![]() |
|
bazı sorunlarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. sorun cok buyuk ihtimalle benim de gecen gunlerde yasadigim sorun. Su basliga goz atmani tavsiye ederim. Sonlara dogru nasil cozum buldugumu da yazdim http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11275&KW=paspas+su&title=paspas-altndaki-suyun-kayna 2. sorun ise sanirim kayisi takan usta tam takamamis. Hizalamayi tutturamamis olabilir. |
|
![]() |
|
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
cevap için teşekkürler cem, yakın zamanda izmire gideceğim gaziemirde forumdan bi arkadaşın pejo servisi varmış ona göstereceğim bakalım neyin arasına ne kadar sıkışmış. :)
bu arada benzin adaptasyon ayarını kaça yapıyolar bilginiz varmı? lpg ayarı için götürdüm benzin adaptasyon ayarı yaptır veya 1000 km benzinde kullan dedi sonra tekrar ayar yapacaklar.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamam ıste sana mesajımda yazdıgım gıbı :(((((((((
cok acık ve net olarak sogutma sıvısından aracın ıcıne kacak var. bunu en kısa surede yaptırmalısın. yoksa ılerıde kokudan duramazsın...
cam ızgaraları pahalıdır muhtemelen. cunku kolay kolay bozulmayan aksamlar. 100-150 lıradan asagı olacagını sanmam... cıkmasınıda bakabılırsın
kayıs olayını yanlıs gormusum duzelteyım. 8 cızıyorsa yerıne oturmamıstır, yerınden cıkmıstır yada kasnak egılmıs olabılır dıyecegım ama onların kasnakları egılecek bır maddeden degıl dıye hatırlıyorum. Düzenleyen cecoli - 13 Nisan 2011 Saat 15:26 |
|
![]() |
|
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
paspasın altında antifreeze li oldugunu düşündüğüm su var el ile bastırınca baya bi cıkıyo sanki bardak bardak birikmiş. (bugün götürdüm, 300 TL masrafı var dediler yaptırmadım)
![]() ![]() bunun dışında şu işaretli olan rolantide çalışırken 8 çiziyo ama gaz verince düzeliyo. (ilk kalkışta cıyk cıyk diye bi ses gelio, debriyaja basıp vitesi ikiye alıp tekrar bırakırkende aynı ses gelio sebebini anlamadım)
![]() ayrıca bu resimdekileri değiştirmek kaça patlar? (camdaki plastik seyler yıpranmış)
![]() ![]() biraz canımı yakacak olan araç bu
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |