![]() |
|
YAĞ ŞEÇİMİ ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 Saat 09:54 |
ARKADAŞLAR ARACIMIN YAĞINI DEYİŞTİRİCEM 10/40 CASTROL MAGNETEC KOYDURMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NASIL?
![]() |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Magnatec gayet iyi. Periyodik olarak ta Carbon clean işleminden geçir. Daha iyi randuman sağlar aracın. Bence her 30.000 km'de yaptırılmalı.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
ARACIMIN PERFORMANSI ÇOK GÜZEL BENDEN ÖNCE CARBON CLEAN YAPILDIMI BİLMİYORUM ARACIMI ALALI 15 GÜN OLDU İLK SAHİBİNDEN ALDIM ARACIM ŞUAN 86 BİNDE ACABA TRİĞERİ KAÇBİNDE DEYİŞİYOR BU ARAÇLARIN ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Carbon clean işlemini her arabaya yapıyorlar mı. Ben arabayı 172.000 km de aldım. Şimdiye kadar yapıldı mı bilmiyorum. Şimdi yaptırmanın bir sakıncası olur mu? Bir de arkadaş sadece motor yağını sormuş. Direksiyon ve fren yağlarını da değiştirmeyi düşünüyorum. Bunun için marka ve numara belirterek tavsiyede bulunabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Dizel ve benzinli tüm araçlara yapılabilir. Tabi enjektör sistemlerinde kullanılan yeni teknolojik durumlar göz önüne alınırsa tahminimce dijital enjeksiyonlu araçlarda randuman daha verimli olacaktır. Sağlam bir ustaya danışılmalı. Ne zaman yaptırırsan yaptır sakıncası olmaz. 172.000 yorgun bi araçtır. Kesinlikle göstermelisin. Direksiyon ve fren yağları için bir fikrim yok tabi :(
|
|
|
|
![]() |
|
fren hıdrolıgı ıcın DOT4 standardında bır hıdrolık kullanmanız gerekır. yakın sure once fren hıdrolıgımı komple degıstırdırdıgımde Bendıx marka kullandım. maslaktakı parcacım devamlı bunu satıyormus. bır sıkayetım olmadı yok. frenım sımdı daha guzel...
dıreksıyon hıdrolıgıde otomatık sanzuman hıdrolıgı ıle aynıdır. bende degıstırecegım Mobıl ATF320 koymayı dusunuyorum...
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
selam arkadaslar aracımın yağını değiştirmek istiyorum hepsi buradaya sipariş verdim geldi yalnız kafama takılan birşey oldu şöyle bir ürün geldi castrol magnetec 10w-40 a3/b4 kısmı sentetik benzinli ve dizel araçlar için diyor benim aracım 206 hdı bu yagı kullanabilirmiyim
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
Evet
|
|
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Castrol doğru seçim
![]() |
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
tugayt4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
BENCE CASTROL SADECE İSİMLE İŞİGÖTÜRÜYOR. BP VİSCO 5000 VE 7000 SERİLERİ FİYAT OLARAK ÇOK İYİ.ZATEN CASTROL YAĞI bp DEN ALIYOR.PETROL OFİSİ MAXİMA 5W-40 VEYA 0W-40 YAĞLERDA SEÇİLEBİLİR. MOBİL'İN ÇOK İYİ YAĞLARI VAR.cASTROLDA BİRAZ UCUZ.BEN CASTROLA O PARAYI VERMEM.YARI SENTETİK 10w-40 YAĞI DİĞER MARKALARIN TAM SENTETİKYAĞDAN PAHALI...
|
|
SW 307 YOZGATLI
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDE CASTROL 10/40 KULLANMAKTAYIM VE BU KULLANDIGIM YAG HEM BENZINLI HEMDE DIZEL ARACLARA UYUYOR. YILLARDIRDA BU KULLANIYORUM.10.000KM KAFANIZ RAHAT OLUYOR VE PERFORMANS OLARAKTA GUZEL.40.000 KM BIR YAGDEGISIMINDE BIR BOR YAG KATKISI ATIYORUM.MOTORU COK RAHATLATIYOR.BENCE CASTROLU GONUL RAHATLIGI ILE KULLANABILIRSINIZ.
![]() |
|
![]() |
|
Cem bey, peki siz rabanıza hiç carbon clean yaptırdınız mı? 100.000 km ye kadar bu işlemi yaptırmayn araçlar için daha sonra yaptırmanın çok sağlıklı olmadığını duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
aracı 96.000 kmde aldım suan 119.000 kmde. bende carbon clean yaptırmadım. aracın 3. sahıbıyım ama daha evvel yaptırıldımı bılmıyorum. acıkcası her kafadan bır ses cıkıyor ama bende pek yaptırmak nıyetınde degılım. zaten benım aracım lpg lı oldugu ıcın kurum namına bırsey olusmuyor :))
|
|
![]() |
|
Ben Lpg yi yeni taktırdım. Bana ne tavsiye edersin? LPG içindeki kurumu temizler mi yoksa bi baktırmam mı lazım? Benim endişem yüksek kilometrelerden sonra yaptırılınca kurum parçaları sekmanlara be pistonlara zarar verir diyenler var. Eğer doğru ise pirinç için bulgurdan da olmaya gerek yok. |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
dizeller icin 15/40 turbo motor yagi bile koyulabilir, ben oyle yapiyorum yani genelde. Motor yaginda mobilden baska birsey kullanmiyorum.
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Magnatec ten şaşmayın derim..
![]() |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Ben de magtantec diyorum...
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
yağ da mobilden şaşma çok kaliteli bir yağ ben kullanıyorum çok memnunum...
|
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
açık yağ kullanıyorum 3000- 4000 de bir değiştiriyorum bi sıkıntı yaşamadım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |