Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 GTI Sunroof

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=4339
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 16:24
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 GTI Sunroof
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 206 GTI Sunroof
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 21:29

ArkadaşLar bize 206 gtı sunroof camı Lazım eğer 2.el bildiğiniz varsa benle irtibata girebilrimisiniz..eğer yardımcı oLursanız sevinirim saygıLarımLa TanseL NALÇACIOĞLU..

Lastiği Yak Baskı BaLatayı Değil...WinkWink

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 21:34
Konu sohbet muhabbet bölümünden Alınık Parçalar bolumune taşınmıştır

Mesajı Yazan: sam106
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 21:36
bıldgım kadryla 206larn sanroflarını calıyolar zor blunuyo

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 21:45
bizimki otobanda uçdu bulamadık..:) o yüzdden arıyoruz...

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 21:50
evet 206 da yüksek hızla giderken acınca ucuyor maalesef
106 nın gözünü seveyim top speed aç korkma :)

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 21:56
2.10 da bir gürüldü kopdu bi bakdım tepemiz bom boş...:)

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 22:25
Orjinalini yazan: ahmet_28 ahmet_28 Yazdı:

evet 206 da yüksek hızla giderken acınca ucuyor maalesef
106 nın gözünü seveyim top speed aç korkma :)
+++++

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 23:00
Orjinalini yazan: TanseL TanseL Yazdı:

Big%20smile

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 23:09
205GTI Mert arkadaşımız çıkmacılardan 205 parçası bakıyor onunla irtibata geç sordur bakalım...

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 23:10

bende 206 gtii kullandım top speed gittim ama birgün bile tıkırtı gelmedi sunroof tan...bence sizinki bakım ile alakalı...

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 23:11
206 ların zaten genelinde sunroof sıkıntısı bulunmaktadır.Motoru çalışmaz camı uçar takılır kalır..En iyisi manuel (106)

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 23:17
Orjinalini yazan: STARBURAKS STARBURAKS Yazdı:

bende 206 gtii kullandım top speed gittim ama birgün bile tıkırtı gelmedi sunroof tan...bence sizinki bakım ile alakalı...
haklısın abi ama bi anda uçdu gitti.Big%20smile

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 23:17
Orjinalini yazan: sinan-s sinan-s Yazdı:

206 ların zaten genelinde sunroof sıkıntısı bulunmaktadır.Motoru çalışmaz camı uçar takılır kalır..En iyisi manuel (106)
ne varsa efsanede var zatenBig%20smile

Mesajı Yazan: İsmail
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 23:19
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

Big%20smile

kop ya

-------------
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP

Mesajı Yazan: iLLeGaL
Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2008 Saat 09:38

Big%20smileLOLLOLLOL

-------------
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2009 Saat 16:28
ORJİNAL VAR 1.260 TL SIFIR

Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2009 Saat 21:47
çıkma var fıyatı 800 tl

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesajı Yazan: elfida85
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 21:43
beyler bnm arabanınki çalındı istanbulda.mart ayında.bu camları alırken aldıgınız adamlara dikkat edin.ikinci eli muhtemelen çalıntıdır...

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 22:24
Orjinalini yazan: elfida85 elfida85 Yazdı:

beyler bnm arabanınki çalındı istanbulda.mart ayında.bu camları alırken aldıgınız adamlara dikkat edin.ikinci eli muhtemelen çalıntıdır...

elfida85  forumumuza hoşgeldınız arkadasımız zaten 2009 yılında arıyormuş bu parçayı.evet bu sunroof olaylarında çalınma son zamanlarda arttı boğazlarında nasıl geçiyor o para şaşıyorum aracında sunroof olan arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Üyelirimizi tanıyalım bölümünden kendiniz tanıtırsanız daha iyi olur

-------------

Mesajı Yazan: axi206
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 08:50
arkadaslar bu konuyu bastan sona okudum aklım almadı. :S
ılk olarak sunroof calınmasını ılk defa duydum saskınlık ıcındeyım. kapalı sunroofu mu calıyorlar. bu kadar basıt mı bu ıs. sunroofu acan arabayıda calar :S

2. sı . otobanda sunroofu ucan arkadaslar daha detaylı anlatabılır mı. tamamen kapalı sunroof yuksek hızda ucuyor mu yoksa sunroof acıkken mı hız yapıyorsunuz. aklım durdu resmen :D kasko karsılıyor mu sunroofu

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 09:22
sanrroof kapalıyken son surat gıt bırsey olmaz. 206 ların sunroofu tavanın ustunde arkaya kaydıgı ıcın yuksek suratte acıldıgı zaman altına ruzgar gırıyor ve cıddı bır basıncla camın 4 kızagından cıkarıyor yada kırarak kopartıyor. kapalı ıken altına ruzgar gırmez. dıkkat edersenız onundekı parca ıle aynı hızaya gelıp duz oldugu ıcın kapalı ıken hıcbır sıkıntı yok. ama acıkken 100 u pek asmayacaksın :))) kızaklar zorlanıyor

onun harıcınde kapalı olan sunroof nasıl calınır olayına gelelım. bızım yavuz hırsızlarımız nasıl becerıyorlarsa kapalı sunroof u bıle sokup alıyorlar dısarıdan. tırnakları cok zayıfmıs bunun zaten. kırıp goturuyorlarmıs... :((        zaten ıstedıgı zaman arabayıda cok kısa surede goturebılıyorlar. onlar ıcın araba goturmek cok basıt bır olay. onlar profesyonel hırsızlar :((((((((

Allah boyle yaratıkları bızlerden uzak etsın..........

Mesajı Yazan: axi206
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 10:25
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

sanrroof kapalıyken son surat gıt bırsey olmaz. 206 ların sunroofu tavanın ustunde arkaya kaydıgı ıcın yuksek suratte acıldıgı zaman altına ruzgar gırıyor ve cıddı bır basıncla camın 4 kızagından cıkarıyor yada kırarak kopartıyor. kapalı ıken altına ruzgar gırmez. dıkkat edersenız onundekı parca ıle aynı hızaya gelıp duz oldugu ıcın kapalı ıken hıcbır sıkıntı yok. ama acıkken 100 u pek asmayacaksın :))) kızaklar zorlanıyor

onun harıcınde kapalı olan sunroof nasıl calınır olayına gelelım. bızım yavuz hırsızlarımız nasıl becerıyorlarsa kapalı sunroof u bıle sokup alıyorlar dısarıdan. tırnakları cok zayıfmıs bunun zaten. kırıp goturuyorlarmıs... :((        zaten ıstedıgı zaman arabayıda cok kısa surede goturebılıyorlar. onlar ıcın araba goturmek cok basıt bır olay. onlar profesyonel hırsızlar :((((((((

Allah boyle yaratıkları bızlerden uzak etsın..........

Cevap ıcın tesekkurler. acıkken yuksek hızda ucması mantıklı ama su hırsızlık olayı hm mantıksız hemde komık gelıyor. ya korkulur bu adamlardan Kahkaha  bugun ılk iş sunroofuma asma kılıt atmak olcak heheheKahkaha

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 10:32
daha once bır arkadasımızın kapalı halde sunroof u calınmıstı... nasıl becerıyorlarsa yapıyorlar yanı :)))

calmasınlar dıye camı bır sekılde sabıtlemek lazım. ama bır daha acılmayacak. cam tavan modunda kullanacaksın :)))

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 11:01
Paylaşıcağım linke tıklayıp haberi okursanız.En güvenlikli arabaları bile 5 dakikada çalan hırsızları görüceksiniz.Polis güzel çalışmış çeteyi çökertmiş ama bütün çete toplam 4 ay sonra elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıktı ve son gün lerde hırsızlık tekrardan arttı.

http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/10/19/pokemon.cetesi.bu.kez.yakayi.ele.verdi/593525.0/index.html" rel="nofollow - http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/10/19/pokemon.cetesi.bu.kez.yakayi.ele.verdi/593525.0/index.html

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 11:58
al ıste ulkemın durumu :((((((((

adamlar o kadar bın zahmet ceteyı yakalasınlar ama kanunlar bunları cezalandıramasın...
ama bızler bır sakız calsak hemen hapıs yatarız. yazıklar olsun bu ulkeye... zaten hıc uzaga gıtmeye gerek yok. bırısı emredıyor sucsuz gunahsız ınsanlar hemen hapse atılıyor. sızler cok ıyı bılıyorsunuz. boyle bır duruma gelmısız ıste...

buna benzer bır olayıda bızzat ben yasadım anlatmak ıstıyorum.

2005 yılında elemanın bırı aracımıza hırsızlık ıcın tam gırmeye calısırken cok sukurkı hıcbır seye zarar vermeden farkettık ve bagırınca kactı. fakat ben bızım semtın elemanı oldugunu gorunce dedım ıcımden elbet bır gun karsılasırız senle... 5. kattan asagı ınınceye kadar kayboldu. bende sokaklarda dolasmaya basladım... Allah buyuk yaa baska bır mahallede tamda onume rastgeldı. ondan sonra yermısın yemezmısın... olayı goren daldı goren daldı. butun herkes bu tarz konularda zaten hırslı kım varsa tekme tokat daldıkca artık ben cekıldım mıllet parcaladı. eleman resmen lınc oldu yanı... :)))  
kısa sure ıcınde kan revan ıcınde kaldı. bır ara öldü sandık :)) neyse polıs geldı aldı bunu goturecek ayaga kaldırıyor adam yere yıgılıyor ambulans geldı hastaneye goturdu. kırılmadık yerı kalmamıs. eleman zaten haplanmıs kımın kendısıne ne yaptıgını bıle anlayamadı...

2-3 gun sonra karakola ugradıgımda bırcok suctan aranan serserının bırı oldugunu ogrendım. ıcımden de ooooh dedım aferın bıze ıyı ıs basarmısız. hemde oyle bır hırsımı aldım kı kendımı hayatımda o kadar mutlu hıssetmemıstım...

sonraa ınanırmısınız aradan 10 gun gectı gecmedı. 2 tane kol degnegıyle bızım semtte yanında arkadasıyla yururken gorunce hem sevıncı hemde uzuntuyu aynı anda yasadım. bır yerden sevınıyorum kafası gogsu bacagı kolları her yerı sarılı mumya gıbı olmus gıdıyor, bır yerden uzuluyorum bu kadar suctan aranan bırı nasıl serbest kalır...

oyle kala kaldım yanı :((((((((((((((((((

ıste guzel vatanımdakı adalet........

ama ben rabbımın engın adaletıne sonsuz guvenıyorum. hem dın sıyasetı yapıp hemde adaletı bu duruma getırenler elbet "Allah tarafından gazaba" ugratılacaklardır... Rabbım bıze bunu Kur'an da mujdelıyor...

Mesajı Yazan: elfida85
Mesaj Tarihi: 10 Mart 2011 Saat 00:32
onu bunu bilmem abi.bnm arabanın sunroofu istanbulda evimin önünde 25 dk içinde çalındı.yemek yiyip aşağı indim.kaskom oldugunu duyan polisin ilk tavrı güzeldi ama..."bosverrrr...dua et arabanı almamışlar..."kendimi böle avuttum bende...

Mesajı Yazan: ayvaz
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 00:10
arkadaşlar kaza sırasında sunroof camım kırıldı bulabileceğim bi yer var mı

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 00:19

var tabi dostum sponsorumuz efeye danışmalısın

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: ayvaz
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 18:30
telefonda sordum ama cıkma yokmus ellerınde

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 00:26
sahibinden.com da ara var orda

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 00:33
sponsorlarımız size yardımcı olacaktır efe bey zaten size yazmış

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 08:11
alarmın faydası olur değilmi sunrof hırsızlığına.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: kurtuluss
Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2011 Saat 16:31
arkadaşlar araba park halındeyken sunroof camım kırmışlar acaba bulabileceğim bi yer var mı.peugeot 206 xs 

-------------
dönecem dedıysem donerım..

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2011 Saat 17:31
Sponsorumuz Olan Efe Peugeota Bir Ulaş Derim...
OTO EFE
Peugeot & Citroen
Çıkma Yedek Parça
0212 486 33 66

http://www.peugeotcikmacisi.com/" rel="nofollow - www.peugeotcikmacisi.com
http://www.cikma-parcaci.com/" rel="nofollow - www.cikma-parcaci.com

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net