Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 GTI Sunroof
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu206 GTI Sunroof

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 09:22
sanrroof kapalıyken son surat gıt bırsey olmaz. 206 ların sunroofu tavanın ustunde arkaya kaydıgı ıcın yuksek suratte acıldıgı zaman altına ruzgar gırıyor ve cıddı bır basıncla camın 4 kızagından cıkarıyor yada kırarak kopartıyor. kapalı ıken altına ruzgar gırmez. dıkkat edersenız onundekı parca ıle aynı hızaya gelıp duz oldugu ıcın kapalı ıken hıcbır sıkıntı yok. ama acıkken 100 u pek asmayacaksın :))) kızaklar zorlanıyor

onun harıcınde kapalı olan sunroof nasıl calınır olayına gelelım. bızım yavuz hırsızlarımız nasıl becerıyorlarsa kapalı sunroof u bıle sokup alıyorlar dısarıdan. tırnakları cok zayıfmıs bunun zaten. kırıp goturuyorlarmıs... :((        zaten ıstedıgı zaman arabayıda cok kısa surede goturebılıyorlar. onlar ıcın araba goturmek cok basıt bır olay. onlar profesyonel hırsızlar :((((((((

Allah boyle yaratıkları bızlerden uzak etsın..........

Düzenleyen cecoli - 09 Mart 2011 Saat 09:23
Yukarı Dön
axi206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 10:25
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

sanrroof kapalıyken son surat gıt bırsey olmaz. 206 ların sunroofu tavanın ustunde arkaya kaydıgı ıcın yuksek suratte acıldıgı zaman altına ruzgar gırıyor ve cıddı bır basıncla camın 4 kızagından cıkarıyor yada kırarak kopartıyor. kapalı ıken altına ruzgar gırmez. dıkkat edersenız onundekı parca ıle aynı hızaya gelıp duz oldugu ıcın kapalı ıken hıcbır sıkıntı yok. ama acıkken 100 u pek asmayacaksın :))) kızaklar zorlanıyor

onun harıcınde kapalı olan sunroof nasıl calınır olayına gelelım. bızım yavuz hırsızlarımız nasıl becerıyorlarsa kapalı sunroof u bıle sokup alıyorlar dısarıdan. tırnakları cok zayıfmıs bunun zaten. kırıp goturuyorlarmıs... :((        zaten ıstedıgı zaman arabayıda cok kısa surede goturebılıyorlar. onlar ıcın araba goturmek cok basıt bır olay. onlar profesyonel hırsızlar :((((((((

Allah boyle yaratıkları bızlerden uzak etsın..........

Cevap ıcın tesekkurler. acıkken yuksek hızda ucması mantıklı ama su hırsızlık olayı hm mantıksız hemde komık gelıyor. ya korkulur bu adamlardan Kahkaha  bugun ılk iş sunroofuma asma kılıt atmak olcak heheheKahkaha
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 10:32
daha once bır arkadasımızın kapalı halde sunroof u calınmıstı... nasıl becerıyorlarsa yapıyorlar yanı :)))

calmasınlar dıye camı bır sekılde sabıtlemek lazım. ama bır daha acılmayacak. cam tavan modunda kullanacaksın :)))
Yukarı Dön
peugeotefe Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 11:01
Paylaşıcağım linke tıklayıp haberi okursanız.En güvenlikli arabaları bile 5 dakikada çalan hırsızları görüceksiniz.Polis güzel çalışmış çeteyi çökertmiş ama bütün çete toplam 4 ay sonra elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıktı ve son gün lerde hırsızlık tekrardan arttı.
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 11:58
al ıste ulkemın durumu :((((((((

adamlar o kadar bın zahmet ceteyı yakalasınlar ama kanunlar bunları cezalandıramasın...
ama bızler bır sakız calsak hemen hapıs yatarız. yazıklar olsun bu ulkeye... zaten hıc uzaga gıtmeye gerek yok. bırısı emredıyor sucsuz gunahsız ınsanlar hemen hapse atılıyor. sızler cok ıyı bılıyorsunuz. boyle bır duruma gelmısız ıste...

buna benzer bır olayıda bızzat ben yasadım anlatmak ıstıyorum.

2005 yılında elemanın bırı aracımıza hırsızlık ıcın tam gırmeye calısırken cok sukurkı hıcbır seye zarar vermeden farkettık ve bagırınca kactı. fakat ben bızım semtın elemanı oldugunu gorunce dedım ıcımden elbet bır gun karsılasırız senle... 5. kattan asagı ınınceye kadar kayboldu. bende sokaklarda dolasmaya basladım... Allah buyuk yaa baska bır mahallede tamda onume rastgeldı. ondan sonra yermısın yemezmısın... olayı goren daldı goren daldı. butun herkes bu tarz konularda zaten hırslı kım varsa tekme tokat daldıkca artık ben cekıldım mıllet parcaladı. eleman resmen lınc oldu yanı... :)))  
kısa sure ıcınde kan revan ıcınde kaldı. bır ara öldü sandık :)) neyse polıs geldı aldı bunu goturecek ayaga kaldırıyor adam yere yıgılıyor ambulans geldı hastaneye goturdu. kırılmadık yerı kalmamıs. eleman zaten haplanmıs kımın kendısıne ne yaptıgını bıle anlayamadı...

2-3 gun sonra karakola ugradıgımda bırcok suctan aranan serserının bırı oldugunu ogrendım. ıcımden de ooooh dedım aferın bıze ıyı ıs basarmısız. hemde oyle bır hırsımı aldım kı kendımı hayatımda o kadar mutlu hıssetmemıstım...

sonraa ınanırmısınız aradan 10 gun gectı gecmedı. 2 tane kol degnegıyle bızım semtte yanında arkadasıyla yururken gorunce hem sevıncı hemde uzuntuyu aynı anda yasadım. bır yerden sevınıyorum kafası gogsu bacagı kolları her yerı sarılı mumya gıbı olmus gıdıyor, bır yerden uzuluyorum bu kadar suctan aranan bırı nasıl serbest kalır...

oyle kala kaldım yanı :((((((((((((((((((

ıste guzel vatanımdakı adalet........

ama ben rabbımın engın adaletıne sonsuz guvenıyorum. hem dın sıyasetı yapıp hemde adaletı bu duruma getırenler elbet "Allah tarafından gazaba" ugratılacaklardır... Rabbım bıze bunu Kur'an da mujdelıyor...

Düzenleyen cecoli - 09 Mart 2011 Saat 12:02
Yukarı Dön
elfida85 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 Saat 00:32
onu bunu bilmem abi.bnm arabanın sunroofu istanbulda evimin önünde 25 dk içinde çalındı.yemek yiyip aşağı indim.kaskom oldugunu duyan polisin ilk tavrı güzeldi ama..."bosverrrr...dua et arabanı almamışlar..."kendimi böle avuttum bende...
Yukarı Dön
ayvaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 00:10
arkadaşlar kaza sırasında sunroof camım kırıldı bulabileceğim bi yer var mı
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 00:19

var tabi dostum sponsorumuz efeye danışmalısın

Yukarı Dön
ayvaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 18:30
telefonda sordum ama cıkma yokmus ellerınde
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:26
sahibinden.com da ara var orda
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:33
sponsorlarımız size yardımcı olacaktır efe bey zaten size yazmış
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 08:11
alarmın faydası olur değilmi sunrof hırsızlığına.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
kurtuluss Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 16:31
arkadaşlar araba park halındeyken sunroof camım kırmışlar acaba bulabileceğim bi yer var mı.peugeot 206 xs 
dönecem dedıysem donerım..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:31
Sponsorumuz Olan Efe Peugeota Bir Ulaş Derim...
OTO EFE
Peugeot & Citroen
Çıkma Yedek Parça
0212 486 33 66

www.peugeotcikmacisi.com
www.cikma-parcaci.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12901 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 90 0 muhsintekin
konu icon P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU son mesaja git 85 1 oguz03008
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 98 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 539 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 79 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61104 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 147 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 11 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 590 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 252 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13198 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2693 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1454 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 464 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50785 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34843 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2794 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1590 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6149 12 Maduriye
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
ulas55 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
altuners 2
oguz03008 2
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English