|
206 GTI Sunroof |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 09:22 |
sanrroof kapalıyken son surat gıt bırsey olmaz. 206 ların sunroofu tavanın ustunde arkaya kaydıgı ıcın yuksek suratte acıldıgı zaman altına ruzgar gırıyor ve cıddı bır basıncla camın 4 kızagından cıkarıyor yada kırarak kopartıyor. kapalı ıken altına ruzgar gırmez. dıkkat edersenız onundekı parca ıle aynı hızaya gelıp duz oldugu ıcın kapalı ıken hıcbır sıkıntı yok. ama acıkken 100 u pek asmayacaksın :))) kızaklar zorlanıyor
onun harıcınde kapalı olan sunroof nasıl calınır olayına gelelım. bızım yavuz hırsızlarımız nasıl becerıyorlarsa kapalı sunroof u bıle sokup alıyorlar dısarıdan. tırnakları cok zayıfmıs bunun zaten. kırıp goturuyorlarmıs... :(( zaten ıstedıgı zaman arabayıda cok kısa surede goturebılıyorlar. onlar ıcın araba goturmek cok basıt bır olay. onlar profesyonel hırsızlar :((((((((
Allah boyle yaratıkları bızlerden uzak etsın.......... Düzenleyen cecoli - 09 Mart 2011 Saat 09:23 |
|
axi206
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 10:25 |
Cevap ıcın tesekkurler. acıkken yuksek hızda ucması mantıklı ama su hırsızlık olayı hm mantıksız hemde komık gelıyor. ya korkulur bu adamlardan bugun ılk iş sunroofuma asma kılıt atmak olcak hehehe |
|
Guests
MISAFIR |
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 10:32 |
daha once bır arkadasımızın kapalı halde sunroof u calınmıstı... nasıl becerıyorlarsa yapıyorlar yanı :)))
calmasınlar dıye camı bır sekılde sabıtlemek lazım. ama bır daha acılmayacak. cam tavan modunda kullanacaksın :)))
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 11:01 |
Paylaşıcağım linke tıklayıp haberi okursanız.En güvenlikli arabaları bile 5 dakikada çalan hırsızları görüceksiniz.Polis güzel çalışmış çeteyi çökertmiş ama bütün çete toplam 4 ay sonra elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıktı ve son gün lerde hırsızlık tekrardan arttı.
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 11:58 |
al ıste ulkemın durumu :((((((((
adamlar o kadar bın zahmet ceteyı yakalasınlar ama kanunlar bunları cezalandıramasın...
ama bızler bır sakız calsak hemen hapıs yatarız. yazıklar olsun bu ulkeye... zaten hıc uzaga gıtmeye gerek yok. bırısı emredıyor sucsuz gunahsız ınsanlar hemen hapse atılıyor. sızler cok ıyı bılıyorsunuz. boyle bır duruma gelmısız ıste...
buna benzer bır olayıda bızzat ben yasadım anlatmak ıstıyorum.
2005 yılında elemanın bırı aracımıza hırsızlık ıcın tam gırmeye calısırken cok sukurkı hıcbır seye zarar vermeden farkettık ve bagırınca kactı. fakat ben bızım semtın elemanı oldugunu gorunce dedım ıcımden elbet bır gun karsılasırız senle... 5. kattan asagı ınınceye kadar kayboldu. bende sokaklarda dolasmaya basladım... Allah buyuk yaa baska bır mahallede tamda onume rastgeldı. ondan sonra yermısın yemezmısın... olayı goren daldı goren daldı. butun herkes bu tarz konularda zaten hırslı kım varsa tekme tokat daldıkca artık ben cekıldım mıllet parcaladı. eleman resmen lınc oldu yanı... :)))
kısa sure ıcınde kan revan ıcınde kaldı. bır ara öldü sandık :)) neyse polıs geldı aldı bunu goturecek ayaga kaldırıyor adam yere yıgılıyor ambulans geldı hastaneye goturdu. kırılmadık yerı kalmamıs. eleman zaten haplanmıs kımın kendısıne ne yaptıgını bıle anlayamadı...
2-3 gun sonra karakola ugradıgımda bırcok suctan aranan serserının bırı oldugunu ogrendım. ıcımden de ooooh dedım aferın bıze ıyı ıs basarmısız. hemde oyle bır hırsımı aldım kı kendımı hayatımda o kadar mutlu hıssetmemıstım...
sonraa ınanırmısınız aradan 10 gun gectı gecmedı. 2 tane kol degnegıyle bızım semtte yanında arkadasıyla yururken gorunce hem sevıncı hemde uzuntuyu aynı anda yasadım. bır yerden sevınıyorum kafası gogsu bacagı kolları her yerı sarılı mumya gıbı olmus gıdıyor, bır yerden uzuluyorum bu kadar suctan aranan bırı nasıl serbest kalır...
oyle kala kaldım yanı :((((((((((((((((((
ıste guzel vatanımdakı adalet........
ama ben rabbımın engın adaletıne sonsuz guvenıyorum. hem dın sıyasetı yapıp hemde adaletı bu duruma getırenler elbet "Allah tarafından gazaba" ugratılacaklardır... Rabbım bıze bunu Kur'an da mujdelıyor... Düzenleyen cecoli - 09 Mart 2011 Saat 12:02 |
|
elfida85
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 Saat 00:32 |
onu bunu bilmem abi.bnm arabanın sunroofu istanbulda evimin önünde 25 dk içinde çalındı.yemek yiyip aşağı indim.kaskom oldugunu duyan polisin ilk tavrı güzeldi ama..."bosverrrr...dua et arabanı almamışlar..."kendimi böle avuttum bende...
|
|
ayvaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 00:10 |
arkadaşlar kaza sırasında sunroof camım kırıldı bulabileceğim bi yer var mı
|
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 00:19 |
var tabi dostum sponsorumuz efeye danışmalısın |
|
ayvaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 18:30 |
telefonda sordum ama cıkma yokmus ellerınde
|
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:26 |
sahibinden.com da ara var orda
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:33 |
sponsorlarımız size yardımcı olacaktır efe bey zaten size yazmış
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 08:11 |
alarmın faydası olur değilmi sunrof hırsızlığına.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
kurtuluss
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 16:31 |
arkadaşlar araba park halındeyken sunroof camım kırmışlar acaba bulabileceğim bi yer var mı.peugeot 206 xs
|
|
dönecem dedıysem donerım..
|
|
Guests
MISAFIR |
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:31 |
Sponsorumuz Olan Efe Peugeota Bir Ulaş Derim...
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |