![]() |
|
206 ve Helezon Yay... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam çok teşekkür ederim tam benim istediğim örnek bu araç. aynı jant ve lastiği kullanıyoruz. arka yüksekliğide benim araçla aynı. amortisörde bir değişme yok değilmi.
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
arkadaslar internetten yayı siparis etsem istanbul avrupa yakasında nerede ve ne kadar ücret karsılıgı montaj yaptırabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
sponsorumuz oto efede yaptırabilirsin
![]() |
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
yok amortisörler orjinal fabrikanın taktıkları :D Bu arada sizin aracı gördüm bugün bostancıda, biraz hızlı geçtin önümden ama gördüğüm kadarıyla arka tarafın yüksekliği iyiydi, ama ön tarafını çok net göremedim
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
teşekkürler aklıma gelmemişti, müsait bir zamanda sorarım efe'ye hatta sizlerle de paylaşabilirim güncel bilginiz olmuş olur.
|
||
![]() |
||
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
|
|
||
5546158013
model 2000 206 xs |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |