Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 deki servis sonrası sorunlarım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13347
Tarih: 29 Temmuz 2025 Saat 07:27
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 deki servis sonrası sorunlarım
Mesajı Yazan: juventa
Konu: 307 deki servis sonrası sorunlarım
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 09:12
Merhaba arakdaşlar geöen hafta aracımı servise soktum Kayseri de Peugeot tan anlayan yok olduğu tekrar kanıtlandı, Servis ten sonra aracımda ortaya çıkan bazı aksaklıklar;

1. LPG ye geçemiyorum, LPG nin düğmesine bastığımda hiçbirşey olmuyor elektrik gelmiyor gibi sanki
2. Park sensörü sadece ger vites de değil tüm viteslerde aktif durumda, kırmızı ışıkta bekliyorum "D" deyim arkadan biri yanaşında başlıyor bipbipbip, P de N de de aynı şey devam
3. Farlarım Otomatik Yanmaz oldu, eskiden karanlıkta otomatik farlarım yanardı artık yanmaz oldu :S

yardımlarınızı bekliyorum tekrar servise götürmek istemiyorum 

-------------
PEUGEOT TURKEY KAYSERI

2004

1.6 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 09:19
oncelıkle geçmiş olsun kardeşim senin aracın elektrik akmasıyla ilgili bir işlem yapildımı senin sorun elektrik sistemi ile ilgili sanırım şase yaptırmış olabilirler digerleri hakkında bilgim yok far sensörünü aktif hale getir yeniden yada denedinmi

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 09:22
teşekkür ederim kardeşim, daha araçta hiçbirşey denemedim ne deneyeceğimide bilmiyorum açıkcası. aracın otomatik vitesinde problem vardı elektronik olarak sanırım varmış onu düzelttiler fakat gerri kalanı bozdular :)

ne yapmam gerektiği konusunda bir fikriniz varmı acaba?

-------------
PEUGEOT TURKEY KAYSERI

2004

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 09:28
yetkılı bır servis bulabilsen diyecem fakat yok dıyorsun kayserıde uye olan arkadasların gıttıgı bır yer olsa sana yardımcı ancak onlar olabılır en kotusu derımkı kardesım aku kutup başını bı sök derim süper kitlemen ne durum calışıyormu ılk önce far sensörünü aktif et bakalım olacakmı arabayı calıstırmadan kontağı bir kademe cevir sadece akü işareti cıksın ve soldaki far kolunun ucundaki düğmeye 10-15 saniye ikaz sesi gelene kadar bas bakalım duruma göre ilerleyelim

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 09:37
kardeşim teşekkür ederim şimdi araç bende değil ama akşam dener denemez burdan yazarım.

-------------
PEUGEOT TURKEY KAYSERI

2004

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 09:39
ok halledılır ya takma kafanı fazla tekrar gecmiş olsun

Mesajı Yazan: 59ıce307
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 10:39
selam arkadaşlarben yeni 2005 model 1.6hdi xt  125000kmde  alp beyazı 307 aldım yaklaşık 3 gün oldu.125000km bakımları hakında bilgi alabilirmıyım. ne marka yağ filtre vs malzemeler kullanmalıyım..ayrıca motor biraz gürültülü ne gibi bir iyileştirme yapılabilir. teşekkürler sezgin 

-------------
59ıce307 2005 model 307 xt alp beyazı 1.6hdi 110 bg

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 15:27
Sana da selam ne olacaksa. Sorularına cevap bulabilmek için yapman gerekenler sırayla şu şekildedir:
1 ) Önce üyelerimizi tanıyalım başlığı altında yeni konu açarak kendinizi tanıtıyorsunuz.
2 ) Daha sonra forumda öğrenmek istesiğin konu hakkında arama yaptırıyorsunuz.
3 ) Bulursanız ilgili konunun altında yer  alan "Hızlı Cevap" kısmından sorunu soruyorsun.
4 ) Bulamazsan ilgili ana başlık altında yeni konu açarak sorunu soruyorsun.
5 ) Bilgisi olan ve ilgilenen arkadaşlarımızın cevabını takip ederek sornun cevabını öğrenmiş oluyorsun.
Ne  yapmıyorsun:
1 ) Kendini tanıtmadan herhangi bir konuya dahil olmuyorsun.
2 ) Senin sormak istediğin soruyla alakası olmayan konunun altına "öylesine" soru sorup kaçmıyorsun.

Yeter yoruldum yazmaktan. Varsa kalan eksikleri sen tamamlarsın artık.

Mesaj Tarihi: 11 Mart 2011 Saat 17:36
Orjinalini yazan: sercinho sercinho Yazdı:

yetkılı bır servis bulabilsen diyecem fakat yok dıyorsun kayserıde uye olan arkadasların gıttıgı bır yer olsa sana yardımcı ancak onlar olabılır en kotusu derımkı kardesım aku kutup başını bı sök derim süper kitlemen ne durum calışıyormu ılk önce far sensörünü aktif et bakalım olacakmı arabayı calıstırmadan kontağı bir kademe cevir sadece akü işareti cıksın ve soldaki far kolunun ucundaki düğmeye 10-15 saniye ikaz sesi gelene kadar bas bakalım duruma göre ilerleyelim

Merhaba kardeşim saolasın dediğin şeyi yaptım ve otomatik farlar artık devrede, sıra LPG ve Geri Vites Park Sensöründe yakında çıldırtacak beni :D

-------------
PEUGEOT TURKEY KAYSERI

2004

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net