![]() |
|
15-50 motor yağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Castrol 5-40 Da Araç için İdeal Diye Biliyorum..
Arkadaşım Dizel Aracında Kullanıyor Gayette Memnun... Araç Fiat Fiorino 1.3 Multijet Dizel. |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Sorunlu olmayam motorda yağı kalınlaştırmak gereksiz olmuş. Şöyle düşünülebilir, yağ da yeni değişti, teknik açıklamadan uzak yorumlarsak yazın kullanılabilir, kışın daha inceye geçmeli. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yag numarasini kalin secmenin en onemli nedeni aracin yag eksiltmesinin onune gecmektir. Sizin araciniz daha 67 binde ve eksiltme problemi yok. Bu soylediginiz yagi boyle bir araca koymak benim pek aklima mantigima sigmiyor.
Düzenleyen koliva - 07 Nisan 2011 Saat 11:23 |
|
![]() |
|
bencede dogru bır uygulama degıl. dıkkat ettıysen castrol edge sport 10-60 adında pahalı bır yag var. devamlı yuksek devırde zorlu sartlar altında calısan motorlar ıcın yapılmıstır. mesela subaru ımpreza wrx stı gıbı. fakat normal araclarda kullanılması gereksızdır. belkı zararı bıle olabılır bu konuda kesın konusamam. sonucta araclarımız performans aracları degıl veya asınık motor olurda eksıltmeyı kessın dıye boyle bır uygulama yapılabılır.
konulacak yag 10-40 tır...
motul yagları bılıyorum bu marka ıcın bırsey dıyemeyecegım. ama yıne aynı markanın 10-40 ını koyabılırdı dıye dusunuyorum
|
|
![]() |
|
onur1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1980 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: -1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
acil ...
|
|
![]() |
|
onur1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1980 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: -1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
aracım 67.000 yag eksiltme yok. ustam bostancı sanayide baya arastırdım gıtmeden once baya iyi bir ustaymıs ama bu yagın ısınınca ozellıgını kaybetmedıgını soyledi bende tamam dedim. ama kafam karıstı eger degısmem gerekıyorsa yarın degıstıreyım.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benim bildigim o yag motorsikletlerde cok kullaniliyor. Bence kalin gelir biraz. Kilometresi kac aracinizin? Birde bir onceki yaginizi kullanirken yag eksiltme oluyor muydu aracinizda?
|
|
![]() |
|
Valla bu araçlar için ideali 10-40'tır. Bütün kılavuzlarında vs. böyle yazar. Çok kalın yağ konulmuş umarım sorun çıkartmaz.. Ustan biraz paragöz heralde. :S
|
|
![]() |
|
arkadaslar 1 ay kadar oldu 206 xs 1.6 8v arac aldım. bakımlarını yaptırmak yeni kısmet oldu. triger buji filitreler balata ıvır zıvır değişti genel bakım. yalnız merak ettiğim bişey var. usta motul 300v 15-50 yag koydu araca normal yaglara göre fiyatı yüksek ama bunun daha iyi korudugunu söyledi. ilk defa bu aracı kullanıyorum eger yanlıs yapılmıs bısey varsa yagı degiştireyim. biraz arastırdım nette performans aracları için oldugunu yazıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |