevrada dıreksıyonda ses gelıo bıln arkadaslar yardmcı olrsa sevınırım smdıden teskkrler eyvallah. |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benımde durduk yerde sunroof arıza yaptı. 350 mılyon kactı. aslında 200 tl tutuyordu tamırcı sunroofun plastık ayaklarının catlak oldugunu yaptırmazsam kapalıyken bıle ucabılcegını soyleyınce yaptırdım mecburen. kendı ımalatı olan demır ayak takıyor orjınalden daha saglam oluyormus |
||
![]() |
||
ufk_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
benımde sunroof sıkıntılı acarken elle kapatırken kendı kapanıo yıne elımle ıttırıorum tam kapanması ıcın,plastık ayaklarını cıkarttım 300 lıra fıat cektıler elle ıterım daha ıyı:) bide salıncagı degıstırdım sol taraf
|
||
![]() |
||
ufk_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
evet bendede oluyor,arada ılla bırkere gacırt sesını cıkartacak ama once dıger vıtese tak sonra gerı yap ozmn dırek gecıyor. |
||
![]() |
||
Emre Akkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Akkan
|
Geri vitese arada bir zor geçiyor, ön takımlar 1 senede 2 kez değiştirdim (1. sefer muhtemelen kötü işçilikten), arka torsiyon sorunlu ve halen daha çözemediğim bir motor lambası olayı var. Kendiliğinden gaz pedalına tepki vermemeye ve tekleyip sonunda durmaya varan bir sorun. Boğaz kelebeği dediler 600 TL ye değiştirdim 1 ay sonra ışık yine yandı. Bakalım ne çıkacak. Bildiğim bir şey varsa bir sonraki arabam Peugeot olmayacak.
|
||
![]() |
||
byhrn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
benim arabam çalışmıyor .garajdan pek çıkartmıyorum çok fazla kullanmıyorumda ama btün herşeyi tam . bi arkadaşım çok çalışmıyınca akü kitlenme gibi bi olay yaşanıyor falan demişti o yüzden olabilirmi? |
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
Yollar bozuk ben suçu 206ıma bulmuyorum:)yollar cok bozuk rot değiştim..
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
abs ışığı, gaz alıp werme
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
hava yastığı ışığı hep yanıyor :)) bide durmadan benzin bitiyo :D
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
pardon ya. yanlış yazmışım. air bag yazacaktım :)
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
|
bide 206 larda yolcu hawa yastığı bölümü koruması çok dandik. arkadaşımın dizi çarptı we çatladı :@
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benim tek sorunum kapı içlerinden arka direseklerden ve konsoldan gelen sesler. bu peugeotlara mahsus bi durum. kasislere girmeye gör abuk subuk sesler
|
||
![]() |
||
|
Peugeotun Kronik Hastalıklarından Biri ... Bendede Var Nerden Geldiğini Bir Türlü Anlayamadım ![]() |
||
![]() |
||
|
2000model 206 XT aracım var.
1. ön takımından ses gelmeye başladı ama bizim buraların yolları berbat. 2. Bagaj kapağından tıkırtı geliyor ama sebebini bilmiyorum. 3. Yüksek hızlarda aracın hararet çok yükseliyor. 4. Sık sık yakıtı bitiyor. :))) Düzenleyen mustiii - 26 Nisan 2011 Saat 03:54 |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
140 kmh'dan sonra sunrooftan gelen rüzgar sesi :)
|
||
![]() |
||
|
Evet bende bunu unutmuştum sol ön taraftan demir çıngırtı sesi geliyor ara ara ne oldugunu bir turlu cozemedım çare olarak müziği yuksek sesle dinliyorum.. |
||
![]() |
||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
|
Kesinlikle rulmanlar(bilyalar)! aracım 5,5 yaşında şu ana kadar gergi bilyası ve debriyaj bilyası değiştirmek zorunda kaldım. Onun dışında kronik bişey görmedim. |
||
![]() |
||
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
|
nazik bizim arabalar nazik tamirciyle kanka oldum araba yüzünden bide üstüne alkolik durmadan içiyo para dayandıramıyorum ama yinede bizimkisi bir aşk hikayesi:)))
|
||
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
1) KM sayacı sorunu
2) Selenoid valf sorunu
3) Korna çok sert
4) Airbag ışığı sorunu
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |