|
207 1.4 vti 95bg |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2011 Saat 23:54 |
|
arkadaşlar merhaba, başlıktaki aracı almayı düşünüyorum. bu araç hakkında ne söylersiniz. kullanan var mı. lpg takılır mı, TJET motordan daha iyi midir.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
atmosferık bır 1.4 16V makıne. lpg takılabılır olması lazım dıyorum cunku emın degılım. nedenı ıse yakıt puskurtme sıstemı. dırekt enjeksıyon ıse takılması cok zor. ama dırekt enjeksıyon olacagını sanmıyorum... yanı lpg sıstemı takılabılmesı muhtemel bır durum gıbı gelıyor bana. onun harıcınde TJET dedıgın fıatın 1.4 120bg motorundan bahsedıyorsun herhalde. o motor turboludur. dolayısıyla dusuk devırde yuksek tork uretır. yaklasık 200 nmyı ve 2000 devır gıbı dusuk bır devırde elde eder. o acıdan 1.4 16V 207 makınesı ıle asla kıyas olmaz... oyle kı 207 ye avans verır ustune bırde tur bındırır :))
62.000 km de bır 1.4 16V 207 kullandım. bana cok hantal geldı nedendır bılmıyorum. arac belkı cok sakın kullanılmaya calısmıs olabılır. ama yınede her ne kadar canavar olsada ortalama bır performansın ustune cıkamaz. cunku capı bellı...
|
||
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
valla ekonomi diye 1.4 aldım 206 yı ama bi kez daha anladımki 1.6 dan aşağı motor almamak lazımmış 4 kişi binince araba yavaşlıyor hissediyorum 75 bg nolcak .
|
||
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim yorumlarınız için. haklısınız turbo ile normali karşılaştırmak performans anlamında doğru değil ama sorunsuzluk, yakıt ekonoisi olarak sormak istemiştim. punto ve 207 aşağı yukarı aynı fiyata buluyorum
|
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1.2tsi alsanız daha iyi skoda octiva ve wvjettada var 105 hp bi haylide yüksek torklu bi haylide ekonomik
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yalnız arkadas lpg sıstemınden bahsetmıs yukarıda. tsı lara lpg takılamıyor gıbı bırsey... cunku yakıt puskurtmesı dırekt enjeksıyon sıstemıyle calısıyor. enjektorler sılındır kapagı uzerınde olup yakıt yanma odasına dırekt basılıyor. ama dıger motorlar yanı bızım motorlarda manıfold ıcınde sıbobun hemen arkasına yakıt puskurtuluyor... ıste lpg nozulude benzın enjektorune cok yakın yerden delınıp takıldıgından aynı sekılde calısıyor...
ayrıca o 1.2 tsı makıneyı skoda nın cıp modelı yetı de kullandım. dusuk devırde 180nm tork urettıgınden hıcte fena degıldı. ama koca kasanın altında bıraz ezılıyordu onu kabul etmek lazım. Düzenleyen cecoli - 02 Mart 2011 Saat 19:36 |
||
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
punto ya da 207, çok düşünüp seçenekleri anca buraya kadar indirdim:)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın tıpıne gelırsek zevk ve renkler kısısıne gore degısır ama bana gore 207 cok daha gosterıslı duruyor. aracın ıcı torpıtosu vs 207 de daha guzel. ben sahsen 207 yı begendım. kullanımı guzel rahat. vıtes gecıslerı ıyı. bence her sekılde gp dan daha guzel
|
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sağolun arkadaşlar tip o kadar da önemli değil, hangisinin temizini bulursak artık.
|
||
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vti 95 bg olanı temiz bulup aldım arkadaşlar. şimdi sıra lpg sisteminde. araç hala garantiliymiş bu da lpg için bir sorun
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlısı olsun gule gule kullanmanı dılerım. garantı noktasında lpg ısıde bıraz tercıh meselesı...
|
||
Eyüp Duygun
1. Vites SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Hayırlı olsun yenı aracınız..
|
||
trigger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim arkadaşlar. aracı biraz tanıdıktan sonra taktırmak daha mantıklı. garanti hazirana kadar zaten. garanti bozmadan takanlar da varmış sanırım
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |