![]() |
|
12,5 Yakıy Tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rıca ederım ne demek :))
aman sanzumanına nazar degmesın :)) yalnız kabul etmelıyız kı boyle "daga tasa vur" hesabı saglam otomatık sanzumanlarımız yok. dolayısıyla senın yaptıgın gıbı yumusak kullanmak lazım...
|
|
![]() |
|
307-ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
merhaba dostlar,
2004 307 xt triptonik şehiriçi 9,5 lt
lovato lpg kiti taktırmayı düşünüyorum. avrupa yakasında iyi bir usta arıyorum.
bilginize :)
|
|
2004 307 XT OV
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
cem abi senin bu dediğini ben biliyordum hatta eskiden otomatik vites diyenlere karşı çıkıyordum.
hayır o arabadaki otomatik vites değil otomatik debriyaj sistemi diye (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
şehir içi 9,5 litreyi nasıl yakaladın bize açıklarmısın bizde aynı yöntemi uygulayalım.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
konuyu açan arkadaş ve diğer arkadaşlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum.
hafta sonu cem abimiz geldi benim gaz ayarımı yapmak için ama aracı yolda test ederken motorun bir türlü ısınmadığını farketti. motorun erken ısınması gerektiğini bilmiyordum (: termostat arızalanmış açık kalmış.
aynı gün termostatı değiştirdim ve inanırmısınız 13,3 e kadar çıkan yakıt ortalamam 11,3 e kadar indi.
sizde bi kontrol edin aynı sıkıntılar varsa termostatı değiştirin.
sizde
|
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
otomatık sanzuman (bazı ıstısnalar dısında) her zaman yakıtı artırır. bunu unutmamak lazım. egerkı bırde sanzumanda bıraz kayıp varsa bu fark daha da fazla olur...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman yol bilgasayrı yanlış gösteriyor :) %12.5 yakması imkansız RC mi abi bu arkadaşta RC var onda görüyoz bu değeri :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |