![]() |
|
Tampon ızgara boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 13:48 |
S.A. dostlar... Sızlerın engın fıkırlerıne ıhtıyacım oldugu ıcın konuyu acma gereksınımı duydum...
Aracımın on ve arka tamponlarında bulunan plastık aksamlarını ızgaralar dahıl, arac rengıne boyatmak ıstıyorum... Sızce bu olay mumkun mu, mumkunse istanbul avrupa yakası onerebılecegınız ısın ehlı ustalar ve bu ıslem ıcın gerreken ucret hakkında bılgı ıstıyorum... bırde shop ısınden anlayan arkadasımız varsa bu uygulamayı bana shoplanmıs bıcımde gosterırse cok sevınırım... Sımdıden emegınız ıcın tesekkurler... keyıflı forumlar... |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim Doğru Adrestesin Bende Yakın Zamanda Yaptırıcam Çıta Olayını,
Beraber Bırakırız İstersen Çok Uygun Fiyat Aldım Hemde Yetkili Servis .... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
hop hop altın top :DD kanka ne kadar suruo yappmaları kuruması fln yanı n kadar sura tazıım dan ayrı kalırım bırde fıyat solermısn kanka bana ya :DDD ona gore hayallere dalayım :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence sadece çıtaları falan boyat ızgaralarıda boyarsan aracın üstüne boya dökülmüş gibi durur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bıtane 207 gordum ates kırmızı komple boyatmıstı.. aklım gıttı kesın yapmalıyım dedım bu yuzden... shop tan anlayan arkadaslarımız yardımcı olursa daha kolay fıkır verebılırız :DD
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kırmızıda güzel durabilir ama senin aracın lacivert, belki farklı olabilir yani. yinede dediğin gibi phtoshop halleder (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
:))) seslenıyorum buradan duyan yok sesımı :DD yok mu shoppp cuu D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ya Shop diyosun bende boyanin ustune yapilan extra bi islem gibi anladim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
photoshop :DD paşam yapabılıomsun :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Denerdim sansimi en azindan ![]() |
|
![]() |
|
super olur...:) yazdık bakalım yapan olrsa haber verırım sana zaten haberın olur senınde ::D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ah bluetazz aaaaaaaaaahhhhhhh sen yokmusun seenn :))))))))
|
|
![]() |
|
Ben hep varım abı:)) etıket styla :))) ama daha cok calısmak lazım :DD sne anlarsın abı ya boyatsam o plastık aksamı boya hemen atar mı :(
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
günümüzde çoğu aracın tamponu plastik ve boyalı gördüğüm kadarı ile de atmıyor. eğer iyi işçilik olursa boya atmaz derim.
|
|
|
![]() |
|
Metın haklısın dostum... ıscılık cok cok onemlı... cok kıymetlı bı arkadasım bana ulasıp konu hakkında bılgı verdı sanırım en kısa zaman ıcınde b ıslemı gerceklestırecegız :DDD ama su photoshop olayına bı gırmek lazım :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bende düşünüyorum siyah çıtaları boyatmak için aslında avrupa yakasında bir yer ayarlasak 3-5 kişi gitsek indiirm yaparmı acaba :) ben bir kaç yere sormuştum ama fazla geldi istedikleri 200 250 gibi aslında kendimiz yapamazmıyız astar sipreyler var sonra orj.boyasını alsak max.30 40 tl gibi bir rakama mal edemezmiyiz kendisi yapan yokmu
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence çok güzel olur , kendi aracımdaki tüm plastik kaporta aksamını gövde rengine boyatmıştım.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Mesut, hangi resme shop yapacagiz
![]() |
|
![]() |
|
Rengi pek tutmasada bu benim denedigim:
![]() Bunu da internette buldum, fikir vermesi acisindan: ![]() |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Plastikler ve çıtalar vs tamam da öndeki ızgaraya dokunma bence.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |