![]() |
|
Arkadaşlar bir saniye bakar mısınız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 20:46 |
Öncelikle iyi akşamlar hepinize, ismim osman. Arkadaşlar peugeot 307 marka 2007 model araç kullanıcısıyım . gecenlerde eve giderken ekranda "abs fault" ve brake fault gibi uyarı yazdı, stop lambası yanıp sönüyordu. ekranda elfreni simgesi de gözüküyordu( el freni inik olduğu halde) . eve geldim stop ettim, aracı tekrar çalıştırdım uyarılar kayboldu . ondan sonra da böyle bir uyarı ile karşılaşmadım . arkadaşlar bu sorunun nedeni ne olabilir, bu konuda bilgisi olanlar lüften paylaşabilirler mi?
Teşekkürler.... |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Toprağım hoşgeldin, forum tanışma sorularını gonderıyorum, Tekrar hoşgeldin.
Arkadaşlar yardımcı olacaklardır
1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volkan Kardeşim İsmim Osman. 27 yaşındayım . aracım 2004- 307 xr. Düzce Merkezde oturuyorum, mesleğim Öğretmen.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
hocam peugeot larda arıza lambası biraz kronik gibi bişeydir fazla takılma rahat ol
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Harun bey Arıza lambasına alışığım zaten . ama bu ilk kez başıma geldi. stop lambasının sürekli yanıp sönmesi ekranda "ABS FAULT" yazısı açıkçası tedirgin etti beni. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara sorayım dedim
Saygılar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
hoşgeldiniz iyi forumlar
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim hoş bulduk. ilgisiz kaldık :(
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Xenon takıldımı sonradan araca yada elketrık aksamıyla yakın bı zamanda her hangı bı ıslem yapıldımı... konuyuda guncel tutalım barı... ayrıca hoşgeldınız...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Hoşbulduk üstat. Xenon var araçta sonradan takılı. 2 ay önce akü kutuplarını sökmüştük . neden olabilir sizce?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
malum havalar soguk ve yagışlı acaba donmuş olabilirmi el freni teli |
|
![]() |
|
Bilmiyorum ki usta. O gün hava epey soğuktu, stop edip çalıştırdıkdan sonra sorun kendiliğinden gitti.
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
xenon olduğu için yakıyo takılma hocam bendede aynı aradabi estikçe yanıyo bazen yanmıyo :) problem değil yani
|
|
![]() |
|
Teşekkürler Serkan Hocam.
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
rica ederim hocam nedemek ilk başlarda kafayı yiyosun ama sonradan düzelyo :)
|
|
![]() |
|
serkan serkan ustam Özel Mesaj atmışşınız ama cevap gönderilemiyor size sorunuzu burdan cevaplandırayım.
A. slm . aldığımda panelde motor simgesi vardı zaten o da 307 lerin kronik sorunuymuş benzinde o işaret gözükmüyor genelde gaz da beliriyor. Asıl sorun bahsettiğim gibi geçen haftalarda eve giderken seyir halinde gösterge panelinde stop lambasının sürekli yanıp sönmesi abs faul uyarısının çıkması . ne olduğu ve neden olduğuna anlam veremedim . zaten o gün eve gidince stop ettim tekrar çalıştırdım biç bir problem görünmedi. o günden sonra da aynı uyarı ile karşılaşmadım.
|
|
![]() |
|
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
fren hidrolik yağını bi kontrol edin azalınca o uyarıları verir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
sadece fren lambası yanmıyo abs ışığıda yanıyo arkadaşım hadi diyelim dediğin gibi fren yağından yapıyo sence fren yağı eksik olsa eklemeden sorun çözülürmü bence çözülmez :) Düzenleyen serkan24577 - 10 Mart 2011 Saat 18:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |