![]() |
|
Vialle LPi - LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 13:04 |
|||
Arkadaşlar selam , Geçenlerde bir arkadaşımız için uygun lpg sistemi ararken bu sistem ile karşılaştık , fiyat konusunda baya pahalı ama anlatılanlar doğru ise , ki internette biraz araştırdım kullananlar baya memnunlar bu sistemden sizlerinde incelemesi ve haberdar olmasını istedim. Olur ya belki kullanmak isteyenler olabilir. Adana Temsa sabancı güvencesi ile satılıyormuş .. LPG konusunda bilgili olan arkadaşlarda inceleyip düşüncelerini paylaşabilirlerse belki ileride dizel araç yerine benzinki araç alıp bunuda kullanabilirim. :)))))
|
||||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
prensıp ıcabı benımde ılgımı ceken bır sıstem. ayrıca cok zamandır pıyasada var. ama bayısı cok az. bu cok buyuk bır kayıp ve reklamı yok gıbı neredeyse... ancak bılen bılıyor. ayrıca montajlı bır aracada hıc rastlamadım... fakat ınternetten arastırdıgım kadarıyla lpg nın benzın sıstemı gıbı sırkulasyonlu olması ve enjektorlerının montajı cıddı sıkıntılı...
bırde elektronık unıtesının calısma prensıbı nasıl bılemıyorum. bu da merak ettıgım noktalardan bırı...
|
||||
![]() |
||||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
en cok servıs kımde varsa onu taktırcaksın baska bişi bılmem ben
|
||||
![]() |
||||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|||
Paylaşım için teşekkürler.
|
||||
![]() |
||||
qw12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|||
paylaşım için teşekkürler. aynı prensiple çalışan prins sistem de üretildi. bu sistemler sıralı sistem lpg dönüşümü verimli olmayan tsi fsi ve tfsi motorlar için de tam uyumlu. |
||||
![]() |
||||
|||
benzerı sıstemı hollanda uretımı gfi de uretıyor. fuarda montajlı halde passat tsı ve leon tsı ınceledım. zaten her ıkısıde aynı makıne. cokta guzel bır uygulama...
|
||||
![]() |
||||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Fiyat olarak bugün Adana'dan bir bayisine sorduk araca özel yazılımı felan var dediler , taktırmak için telefonla sorduğumuz araç 2010 ford focus 1.6 , 2850 tl fiyat verdiler tabi bunda pazarlık yapmadık :))) Fiyat biraz uçuk gibi geldi bana .
|
||||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||||
![]() |
||||
|||
hayırlısı olsun. soyledıgın aracın ti-vct motorunda yapılan lpg uygulamalarında supap yanma problemlerı olabıldıgını duymustum. belkıde bu durum karısımın fakırde kalmasıyla oluyorda olabılır. o acıdan yapacagınız gorusmelerde bu konuda da bılgı almanızın sıhhatınıze olacagı kanısındayım...
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |