![]() |
|
Veee LPG Dönüşümü... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 22:22 |
|
Ve bugun ilk ölçümü yaptım. Depoyu doldurdum ve 103 km gittikten sonra tekrar doldurdum. 29tl lik gaz aldı.. Bu da 0.27 kuruş bi tüketim demek..Kaldı ki bu uzun yoldu. Niye böyle oldu anlamadım..Aynı yolu benzinle gitseydim de aynısını yakacaktı..Hiçbirşey anlamadım. Benim gibi otomati,k arabası olan arkadaşlar siz ne kadar yakıyorsunuz?
|
||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
||
![]() |
||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dostum gaza bastığımda gaz pedalında bi titreme ve uğultu oluyor. Taktırdığım yerdede aynısını yaptı orda regülatör denen bi parça varmış.Su girişinin yapıldığı bir parça. Bu hafta gelen bütün regülatörlerde aynı sorun varmış. Yenilerini istemişler daha gelmedi. Gelince arayacaklar değişim yapacaklar..Önemli bir sorun değil dediler..
|
||
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|
Merhabalar arkadaşlar ben de en sonunda Atiker marka LPG taktırdım. Araaç benzinden tüpe geçişte en ufak titreme dahi yapmıyor. Arıza lambası da yanmadı. Tek sorun regulatör denen parçanın uğultu yapması. onu da değiştireceklerdi ellerinde kalmamış. Gelince arayacaklar ve değişecekler. Şimdilik hiçbir sorun yok ve umarım olmaz..Yakıt değerlerini tam hesaplayamadım.Hesaplayınca yazarım..
|
||
|
||
![]() |
||
|
göral da çoşkun usta var benim lpg yide o montaj yaptı .selamımı söyle sana yardımcı olur.(her marka lpg montajı var.(konya yolu shell benzinlik içi göral rapide)
|
||
![]() |
||
|
duydugum uzere goralın montajları fena degılmıs. yınede ankaradan bılgılı arkadaslar cevap vereceklerdır
|
||
![]() |
||
emsalsizcix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emsalsizcix
|
Arkadaşlar bende 2000 model QS aracıma lpg taktırmak istiyorum ankaradayım. Tavsiye edebileceğiniz yer var mı? ustalığına emin oldugunuz?
|
||
![]() |
||
|
saolasın pug cu kardeşim
|
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
Hayırlı olsun.
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim lpg montajını yapacak olan kişi çok samimi bir arkadaşım benim montajı özenerek yapacağından eminim.
|
||
![]() |
||
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
|
Simdiden hayırlı olsun ose307 Tasarruf etmene cok sevinicem.İnsallah güzel bi montaj olur.Güle Güle kullanırsın
|
||
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi |
||
![]() |
||
|
cuma gününe randevu aldım atikeri taktırıyorum cecoli usta
|
||
![]() |
||
|
senın tam dıbınde C!N ısımlı uyemız var. sanıyorum onun aracıda 1.4 otomatıktı ve ustunde atıker kıt vardı. o da memnun kısılerden. olmazsa tanısında lpgden memnun bır cevren olmus olsun :))
|
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
dedim ya sadece dostlardan aldığım yorumlardan ortalama bir fikir sundum.ama ben imkanım ve çook güvendiğim usta olduğu halde taktırmaktan vazgeçtim.takan arkadaşlara hayırlı olsun
![]() |
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
||
|
ankarada montaj yaptırıp memnun olan arkadaslar var... onlar yardımcı olacaklardır
|
||
![]() |
||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
|
Yorumun için teşekkür ederim ancak sana katılmıyorum malesef. Şu araç uygun bu araç uygun değil diye birşey olamaz bence. Önemli olan ustanın iyi olmasıdır. Usta düzgün iş yaparsa motorda düzgün performans verir.
Aslına bakarsan bu bir mekanik oyunudur. Eğer doğru şeyi doğru yere yerleştirmeyi becerebilirsen çalışmasına engel olabilecek bir durum olmaz kanaatindeyim.
O yüzden en kısa sürede Ankara'da düzgün, güvenilir ve uygun fiyatlı bir yer bulup bende LPG taktırcam:D Bıktım benzine dünyanın parasını vermekten yav
![]() |
||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
||
![]() |
||
|
Anlasılan senın cevrendekı herkes usta magduru :)) tabıkı her lpg takan memnun kalmıyor. boyle bırseyı ıddıa etmem zaten... neyse sız benzıne bızde tasarrufumuza devam edelım :))))))
|
||
![]() |
||
|
kısın 20 KR yaktıysa bundan ıyısı samda kayısı
![]() |
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
Sakın ha taktırmayın arkadaşlar.peugeot araçlarının %90 ına gitmiyor.belli bir süre sonra sürekli arıza veriyor.istanbul ankara zonguldak bursada bir o kadar arkadaşlarm taktırdı hepside belli bir süre sonra binpişman oldu.en kral ustalar monte etsiN.Bu araçların motor sistemine LPG uymuyor.ben son anda vazgeçtim taktırmaktan.ve belli bir miktar kar edeceğim diye arabanın ne orijinalliğinden ne de motorundan olmadım çok şükür.bu sadece bir fikir ve tecrübe yorumu.
![]() |
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |