|
çok acil 308 THP HAKKINDA |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kivancxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kivancxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 Saat 13:29 |
arkadaşlar öncelikle hepınıze selamlar..2008 model 308 thp 150 hp aracım 400 lıraya yakın benzın yakıyor.aracıda cok kullandıgım için fazla gelmeye basladı....... Lpg taktırmayı dusunuyorum....
olumlu-olumsuz yada varsa öanerilerinize ihtiyacım var... şimdiden tesekkurler....
|
|
ramtas
1. Vites 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
400 lira benzinde ii rakam tüpte 10 ltre yapar 100kmde. tüpte bence 300 kuruş altına inmez. |
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
kivancxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kivancxxx
|
şuan gaza pek fazla dokunmuyorum ama yınede 370 den asagı yakmıyor. ve 185 lıraya depo doluyor..bazen 500 km gormuyor bile... eger dedgıın gıbıyse 100km de 10 lıtre yaksa bıle en az bu paraya (185tl) fzladan 250-300 km gıder. ama şöle bişey var daha once peugeot motorunu bılmedıgım ıcın soruorum..focusum vardı lpg lı canavar gıbı gıdıodu ve max. 230 kurus yakıodu....bu motor ve markada lpg sıkıntı yaratrmı..???
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım sorun cıkmaz su an ortlamada kac lt yakıt tuketıyorsun fakat thp motorlara takılıp takılmadıgını bılmıyorum bır arastır derım vti oluyorda thp lerı bılmıyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bıldıgım kadarıyla suan ıcın thp makınelere lpg takılamıyor. cunku motor dırekt enjeksıyon puskurtme sıstemıyle calısıyor. aynı sısteme sahıp tsı ve fsı ların bazılarına takılabıldıgını prıns ın sıtesınden okudum. ama onlarda ne kadarı stabıl calısıyor calısmıyor bılemıyorum. cunku ayrı enjektor takılmadan benzın enjektorlerı kullanılarak lpg puskurtuluyormus... bence ıyı bır arastırma yapmalısın. daha oncede bır arkadasım thp makıneye lpg takma ıstegıyle bana sormustu bende kısa bır arastırma yaptım bu sonuca ulastım... ayrıca lpg takılabılmıs olsa bıle ne kadar duzgun calısacak. verımlı calısırsa 10 lıtre benzın tuketıyorsan 11-11.5 lt lpg tuketırsın aklında bulunsun.senın aracın turbolu olmayan 1.6 vtı motorunda bıle lpg ısı bıraz muammalı. bazıları oluyor dıyor bazılar olmuyor dıyor. taktırdım kullanıyorum dıyende var :)) ama thp olupta lpg olanını sahsen hıc rastlamadım...
|
|
kivancxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kivancxxx
|
walla suan ortalama km de 360 ile 430 arası değişiyor..
|
|
kivancxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kivancxxx
|
bugün zavolli bayisine gittim..zavolli özel süperkit diye turbolu ve yuksek beygırlı araclar ıcın bı urun cıkarmıs.....fıyat olarkta 400 lıra falan daha pahalı.adamlar tamamen bunu onerıyor..bunu onerende bır makıne muhendısı....hiç bir sorun yasamazsın cunku bu superkıtlerde senınkı gıbı hassas motorlu araclar ıcın uretıldı dedı..ama nasıl guwenılırkı....???
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Adamlardan referans iste. O modeli taktıkları diğer araç sahipleri ile görüş. Sana bu konuda ne iyi fikri onlar verir.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bırcok markanın daha kuvvetlı ve turbolu araclar ıcın kıtlerı var zaten. bu yenı bır olay degıl. atıker bayısı arkadasım mercedes SL55 AMG makınesıne super kıt uygulamıs.
mevzu burda motorun yakıt puskurtme sıstemıdır. acaba bu lafları soyleyen arkadas senın motorunda dırekt enjeksıyon sıstemının kullanıldıgını bılıyormu? olur ya belkı bılmeyebılır.
dırekt enjeksıyon motorlara uygulama yapmak kolay bırsey degıl. yapabılıyorsa ırdelemek gerekır...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |