![]() |
|
307 deki servis sonrası sorunlarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
juventa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2011 Saat 17:36 |
Merhaba kardeşim saolasın dediğin şeyi yaptım ve otomatik farlar artık devrede, sıra LPG ve Geri Vites Park Sensöründe yakında çıldırtacak beni :D
|
|
PEUGEOT TURKEY KAYSERI
2004 1.6 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sana da selam ne olacaksa. Sorularına cevap bulabilmek için yapman gerekenler sırayla şu şekildedir:
1 ) Önce üyelerimizi tanıyalım başlığı altında yeni konu açarak kendinizi tanıtıyorsunuz.
2 ) Daha sonra forumda öğrenmek istesiğin konu hakkında arama yaptırıyorsunuz.
3 ) Bulursanız ilgili konunun altında yer alan "Hızlı Cevap" kısmından sorunu soruyorsun.
4 ) Bulamazsan ilgili ana başlık altında yeni konu açarak sorunu soruyorsun.
5 ) Bilgisi olan ve ilgilenen arkadaşlarımızın cevabını takip ederek sornun cevabını öğrenmiş oluyorsun.
Ne yapmıyorsun:
1 ) Kendini tanıtmadan herhangi bir konuya dahil olmuyorsun.
2 ) Senin sormak istediğin soruyla alakası olmayan konunun altına "öylesine" soru sorup kaçmıyorsun.
Yeter yoruldum yazmaktan. Varsa kalan eksikleri sen tamamlarsın artık.
|
|
![]() |
|
59ıce307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
selam arkadaşlarben yeni 2005 model 1.6hdi xt 125000kmde alp beyazı 307 aldım yaklaşık 3 gün oldu.125000km bakımları hakında bilgi alabilirmıyım. ne marka yağ filtre vs malzemeler kullanmalıyım..ayrıca motor biraz gürültülü ne gibi bir iyileştirme yapılabilir. teşekkürler sezgin
|
|
59ıce307 2005 model 307 xt alp beyazı 1.6hdi 110 bg
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
ok halledılır ya takma kafanı fazla tekrar gecmiş olsun
|
|
![]() |
|
juventa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
kardeşim teşekkür ederim şimdi araç bende değil ama akşam dener denemez burdan yazarım.
|
|
PEUGEOT TURKEY KAYSERI
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
yetkılı bır servis bulabilsen diyecem fakat yok dıyorsun kayserıde uye olan arkadasların gıttıgı bır yer olsa sana yardımcı ancak onlar olabılır en kotusu derımkı kardesım aku kutup başını bı sök derim süper kitlemen ne durum calışıyormu ılk önce far sensörünü aktif et bakalım olacakmı arabayı calıstırmadan kontağı bir kademe cevir sadece akü işareti cıksın ve soldaki far kolunun ucundaki düğmeye 10-15 saniye ikaz sesi gelene kadar bas bakalım duruma göre ilerleyelim
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim kardeşim, daha araçta hiçbirşey denemedim ne deneyeceğimide bilmiyorum açıkcası. aracın otomatik vitesinde problem vardı elektronik olarak sanırım varmış onu düzelttiler fakat gerri kalanı bozdular :)
ne yapmam gerektiği konusunda bir fikriniz varmı acaba?
|
|
PEUGEOT TURKEY KAYSERI
|
![]() |
|
oncelıkle geçmiş olsun kardeşim senin aracın elektrik akmasıyla ilgili bir işlem yapildımı senin sorun elektrik sistemi ile ilgili sanırım şase yaptırmış olabilirler digerleri hakkında bilgim yok far sensörünü aktif hale getir yeniden yada denedinmi
|
|
![]() |
|
Merhaba arakdaşlar geöen hafta aracımı servise soktum Kayseri de Peugeot tan anlayan yok olduğu tekrar kanıtlandı, Servis ten sonra aracımda ortaya çıkan bazı aksaklıklar;
1. LPG ye geçemiyorum, LPG nin düğmesine bastığımda hiçbirşey olmuyor elektrik gelmiyor gibi sanki 2. Park sensörü sadece ger vites de değil tüm viteslerde aktif durumda, kırmızı ışıkta bekliyorum "D" deyim arkadan biri yanaşında başlıyor bipbipbip, P de N de de aynı şey devam 3. Farlarım Otomatik Yanmaz oldu, eskiden karanlıkta otomatik farlarım yanardı artık yanmaz oldu :S yardımlarınızı bekliyorum tekrar servise götürmek istemiyorum
|
|
PEUGEOT TURKEY KAYSERI
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |