![]() |
|
Arkadaşlar bir saniye bakar mısınız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 20:46 |
Öncelikle iyi akşamlar hepinize, ismim osman. Arkadaşlar peugeot 307 marka 2007 model araç kullanıcısıyım . gecenlerde eve giderken ekranda "abs fault" ve brake fault gibi uyarı yazdı, stop lambası yanıp sönüyordu. ekranda elfreni simgesi de gözüküyordu( el freni inik olduğu halde) . eve geldim stop ettim, aracı tekrar çalıştırdım uyarılar kayboldu . ondan sonra da böyle bir uyarı ile karşılaşmadım . arkadaşlar bu sorunun nedeni ne olabilir, bu konuda bilgisi olanlar lüften paylaşabilirler mi?
Teşekkürler.... |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Toprağım hoşgeldin, forum tanışma sorularını gonderıyorum, Tekrar hoşgeldin.
Arkadaşlar yardımcı olacaklardır
1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volkan Kardeşim İsmim Osman. 27 yaşındayım . aracım 2004- 307 xr. Düzce Merkezde oturuyorum, mesleğim Öğretmen.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
hocam peugeot larda arıza lambası biraz kronik gibi bişeydir fazla takılma rahat ol
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Harun bey Arıza lambasına alışığım zaten . ama bu ilk kez başıma geldi. stop lambasının sürekli yanıp sönmesi ekranda "ABS FAULT" yazısı açıkçası tedirgin etti beni. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara sorayım dedim
Saygılar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
hoşgeldiniz iyi forumlar
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim hoş bulduk. ilgisiz kaldık :(
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Xenon takıldımı sonradan araca yada elketrık aksamıyla yakın bı zamanda her hangı bı ıslem yapıldımı... konuyuda guncel tutalım barı... ayrıca hoşgeldınız...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Hoşbulduk üstat. Xenon var araçta sonradan takılı. 2 ay önce akü kutuplarını sökmüştük . neden olabilir sizce?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
malum havalar soguk ve yagışlı acaba donmuş olabilirmi el freni teli |
|
![]() |
|
Bilmiyorum ki usta. O gün hava epey soğuktu, stop edip çalıştırdıkdan sonra sorun kendiliğinden gitti.
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
xenon olduğu için yakıyo takılma hocam bendede aynı aradabi estikçe yanıyo bazen yanmıyo :) problem değil yani
|
|
![]() |
|
Teşekkürler Serkan Hocam.
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
rica ederim hocam nedemek ilk başlarda kafayı yiyosun ama sonradan düzelyo :)
|
|
![]() |
|
serkan serkan ustam Özel Mesaj atmışşınız ama cevap gönderilemiyor size sorunuzu burdan cevaplandırayım.
A. slm . aldığımda panelde motor simgesi vardı zaten o da 307 lerin kronik sorunuymuş benzinde o işaret gözükmüyor genelde gaz da beliriyor. Asıl sorun bahsettiğim gibi geçen haftalarda eve giderken seyir halinde gösterge panelinde stop lambasının sürekli yanıp sönmesi abs faul uyarısının çıkması . ne olduğu ve neden olduğuna anlam veremedim . zaten o gün eve gidince stop ettim tekrar çalıştırdım biç bir problem görünmedi. o günden sonra da aynı uyarı ile karşılaşmadım.
|
|
![]() |
|
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
fren hidrolik yağını bi kontrol edin azalınca o uyarıları verir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
sadece fren lambası yanmıyo abs ışığıda yanıyo arkadaşım hadi diyelim dediğin gibi fren yağından yapıyo sence fren yağı eksik olsa eklemeden sorun çözülürmü bence çözülmez :) Düzenleyen serkan24577 - 10 Mart 2011 Saat 18:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |