![]() |
|
307 YOL BİLGİSAYARI KARARMA SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 00:06 |
|
Ekran altına 5tl değerinde bi mink fan koysalarmış bişey olmazmış pejo mühendislerinin işgüzarlığı.
![]() |
||
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
||
![]() |
||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
sıcaklarda bu sorun 307 lerde oluyor arabayı güneş görmeyen yere park edin sorun ortadan kalkıyor yazın güneş gören yolculuklarda oluyor soğuyunca düzeliyor saçma bir kronik sorun
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Babamda da 307 var, onunki de arada soluklaşıyor. Kronik kronik..
|
||
![]() |
||
bugra_bk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
|
rekabet için kalitesiz malzeme kullanıyrlar 307 de heryer sensör ama mazeme işçilik zayıf
|
||
307 ovpack
|
||
![]() |
||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pug kalitesi:) daha önceki arabam ww'di onda bu tarz sorunlar sıfır. fakat pugunda durusu bir başka:)
|
||
![]() |
||
bugra_bk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
|
kronik galibaaa
|
||
307 ovpack
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim ekran da önce sağ tarafı bir soluk görünüyor, sonra düzeliyor. :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
|
selam arkadaşlar ben zübeyir, aynı sorun bendede var kendim merak edip bir açtım baktım bazı forumlarda 3 adet ampul var değiştirirsiniz düzelir dediği için fakat orda yaklasık 10 adet küçük led var. sanırım bu kronik sorunlardan biri aracım 307 1.6 hdi . bu sorun sıcaktan kaynaklanıyor. bence böyle idare eder kışın yapmıyor.
|
||
![]() |
||
|
tabiki paylaşırım...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ilk etapta aklima gelen o oldu. Siz baktirin ve mumkunse yaptirin ve sonuclari gelip buraya yazin ki biz ve bizden sorankiler de faydalanabilsinler.
Düzenleyen koliva - 24 Mart 2011 Saat 17:34 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Muhtemelen yol bilgisayari ekraninin arkasindaki devrede soguk lehim ya da catlak var. Aracin isisi arttikca o da aciliyor ve temassizlik yaratiyor. Eger bu islerden anliyorsaniz biraz daha detaya girebilirim ama anlamiyorsaniz oto elektrikcilerin, hatta tv-radyo tamircilerinin anlayacaklarini dusunuyorum. |
||
![]() |
||
|
BU ARADA CEŞİTLİ EKRAN SORUNLARI VAR AMA BENİMKİ GİBİ Bİ SORUNA RASLAUAMADIM
|
||
![]() |
||
|
BUGRA BEN İSTANBULDAN
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
önce kendinizi tanıtınız...! ekrandan olabilir geçenlerde onla ilgili yazılar görmüştüm biraz araştırma yaparak ulaşabilirsiniz
Düzenleyen oguzhan29 - 24 Mart 2011 Saat 17:19 |
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
ARACIMI CALISTIRDIGIMDA YOL BİLGİSAYARI EKRANI NET OKUNUYOR AMA ZAMAN GECTİKCE YAZILAR SİLİNİYOR GİBİ OLUYOR HİÇ BİŞİ OKUNMUYOR STOP EDİP 2-3 SAAT DURUNCA KENDİNE GELİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |