![]() |
|
Kaza yaptım.Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şehir içi değil o bölgenın hızı 70 km.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
arkadaşlar dikkat edilirse tam arka sayılmaz vurduğu yer...
adamın arkadaşımızın önüne çıktığı belli.çıkıncada köşeden girmiş arkadaş. bencede focus suçlu gibi.(arkadaşın anlattığına göre, resimdende anlaşılıyor az çok) |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
çok çok geçmiş olsun.
arkadan çarpınca herzaman suçlu olunması durumu takip mesafesi ile alakalıdır,araç senin önünde seyreden ve sende arkasından takip eden bir araç olmadığından dolayı takip mesafesi kuralı yani arkadan çarpan herzaman haksızdır kuralı bu durum için geçerli değil.
adam tali yoldan sen ana yolda iken senin önüne çıkmış geçiş üstünlüğü sende olmasına rağmen senin hakkını gaspetmiş.bu durumda kesinlikle suçlu karşı taraf yolun boş ve emniyetli olduğundan emin olduktan sonra yola çıkmak zorundaydı anlaşılan böyle yapmamış.
ama senin suratin şehiriçi surat limitinin üzerindeyse ona bişey diyemem,bu konudada surati doğru tespit etmek için fren mesafesine asfalttaki fren izlerine bakılır
tramer artık eskisi gibi 8 üzerinden kusur oranı belirlemiyor ya %100 yada %50 ikisinden birisi yani ya %100 kusurlusun %100 kusursuzsun yada %50 kusurlusun
eğer %100 kusurlu isen sana ödeme yapmıyor %100 kusursuz isen aracının tüm masrafını karşılıyor eğer %50 kusurlu isen masrafının yarısını karşılıyor.
benim tahminim (ama sadece tahmin) %100 ana yolda olduğun için sen haklısın.
|
||
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bana görede sen ana yoldasın adam tali yoldan çıkyor geçiş üstünlüğü sana ait olduğu için sen haklısın.
ama arkadan çarpmış olduğun için arkadan çarpanda daima suçludur valla bu durumda ne yapılması gerekiyor bilemicem.
büyük geçmiş olsun canına bişey gelmemiş Allah'tan.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
cok gecmıs olsun. Allah tekrarından saklasın... yalnız hız olayına dıkkat etmek lazım...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Normal bir kullanim ile 150-200 metrede 70-80 hiza cikmak biraz fazla gibi geldi bana. Kaldi ki market gibi halkin oldugu yollarda 70-80 hizlidir. Yerlesim yeri oldugundan hiz siniri 50 dir. Gecmis olsun.
Düzenleyen koliva - 07 Mart 2011 Saat 08:50 |
||
![]() |
||
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
bahsettiğiniz olayı gerçekleştirmeden önce sabah ilk iş yada şimdi netten focus için tampon ne kadar acaba ona bakın ve netten baktığınız fiyatı serviste ne kadar olacağını düşünün çünkü karşı taraf o arabayı götürüp dışarda sanayide herhangi bi serviste tamircide yaptırmak istemez yetkili ford bayii ve servisliği yapan yerde yaptırmak isteyecektir buda oldukça maliyetli olacaktır tamponun fiyatını bilmiyorum ama tamponun üstünde gördüğüm kadar bi göçük var ondan çok daha küçüğü için sanayide 200 tl gibi bi rakam istemişlerdi benim aracımda ufak bi göçük vardı bu kazada ki focusta daha büyük görünüyor ve yırtık yoktur inş kaportada kısacası karşı tarafın maliyetini hesaplayıp kendi aracınında maliyetini hesaplayıp ona göre karar vermelisin hem kaporta masrafı hem tampon masrafı bunların birde serviste yapıldığını düşünürsen üstüne sigortayla ilgili çıkacak masrafıda eklersen sanki 206 da ki hasar daha ucuza yapılır gibi geliyor bana :) kendi aracına temiz çıkma bulursun tampon ve çamurluğu gerekiyorsa farları tampon ve çamurluğa çıkma olarak 200-300 tl ye rahat bulursun gibi geliyor far desen 100-150 ye çiftini rahat bulursun
karşı taraf servisten aşağısını kabul etmeyecektir hatta bu bahsedilen olayı bile belki kabul etmeyecek |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sitede expert olan yok dimi :)
|
||
![]() |
||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
ama adam kendinden eminse bu durumu kabul etmicektir, sigortasının hasarsızlığı bozulacak, hasarsızlık bozulunca da sigorta yenilemesinde eski ödediği paranın yaklaşık 2 katını verecek ..... tabi konuşmak lazım eğer aksi bi tip değilse bu harkı kendisine nakit olarak vermeyi teklif edilebilir...
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.... MUHTEMELEN FARDA DEĞİŞECEK.FARIN KULAKLARI KIRILMIŞTIR. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
Çok saolun arkadaşlar.Tigerland arkadaşımız yardımcı oldu yarın karşı tarafı arayıp tutanagı tekrardan düzenlemeye çalısacagız inş kabul ederler.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
geçmiş olsun hocam ama arkadaşların söylediği gibi sen arkadan vurmuş gibi görünüyorsun ve trafik kazalarında arkadan vuran çoğu zaman suçlu olur diye biliyorum keşke polis çağırsaydınız haklıysanda şimdi haksız duruma düşebilirsin
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
gecmıs olsun abı afet yara almıs
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
geçmiş olsun kardeşim polis çağırsaydın keşke daha iyi olurdu kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu açıklama yapsanda kanıtlayamassın çünkü arkadaşlarında dediği gibi arkadan çarpmış gibi görünüyo çünkü adamın arka tampona denk gelmişsin cana geleceğine mala gelsin kardeşim sıkma canını
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun. çamurluk ve ön tampon değişecek sanırım. farın kırılmaması şans olmuş.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
resimlere bir expert gözüyle bakıldığında suçlu sensin arkadan çarpmışsın gibi gözüküyor arkadan çarpan çoğu zaman suçludur. benim aklıma ilk gelen sen çarptığın kişinin aracını yaptırcaksın sanırım onda sadece tampon gitmiş. senn çamurluk ön tampon far, tutanağı o suçluymuş gibi dolduracaksınız anlaşıp sen onun aracını yaptırcaksın seninkinide sigorta yapacak. tabi karşı taraf onaylarsa geçmiş olsun kardeş. allah beterinden saklasın |
||
![]() |
||
|
birşey daha söyliyeyım tutanakta;ben marketten önüme direk çıktı diye yazdım o da ben marketten cıktıktan 15 20 metre sonra arkamdan vurdu dıye yazdı yanı ana yola çıktıgını belırtıyor birde ona göre ben hızlıymısım,tutanakta ışıklardan kalktıgımıda belırttım hızımın tahmını 70 80 oldugunu düşünuyorum çünku diğer ışıklara yaklaşmıştık.tutanak benden yana gibi gözüküyor.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Sigorta belli bir miktara kadar karşılıyor diye biliyordum,geçmiş olsun kardeşim bugün bende son anda kurtuldum kaza yapmaktan..
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
öncelikle geçmiş olsun.
taraflar anlaşamadığında kaza tespit tutanağı geçersizdir. mutlaka trafik polisi çağırarak tutanak tutturmanız gerekiyordu. ancak benzer bir olay başıma geldi.bende - karşı tarafta haklı olduğunu beyan eden bir kaza tespit tutanığı düzenledik ve imzaladık.kararı TRAMER verdi. |
||
A3
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar 1 saat önce eve dönüş yolunda kaza yaptım.ışıklardan kalktıktan 150 200 metre sonra ana yola bir araç tıktı duramadım sol arka tekerın üzerıyle vurdum.Polis gelmedi tutanak tuttuk kendi aramızda.bana göre karşı taraf suçlu ona göre ben suçluymuşum.kaskom yok sigorta masrafımızı karsılarmı?
Düzenleyen 3rkans - 10 Mart 2011 Saat 18:26 |
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |