![]() |
|
ARKA KAPI SENSÖRÜ ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 Saat 11:07 |
ARKADAŞLAR 206 ARACIMIN ARKA SAĞ KAPISI KAPATTIĞIM HALDE TAVAN LAMBASI SİNYAL VERİYOR YANİ KAPIYI AÇIP TEKRAR SERT KAPATTIĞIMDA TEPE LAMBASI SÖNÜYOR NE YAPMAM LAZIM KAPI DÖŞEMEYİ SÖKSEM SENSÖR VE YA ALGILAYICI GÖREBİLİRMİYİM ?
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapi kapanirken kilit dis sensoru tam oturmuyodur; kabi kilit dislerini kontrol ettir
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
.
Düzenleyen voodoo - 13 Mart 2011 Saat 13:14 |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
kapı klit dişlisinde bir problem yok gibi normal görünüyor başka nereden olabilir?
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
onun en büyük nedeni kapı lastiklerinin eski ve yıpranmış olmasıddır. aynı sorun bende de vardı değiştirdim alt lastiği özellikle. hiç yapmıyor artık.
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
ibrguven ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Benim sağ ön kapıda aynı şey oldu. Serviste, "kapı içindeki sensrün kirlenmiş olabileceği" söylendi. Kendi kullandıkları bildiğimiz WD-40 türevi sprey sıktılar düzeldi.
|
|
122333444455555
|
|
![]() |
|
s.uzan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
nereye sıktılar bu spreyi. benim de aynı kapıda problemim var. her yola çıkınca içten kilitliyorum kapıyı öle lambalar sönüyor. bir de merkezi kilit ile uğrasıp duruyorum bazen arabadan inince kilitlemeye. bir türlü kilitlenmiyor. resim var mı
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
benimde sağ arka kapı açılmıyor bazen kilitliykende aynı kilitsizkende aynı neden acaba bilgisi olan varmı ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kapı kilidine giren yere bir kaç tur siyah bant sarın veya ordaki mikayı penseyle çevirin sorun çözülecektir. oradaki hortuma benzeyen mika( hortum şeklindeki) kilidin geçtiği yerde iz yapmıştır.
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
s.uzan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
kendim kontrol edebilirmiyim bu diş sensörünü. benim sol ön kapı (araç 206 ) kapalı olduğu halde açık göstgeriyor. kapıları anahtarın kumandasından kapattığımda kapı kapalı olmasına rağmen araç kilitleri bir kapatıp tekrar açıyor. anahtarı sorunlu kapının kilidine takıp elle kilitlersem tüm kapılar kapanıyor. bazen kapı kapalı gösterirken ufak bir bozuk yolda araba sarsılsa yine kapı kapalı olduğu halde açık gösteriyor. arkadaslardan biri elektrikçi bandı ile birseyler yapdemiş de ne olduğunu tam da anlamadım. bu kapının açık yada kapalı olduğuğunu gösteren sensör nerede.bilenler lütfen paylaşsın
|
|
![]() |
|
nereden sıktılsr bu dpreyi. kilidin ordan mı? nereye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |