Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tampon ızgara boyama

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14321
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 12:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Tampon ızgara boyama
Mesajı Yazan: Mesut
Konu: Tampon ızgara boyama
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 13:48
S.A. dostlar... Sızlerın engın fıkırlerıne ıhtıyacım oldugu ıcın konuyu acma gereksınımı duydum...
Aracımın on ve arka tamponlarında bulunan plastık aksamlarını ızgaralar dahıl, arac rengıne boyatmak ıstıyorum... Sızce bu olay mumkun mu, mumkunse istanbul avrupa yakası onerebılecegınız ısın ehlı ustalar ve bu ıslem ıcın gerreken ucret hakkında bılgı ıstıyorum... bırde shop ısınden anlayan arkadasımız varsa bu uygulamayı bana shoplanmıs bıcımde gosterırse cok sevınırım... Sımdıden emegınız ıcın tesekkurler... keyıflı forumlar...

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 13:53
Kardeşim Doğru Adrestesin Bende Yakın Zamanda Yaptırıcam Çıta Olayını,
Beraber Bırakırız İstersen Çok Uygun Fiyat Aldım Hemde Yetkili Servis ....

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 14:11
hop hop altın top :DD kanka ne kadar suruo yappmaları kuruması fln yanı n kadar sura tazıım dan ayrı kalırım bırde fıyat solermısn kanka bana ya :DDD ona gore hayallere dalayım :D

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 14:11
bence sadece çıtaları falan boyat ızgaralarıda boyarsan aracın üstüne boya dökülmüş gibi durur.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 14:18
bıtane 207 gordum ates kırmızı komple boyatmıstı.. aklım gıttı kesın yapmalıyım dedım bu yuzden... shop tan anlayan arkadaslarımız yardımcı olursa daha kolay fıkır verebılırız :DD 

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 14:22
kırmızıda güzel durabilir ama senin aracın lacivert, belki farklı olabilir yani. yinede dediğin gibi phtoshop halleder (:

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 14:27
:))) seslenıyorum buradan duyan yok sesımı :DD yok mu shoppp cuu D 

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 15:11
Ya Shop diyosun bende boyanin ustune yapilan extra bi islem gibi anladim  Kahkaha Meger photoshop'mus Ouch

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 15:25
photoshop :DD paşam yapabılıomsun :DDD 

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 15:32
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

photoshop :DD paşam yapabılıomsun :DDD 

Denerdim sansimi en azindanGöz Kırpma Baska birisini bulamazsan aksama karalarim.

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 15:43
super olur...:) yazdık bakalım yapan olrsa haber verırım sana zaten haberın olur senınde ::D 

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 15:50
ah bluetazz aaaaaaaaaahhhhhhh sen yokmusun seenn :))))))))

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 17:36
Ben hep varım abı:)) etıket styla :))) ama daha cok calısmak lazım :DD sne anlarsın abı ya boyatsam o plastık aksamı boya hemen atar mı :(

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 17:46
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

Ben hep varım abı:)) etıket styla :))) ama daha cok calısmak lazım :DD sne anlarsın abı ya boyatsam o plastık aksamı boya hemen atar mı :(

günümüzde çoğu aracın tamponu plastik ve boyalı gördüğüm kadarı ile de atmıyor. eğer iyi işçilik olursa boya atmaz derim.

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 18:01
Metın haklısın dostum... ıscılık cok cok onemlı... cok kıymetlı bı arkadasım bana ulasıp konu hakkında bılgı verdı sanırım en kısa zaman ıcınde b ıslemı gerceklestırecegız :DDD ama su photoshop olayına bı gırmek lazım :DDD 

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 19:21
ya bende düşünüyorum siyah çıtaları boyatmak için aslında avrupa yakasında bir yer ayarlasak 3-5 kişi gitsek indiirm yaparmı acaba :) ben bir kaç yere sormuştum ama fazla geldi istedikleri 200 250 gibi aslında kendimiz yapamazmıyız astar sipreyler var sonra orj.boyasını alsak max.30 40 tl gibi bir rakama mal edemezmiyiz kendisi yapan yokmu

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 19:51
bence çok güzel olur , kendi aracımdaki tüm plastik kaporta aksamını gövde rengine boyatmıştım.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 22:34
Mesut, hangi resme shop yapacagiz Sırıtma Soyle onden cekilmis bir fotosunu bulamadim aracinin. Buraya bir gonderiver sana zahmet.

Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 12:45
Rengi pek tutmasada bu benim denedigim:

Bunu da internette buldum, fikir vermesi acisindan:

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 15:45
Plastikler ve çıtalar vs tamam da öndeki ızgaraya dokunma bence.Sırıtma

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 15:57
çok güzel olmuş eline sağlık arkadaşa fikir verecektir.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 16:18
boyamak çok hoş evet ama temizlemesi tam bir sıkıntı.. bence..

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 17:21
ben demiştim sadece çıtaları boyat, ızgara siyah kalsın.

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 19:41
İyi de arkadaşlar üstteki resim photoshop Sırıtma

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 20:10
Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

Sırıtma hadi ya cıddımısın kanka anlamamıştımSırıtma Sırıtma mesut abi biliyorsun ki ben kendim boyadım tamponları cıtaları baya sure gectı atmadı hala :)) astarı attınmı altına korkma ıcınde sanırım yapıskan bı madde var elıne yapıstıgında bıle zor cıkıyor onu attır korkma ondan sonra cıkacak dıye taş falan gelırse normal kaporta gıbı onunda cıkar tabı ama dedıgım gıbı normalde yıkamada tanzıklı suda hıc bısey olmuyor ben dewamlı tanzıklı suda yıkattırdım doner fırcada yıkkatırdım ama suana kadar hıc bısey olmadı Gülme

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 20:13
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

Sırıtma hadi ya cıddımısın kanka anlamamıştımSırıtma Sırıtma mesut abi biliyorsun ki ben kendim boyadım tamponları cıtaları baya sure gectı atmadı hala :)) astarı attınmı altına korkma ıcınde sanırım yapıskan bı madde var elıne yapıstıgında bıle zor cıkıyor onu attır korkma ondan sonra cıkacak dıye taş falan gelırse normal kaporta gıbı onunda cıkar tabı ama dedıgım gıbı normalde yıkamada tanzıklı suda hıc bısey olmuyor ben dewamlı tanzıklı suda yıkattırdım doner fırcada yıkkatırdım ama suana kadar hıc bısey olmadı Gülme

Sana demedim ki zaten kanka Sırıtma

Mesajı Yazan: pinuspicea
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 22:05
arkadalar bende 307 alp beyazı aracımdaki siyah çıları ve ön arka tamponu kopmle boyatmayı düşünüyorum sizce fiyatı ne olur?bide çelik canltları boyatacam.

-------------
PEUGEOT307

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 22:17
Çıtalar 150 - 200 Lira Civarı Tutar
Jantlar En Az 200 - 250 De Olabilir.

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 23:57
oyoy:==))) dostlarım ya dokturmussunuz .. hafta sonralrı pek vakıt ayırıp nete gıremıyorum :DD ınanın daha sımdı actım pc yı :D plastık aksamı boyatıcam ama ıcerıdekı ızgaraları buyuk bı ıhtımal gumus rengı yaparım...bugun fuara gıttım kırmızı bı 207 vardı gornce dıbım dustu :D bızde yapalım dedım kafamıza gore bırseyler :DDD  

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 23:58
KOLİVA.... emegıne saglık dostum ... ınan kı cok cok guzel olmus.. sanırım boyatma ıslemını bu hafta yaparım :D albayımla beraber kısmetse usta arastırmasına gırecez artık.. boya ısını yaparken hakkını verecek stalar bulmamız gerekecek :D 

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2011 Saat 08:04
Kolay gelsin Göz Kırpma Sonuclari merakla bekliyorum.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net