![]() |
|
Devirli sürmek ........... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anlasılan senın aracında tıptronıkmıs. bahtıyarın soyledıgı gıbı uygulayabılırsın. yalnız bıldıgım kadarıyla kar ve spor modu ısıklarının yanıp sonmesı arıza belırtısıdır...
|
||
![]() |
||
|
bu noktada yapman gereken 1 sey daha var sen unutmussun ben ekleyeyım barı.
"""aynı anda bırde gerı vıtese takmak"""
arac yolda road runner gıbı duracaktır
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Evet ya bunuda eklemek lazım.
mimik mik mik.....
Tam doğru noktaya parmak basmış bulunmaktasın kardeşim.
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
Ben benzeri yokuşlarda hep D'de kullanıyorum, daha doğrusu şehiriçi trafikte genellikle D'de kullanıyorum, sadece uzun yollarda, otoban-otoyollarda manuel olarak kullanıyorum, o da her zaman 4'e atıp gitmek şeklinde oluyor. Bu arada galiba aracının selonoid valflerinde sıkıntı var, bir kontrol ettir bana sorarsan, mümkünse değiştir, bizim şanzımanların kroniğidir, S ve kar modlarının işaretlerinin yanıp sönmesi şeklinde gösterir kendini, bence kendine iyi bir şanzıman ustası bul derim, çünkü servis (ereğli-delta) pek anlamıyor şanzımandan. |
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
Eyvallah kardeş.saolasın
![]() |
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |