![]() |
|
şanzıman yağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cecoli hocam bu sansuman yagi 307 lerde nerden degisiyor bilgin var mi?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben 115.000 km de degıstırdım. vıteslerım eskıye nazaran rahatladı. tavsıye ederım... tahmınımce senınkının yagıda 75W-80 olması lazım ama emın degılım. onerım total falan degıl esso yada mobıl. ben esso koydum. esso ıle mobıl aynı zaten... 1 lt sı 17 TL den aldım. genelde 20 gıbı. benım sanzuman 2 lt alıyor... bırde bu yagın ıcıne stp nın sanzuman katkısınıda koyarsanız cok daha yumusaklık elde edebılırsınız. ben bu katkıyıda eskı aracımda koydum denedım cok farkını gordum. 306ya Ezı ısmınde farklı bır katkı koydum ama stp nınkı daha kalıtelı...
Düzenleyen cecoli - 09 Mart 2011 Saat 12:11 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sanziman yagini omurluk derler servislerde ancak degistirilmesi gerektigi forumca genel kani. Bir sonraki servisinizle birlikte degisirsiniz bence.
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
selam arkadaşlar, dün aklıma geldi benim araba 97000 km de şanzıman yağı hiç değişmedi sorun olurmu acaba, değişim zamanı varmı km olarak
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |